BuzzerBeater Forums

BB Poland > [U21] Trening kadrowicza

[U21] Trening kadrowicza

Set priority
Show messages by
This Post:
11
166787.190 in reply to 166787.188
Date: 5/5/2011 8:10:15 AM
Baltic Strong
IV.4
Overall Posts Rated:
17181718
Koleś Twoje 80% poparcia przy 656 głosach to jest pikuś :) Ja przez cały czas jak byłem selekcjonerem miałem 82-83% poparcia...a kiedy kończyłem swoją drugą kadencję to był taki wynik przy niemal 1500 głosach. O tym Ty możesz tylko pomarzyć :) Zresztą podobnie jak o popularności na forum....
Ty sprowokowałeś darcie szat między nami pisząc do mnie w trakcie wyborów. Nie ściemniaj teraz że ja do Ciebie pisałem pierwszy - ja tylko odpowiadałem na Twoje beznadziejnie durne zarzuty i fochy, że MTR nic nie dostanie. Odwracania kota ogonem to Twój chleb powszedni....
Ja jestem uprzejmy dla wszystkich którzy są tacy i to nie tylko w stosunku do mnie. Wcale nie muszą się ze mną zgadzać. Dla Ciebie zresztą też byłem dopóki nie pokazałeś swojej prawdziwej twarzy.
Najeżdżasz na kozlika, że się do niczego nie nadaje a grasz graczami których on pomagał wytrenować... Ja nic nie robiłem tylko bawiłem się kadrą a tymczasem w kadrze masz Swiatczaka na którego trening miałem 70% wpływu za mojej kadencji....Hassan i JW jakby nie ja to też byliby już wspomnieniem....więc proszę sobie daruj sobie bo jesteś żałosny w tych swoich wypocinach.

PS. Poza tym że pawian jest trochę brzydki to nie musisz za bardzo brać tego do siebie ;;;)))

This Post:
00
166787.191 in reply to 166787.189
Date: 5/5/2011 8:16:29 AM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
40974097
Second Team:
KS Golden Grizzlies
Twoje wnikliwe obserwacje nie zauważyły, że OD=1 u Węgrzyna obniża jego wartość o 50% ;-)
Nie wierzę w żadne twoje wnikliwe obserwacje, wg mnie nie było żadnych

I już zaczynasz świrować. Przez moment rozmawiało się z Tobą całkiem normalnie. Podaj mi równanie za pomocą, którego tak dokładnie oszacowałeś, że OD=1 obniża wartość Węgrzyna o 50%...i za pomocą tego samego równania policz ile jego wartość podwyższa PS=13, a następnie oblicz o ile wartość Hasana (6171396) obniża jego OD=3...bo przecież z takim OD on grywał u Ciebie i to dosyć często na SF-ie;-) Jeśli Hasan z OD=3 może grać, na SF-ie w reprezentacji, a my zdobywamy brązowy medal to OD=1 w żaden sposób nie przeszkadza Węgrzynowi by ten grał swego czasu w moim klubie na C:P
Bo Węgrzyn był po prostu słaby na starcie. I zrozum jedną rzecz, wystarczyłoby Węgrzynowi trenować OD zamiast PS (oczywiście musiałby być inny na starcie), nie trenować mu ID (zaoszczędzamy czas) i już mamy odwróconego C kryjącego jako PG.

Zgadzam się, że był słabszy na stracie...ale z tym treningiem OD Węgrzynowi z całym szacunkiem mocno przesadziłeś. Tak samo jak swego czasu z zaleceniem treningu RB Weszce:D Ku Twojej wiadomości: w wieku 22 lat, bodajże próbowałem mu trenować OD i po 4 tygodniach nie reagował...więc zrezygnowałem. Żeby wytrenować mu OD do poziomu 9 potrzebowałbym pewnie z 4 sezonów nieustannego treningu OD...Gdyby nawet kiedyś udało się wytrenować mu OD do 15-16, to zabrakło by czasu na PS, a do krycia PG trzeba by było wytrenować mu jeszcze HN co najmniej.

