BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Σεζον 13

Σεζον 13

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148802.190 in reply to 148802.189
Date: 9/14/2010 3:53:54 AM
Overall Posts Rated:
2525
Ηταν αναμενωμενο να κερδισουν οι Αμερικανοι, εγω παντος το χαρηκα , δεν ξερω για εσας!!Αυτος ο παιχτης ειναι αρχοντας μονος του πηρα την Τουρκια...
Για σημερα τα παιχνιδια δεν εχουν και ιδιαιτερο ενδιαφερον...ελπιζω σε μια νικη για την Αριαναρα γιατι ειναι ομαδα που πρεπει να αποφυγει τις περιπετιες και να μηνει στην κατηγορια...για αυτο τον λογο εχει ενδιαφερον και το παιχνιδι των Λιονταριων...

This Post:
00
148802.191 in reply to 148802.190
Date: 9/14/2010 5:12:14 AM
Overall Posts Rated:
1717
Καλα και εγω το χαρηκα παρα πολυ..ειπαμε να τους σφυριξουν λιγο εδρα αλλα με την Σερβια το παρακαναν..
Για σημερα βλεπω κ αλλα παιχνιδια που εχουν βαθμολογικο ενδιαφερον..Αρχικα εχουμε το ντερμπι των απεναντι..Στοουν-νταντι..Ουσιαστικα κρινεται η πρωτη θεση σημερα αφου την τελευταια αγωνιστικη δεν μπορει να αλλαξει κατι με τα παιχνιδια που εχουν και οι δυο..Θα παω με την εδρα..πιστευω οτι οι στοουν ειναι το φαβορι αν και εφοσον κατεβουν πληρεις..επισης μεγαλη σημασια εχει το παιχνιδι των σερρων με τα καμινια αφου με νικη των σερρων και τα υπολοιπα παιχνιδια ερθουν φυσιολογικα εχουμε τριπλη ισοβαθμια(5η,6η,7η θεση)και θα γινει σφαγη την τελευταια αγωνιστικη εκει..Νομιζω οι σερρες μεσα στην εδρα τους δεν το χανουν το παιχνιδι..τωρα για την αριαναρα ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα γιατι σιγουρα θελει νικη,να χασουν τα λιονταρια που παιζουν με την στανη(δυο εικονικοι χρηστες)αρα δεν ξερουμε τι προκειται να συμβει εκει,αλλα και να καλυψουν την διαφορα ποντων σε περιπτωση ισοβαθμιας..

This Post:
00
148802.192 in reply to 148802.191
Date: 9/19/2010 6:06:59 AM
Overall Posts Rated:
2525
Και τωρα ξεκινανε τα play-off...αν και ειναι σχετικα ευκολες οι προβλεψεις, τουλαχιστον για τον δικο μου ομιλο, δεν συμενη οτι δεν μπορει να γινουν και εκπληξεις!Δεν αναφερομαι στoυς αγωνες υποβιβασμου γιατι οι απεναντη εχουν ευκολο ρολο απεναντι σε εικονικους παιχτες...
Αν και δεν τελειωσε ακομα η σεζον θα κανω ενα απολογισμο..
Σαν πρωτη χρονια στην ΙΙΙ κατηγορια πιστευω οτι τα πηγα σχετικα καλα,εκλεισε η χρονια κατακτωντας ευκολα την 3 θεση σε εναν ευκολο ομιλο(ειμαι τυχερος σε αυτο το κομματι)...
Τελικα η Αριαναρα καταφερε εστω και στην τελευταια αγωνιστικη να σωσει την παρτηδα...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
Ως αναφορα τους απεναντη , δεν νομιζω να υπηρξε καμια αλλαγη σε σχεση με περσυ....Μια προβλεψει τελικου...
Μετα απο μια πολυ δυνατη αναμετρηση πιστευω οτι οι Αστεριες θα πανε στον τελικο για να αντιμετωπισουν τους Στοουν...
Παντα μου αρεσουν οι εκπληξεις και για αυτο τον λογο δινω αυτο το ζευγαρι και θεωρω οτι φετος θα ειναι Πρωταθλητης οοοοοοοοοο ........ ΑΣΤΕΡΙΕΣ!!