Last edited by kozlik4 at 5/5/2011 8:26:42 AM

This Post:
00
166787.192 in reply to 166787.190
Date: 5/5/2011 8:21:18 AM
Overall Posts Rated:
12061206
Koleś Twoje 80% poparcia przy 656 głosach to jest pikuś :) Ja przez cały czas jak byłem selekcjonerem miałem 82-83% poparcia...

Łał. Po prostu zmiażdżyłeś mnie. 82-80. Nokaut ;-)

.a kiedy kończyłem swoją drugą kadencję to był taki wynik przy niemal 1500 głosach.

Im więcej głosów tym lepszy wynik. To widać, nie tylko u mnie. Bo na samym początku głosują ci, którzy są zdecydowanie anty. A potem głosują zwykli użytkownicy, którzy nie są ani przeciwnikami ani zwolennikami z definicji, tylko po swojemu.

Zresztą podobnie jak o popularności na forum....
Łał do kwadratu ;-) Jaki głupi jestem, że moim celem nie jest popularność na forum. Wiesz kto jest najbardziej popularny w Polsce, jeśli wziąć pod uwagę wszystkie fora? Różni tacy jak jasiu śmietana, dj władek, antek emigrant itd ;-)
Po prostu na forum rządzą trolle ;-) I wielu twoich popleczników to trolle. A wielu rozsądnym ludziom nie chce się wchodzić na forum.

ja tylko odpowiadałem na Twoje beznadziejnie durne zarzuty i fochy, że MTR nic nie dostanie
O raporty nie mogłem się doprosić na długo przed wyborami.

Ja nigdy wobec ciebie nie byłem nieuprzejmy, mimo że selekcjonerem byłeś marnym (oczywiście to jest tylko moja opinia, nie każdy musi się z nią zgadzać, na pewno znajdą się userzy, którzy będą twierdzić, że byłeś selekcjonerem wybitnym). Mało tego, pomagałem przy MTR. Z drugą stronę to ty się popisujesz nieuprzejmością i brakiem umiejętności współpracy.

BTW: Czy to prawda, że Hawkeyed, jako skaut MTR, olał swoich podopiecznych?

Last edited by B.B.King at 5/5/2011 8:23:06 AM

This Post:
00
166787.193 in reply to 166787.189
Date: 5/5/2011 8:22:22 AM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
40974097
Second Team:
KS Golden Grizzlies
Wg mnie się nie zablokował. Po prostu ma 26 lat więc to normalne, że trening jest 2x wolniejszy (albo jeszcze bardziej). Widziałem przypadki 18-latków, którzy skaczą dopiero po trzech treningach. Więc to, że 25-26 latek nie skacze po pięciu, to wygląda na normalny przypadek. Ale to nie z powodu bloku tylko z powodu wieku. Jakby się zablokował to trening zwolniłby ze 4 razy (2x z powodu wieku i kolejne 2x z powodu bloku).

No więc skoro się nie zablokował to jego 3 skoki na sezon w wieku 26 lat tylko potwierdzają moją tezę, że wytrenowanie odwróconego do poziomu reprezentacyjnego jest nie bardzo możliwe. Z resztą Zygmunt już w wieku 25 lat potrzebował 6 tygodni do skoku w OD.

From: Saiwan

This Post:
22
166787.194 in reply to 166787.192
Date: 5/5/2011 8:23:32 AM
Overall Posts Rated:
205205
A kapusta rzecze smutnie.
- Moi drodzy, po co kłótnie,
po co wasze spory głupie -
wnet i tak zginiemy w zupie.
- A to feler jęknął seler.
:):):)

This Post:
00
166787.195 in reply to 166787.193
Date: 5/5/2011 8:24:28 AM
Overall Posts Rated:
12061206

No więc skoro się nie zablokował to jego 3 skoki na sezon w wieku 26 lat tylko potwierdzają moją tezę, że wytrenowanie odwróconego do poziomu reprezentacyjnego jest nie bardzo możliwe. Z resztą Zygmunt już w wieku 25 lat potrzebował 6 tygodni do skoku w OD.