Ο Στοουν δεν πιστευω οτι ειναι ετοιμος για να ξαναγυρισει στην ΙΙ κατηγορια...Ο Αγορ πιστευω οτι απο το αηητητο που ειχε για πολυ καιρο του εκανε κακο...Τωρα πλεον ειναι καθαρα σκακι...στρατηγικη και καλο στησημο της ομαδας!!
Ακουω την αποψη σας...

This Post:
00
148802.193 in reply to 148802.192
Date: 9/19/2010 10:15:54 AM
ΑΡΙΑΝΑΡΑ
IV.1
Overall Posts Rated:
22
ευχαριστω φιλε μου. τελικα παρεμεινα στη κατηγορια χωρις τον βραχνα των play out αν και ποτε δεν πιστεψα οτι θα επεφτα αλλα εδω και αρκετο καιρο λειπω για δουλειες εκτος και δεν δινω την απαραιτητη προσοχη που θα ηθελα κι εγω στο παιχνιδι και αυτο παραλιγο να μου εχει στοιχισει.θα τα πουμε ξανα την καινουργια σεζον και καλη τυχη σε οσους εχουν ακομη αγωνες ειτε παραμονης ειτε ανοδου.

This Post:
11
148802.194 in reply to 148802.193
Date: 9/20/2010 4:26:39 AM
Overall Posts Rated:
1717
Να πω και εγω την γνωμη μου για τα play-off αφου στα play-out δεν εχουμε ενδιαφερον λογω των εικονικων χρηστων..Σιγουρα τα πραγματα στον ομιλο μου ειναι πιο περιπλοκα αλλα εδω εχουμε το μεγαλο φαβορι που δεν ειμαι εγω φυσικα αλλα ο Αγορ..Φαβορι για μενα θεωρειται αυτος που εχει το απολυτο πλεονεκτημα εδρας αφου οι διαφορες των ομαδων δεν ειναι πολυ μεγαλες και ετσι ο παραγοντας εδρα παιζει σημαντικοτατο ρολο..απο κει και περα δεν αλλαξαν πολλα σε σχεση με περυσι..αυτο που αλλαξε ειναι οτι οι Αιζ βγηκαν 4οι και οχι 3οι οπως περυσι γιατι εριξαν το μεγαλυτερο βαρος στην προπονηση αλλα και γιατι οι κυνηγοι φετος ηταν πολυ σταθεροι και καλοι..
Στους απενατι παλι δεν αλλαξαν πολλα..οι στοουν πηραν την θεση των πρωταθλητων περυσι και ο Ηρακλης την θεση των Λιονταριων..οι στοουν δειχνουν να εχουν το πλεονεκτημα στον απεναντι ομιλο αφου πηραν την πρωτια στο τελος..οι νταντι ειναι σιγουρα καλυτεροι απο περυσι το θεμα ειναι ποσο καλυτεροι??Ο Ηρακλης ηταν η ευχαριστη εκπληξη αφου σαν καινουργιος στην κατηγορια πηρε την 3η θεση και ισως να διεκδηκησει κατι παραπανω στο αυριανο παιχνιδι..τελος ο Λενιαρνιακος εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα με περυσι που πηρε την 4η θεση..ηταν σταθερος και εχασε καποια παιχνιδια που για μενα θα μπορουσε να τα παρει γιατι ειναι καλη ομαδα..
Νομιζω οι θεσεις ολων στα play-off ειναι δικαιες και σιγουρα θα εχουμε συγκλονιστικα παιχνιδια μεχρι το τελος!!!

This Post:
00
148802.195 in reply to 148802.194
Date: 9/21/2010 8:42:36 AM
Overall Posts Rated:
4141
Πολύ ησυχία στο φόρουμ για τα δεδομένα τις κρισιμότητας των μάτς και σε σχέση με τις περσινές αναλύσεις (135921.130) :-)))

Η τελική κατάταξη όπως ειπώθηκε φαίνεται να είναι δίκαιη, σίγουρα η έδρα θα παίξει τον ρόλο της και όσον αφορά εμένα, δεν παίζει ρόλο η πορεία της κανονικής περιόδου, οι αντίπαλοι είναι δυνατοί και με όπλο την καλύτερη άμυνα της λίγκας δεν πρόκειται να υποτιμήσω κανένα, ιδιαιτερά τα αποψινά φιδάκια! :-))))

Λογικά οι Αστερίες, Στόουν και Δάδι θα περάσουν οπόψε και ελπίζω να μην έχουμε καμμιά έκπληξη μεγατόνων, ιδιαιτερά αυτές χωρίς λογική πονάνεεεεεεεε! :-))) Από τους απέναντι βλέπω Δάδι τελικό, από τους εδώ θα ξέρουμε Σάββατο βράδυ...

Καλή τύχη σε όλους!

This Post:
00
148802.196 in reply to 148802.195
Date: 9/21/2010 12:56:07 PM
Overall Posts Rated:
7676
Σε απευθειας μεταδοση τα παιχνιδια φαινονται να ειναι πιο αμφιροπα απο ποτε...Τρομακτικα πραγματα συμβαινουν και δειχνουν ν ερχονται εκπληξεις..Παντα με την βοηθεια των κλασσικων τραυματισμων των πλει οφ..

This Post:
00
148802.197 in reply to 148802.196
Date: 9/21/2010 1:16:19 PM
Overall Posts Rated:
7676
Οι Αμερικανοι συνηθιζουν να λενε,when the goings get tough,the tough get going...Σημερα ειδαμε αυτο ακριβως.Δυο αουτσαιντερ χτυπησανε τα παιχνιδια εκτος εδρας βασισμενα σε δυο παραγοντες.Ενα εξαιρετικο διδυμο διοσκουρων στυλ στοκτον-μαλοουν και μια πορσευχη που κανανε πριν τον αγωνα για να τραυματιστουν οι καλυτεροι των αντιπαλων τους.Ετσι ειδαμε το διδυμο Γκοτσι και Λοφρεντο να κανει οργια σε αμυνα και επιθεση,ενω οι Μπλε καναν μεγαλο παιχνιδι βασισμενοι στα απιστετα κατορθωματα των τροτμαν και ντελαφονταν...Τα νουμερα τους απεριγραπτα.Τα παιχνιδια τα καλυτερα που εχουμε δει σε πλει οφ.Οι μικροτερες πορσπαθειεσ στοιχησαν στους δυο χαμενους.ΞΗ προβλεψη?Αυτη που ηταν απο την αρχη...Σαν φιδια ειχαμε κανει τα κουμαντα μας και συμφωνησαμε να στειλουμε εναν απο τους δυο περιπατο στην ΙΙ.Τελικος για ΑΓΟΡ και Στονε και εκει βλεπουμε...

This Post:
00
148802.198 in reply to 148802.197
Date: 9/21/2010 1:29:44 PM
Overall Posts Rated:
1717
Σημερα ειχαμε μεγαλες εκπληξεις..εγω και ο νταντι μειναμε εξω ενω θεωρητικα ημασταν τα φαβορι..για το παιχνιδι μου εχω να πω οτι 98% φταιω εγω για το στησιμο της ομαδας (η προσπαθεια που εβαλα δεν ειναι μεσα στα λαθη..100 φορες να ξαναεπαιζα το ιδιο θα εκανα..)και 2% στο ασχημο παιχνιδι που μου επαιιξε η τυχη σημερα..Αρχικα να πω οτι επειδη οι ψηλοι μου στο παιχνιδι το τελευταιο της κανονικης περιοδου ειχαν χτυπησει 40αρια λεπτα,ι ειχα την εμπνευση!!!να βαλω αλλαγη στον Γουρλη εναν παιχτη που δεν εχει παιξει σχεδον καθολου και ειναι μονο για την προπονηση..και εδω ερχεται η κακια η τυχη και τραυματιζεται ο Γουρλης εχοντας παιξει μονο 9 λεπτα για να μπει το back up του back up..εκει ουσιαστικα τελειωνει το παιχνιδι..παρτυ οι ψηλοι απο κατω αφου επαιζαν χωρις αντιπαλο..Βεβαια ακομα και ετσι αν δεν ειχα κανει το λαθος με την επιλογη της επιθεσης που εβαλα ισως γλυτωνα..μπορει να εμεινα απ'εξω σημερα αλλα πηρα ενα πολυ καλο μαθημα για καποια πραγματα που θα τα βρω μπροστα μου..Συγχαρητηρια στους κυνηγους γιατι εκαναν ενα πολυ καλο παιχνιδι..
Καλη τυχη στα παιχνιδια που συνεχιζουν!!

This Post:
00
148802.199 in reply to 148802.198
Date: 9/21/2010 1:31:36 PM
Overall Posts Rated:
1717
Μια διορθωση λογω υπερβολικης βιασυνης..
Καλη τυχη οχι στα παιχνιδια φυσικα αλλα στα παιδια που συνεχιζουν..:-)

This Post:
00
148802.200 in reply to 148802.197
Date: 9/21/2010 1:49:01 PM
Overall Posts Rated:
4141
Χα χα χα, αυτό με τα φίδια πετυχημένο, αν και στο μεταξύ μας ματς Χάρη φάνηκε η διαφορά στους ψηλούς...Και δεν φίδιασες-όπως λένε και στον στρατό!-, με μεγαλύτερη προσπάθεια πήγες απλά ο ξενέρωτος ο βέλγος μου δεν παιζόταν σήμερα! Ευτυχώς που ο τραυματισμός του Μπανάνα ήταν μόνο για την διάρκεια του παιχνιδιού, και δεύτερη σημαντική απώλεια δεν θα την άντεχα...Πάντως με τόσους παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και με 30αρα, βουλώσαμε στόματα για τον πλουραλισμό της ομάδας, μόνο η 100στάρα έλειπε! :-)))))

Ο Στόουν εύκολα προσπέρασε τον Λεναρνιακό, στα άλλα 2 για μένα βόμβες μεγατόνων!

Το Αστερίες-Κυνηγοί ήταν σίγουρα μεγαλύτερο ντέρμπι...Η μεγαλύτερη προσπάθεια των Κυνηγών, η εμφάνιση των SF και PF εκπληκτική (στο αμυντικό κομμάτι θα διαφωνίσω, μια τάπα και ένα κλέψιμο έκαναν μαζί!), ο τραυματισμός του Γουρλή έπαιξαν τον ρόλο τους...Αλλά με βάση τα στατιστικά του αγώνα, οι Αστερίες μου φαίνεται ότι αδικούνται από το αποτέλεσμα, ήταν καθολικά καλύτεροι σε όλους τους τομείς (εκτός των ριμπάουντ), ίσως να έκαναν πάρτυ οι αντίπαλοι ψηλοί Στεφανε με την επιλογή που περιγράφεις, αλλά εμένα δεν μου φαίνεται αρκετό!

Οι Δαδί την πάτησαν την προηγούμενη σεζόν από τα Λιοντάρια, τώρα από τον Ηρακλή, σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος...Ο PG και ο C του Ηρακλή έκαναν την υπέρβαση, με μεγαλύτερη προσπάθεια πήραν το ματσάκι και μην σας φανεί έκπληξη αν κάνουν και την ζημιά στους Στόουν!

Όσο για τους μοναδικούς πελάτες που μου απέμειναν στον όμιλο, ελπίζω να φανούν συνεπείς και να με αφήσουν να τους κεράσω το Σάββατο! :-))))

PS: Χρόνια μας πολλά, τα 200ρίσαμε τα μυνήματα στο φόρουμ! :-)

Last edited by fireblaze at 9/21/2010 1:49:52 PM

Advertisement