Przecież odwrócony nie potrzebuje więcej skoków niż nieodwrócony. Natomiast zyskiem jest niższa pensja. Wtedy by nie było takich sytuacji, że muszę trzymać w składzie JW, żeby chronić go przed zakopaniem.

This Post:
11
166787.196 in reply to 166787.192
Date: 5/5/2011 8:37:38 AM
Baltic Strong
IV.4
Overall Posts Rated:
17181718
Czyli jak łatwiej o dobry wynik to zobaczymy jak będziesz kończył kadencję... :)
Kim Ty jesteś, że Hawkeyed czy ja miałby się przed Tobą spowiadać? Chyba Ci się coś popierdzieliło gościu... No tak jessteś miszczem w prawdziwym trolowaniu...:)
Powtórzę raz jeszcze, że pisząc do mnie a mailach że popierając kozlika w wyborach jestem takim samym wulgarnym chamem jak on to Ty skończyłeś sielankę między nami.

Zasłaniasz się brakiem czasu kiedy mogłeś działać z odwróconymi a jedyne co wtedy robiłeś to bazy z draftu które zajmowały Ci max tydzień. Okazałeś się zwykłym tchórzem, który tylko makaron na uszy nawija i tyle.
Jak masz coś do Jastrzębia to pytaj jego a nie mnie bo my razem nie mieszkamy :)

This Post:
00
166787.197 in reply to 166787.195
Date: 5/5/2011 8:41:25 AM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
40974097
Second Team:
KS Golden Grizzlies
Dobra King to bez sensu...Ja już dobiłem piłeczkami do 70 i mi póki co wystarczy;-) Jak chcesz dalej dyskutować ze mną na ten temat to pisz na BB maila, to pogadamy (pod warunkiem, że nie będziesz robił screenów:D), a najlepiej po prostu w tym sezonie weź się za odwróconych i udowodnij mi za kilka sezonów, że się da. Jeśli Ci się uda to z radością przyznam, że się myliłem;-)

BTW: Być może po prostu mamy różne pojęcie "odwróconych" i stąd różne zdania...bo wydaje mi się, że myślimy dosyć podobnie. Z resztą wydaje mi się, że Tobie zdanie się trochę zmieniło. Kiedyś pisałeś o zamianie krycia PG z C, czy PF-em i do tego miałem największe zastrzeżenia. Dzisiaj piszesz już dużo częściej o zamianie krycia PG z SG i PF z C, co według mnie jest bardzo dobrym pomysłem, bo np. nie trzeba trenować PF-a, który ma OD, JS, JR i PS, tylko można zostawić OD np. na poziomie 7, a na to konto wytrenować np. więcej JS i JR, a w zamian za to wytrenować więcej OD centrowi i zamienić krycie...

From: toshii
This Post:
00
166787.198 in reply to 166787.197
Date: 5/5/2011 9:10:03 AM
LZS Niemyslowice
IV.6
Overall Posts Rated:
11161116
Second Team:
Wellingborough Town F.C.
Wy tu gadu gadu a poparcie dla selekcjonera spada ...

This Post:
11
166787.199 in reply to 166787.198
Date: 5/5/2011 9:19:50 AM
Baltic Strong
IV.4
Overall Posts Rated:
17181718
No co Ty? Przecież on jest taki debeściak;)

This Post:
00
166787.200 in reply to 166787.196
Date: 5/5/2011 9:20:34 AM
Overall Posts Rated:
12061206
Kim Ty jesteś, że Hawkeyed czy ja miałby się przed Tobą spowiadać?

To nie chodzi o spowiadanie. To chodzi o współpracę dla dobra kadry. Oraz też o pewną odpowiedzialność przed społecznością.

Chyba Ci się coś popierdzieliło gościu...
Nie, to tobie.

No tak jessteś miszczem w prawdziwym trolowaniu...:)
To ty jesteś trollem. Nie piszesz postów merytorycznych tylko personalne. Pisałeś, że jesteś w opozycji do mnie. Nie masz pojęcie co to jest opozycja. Opozycja powinna zgłaszać swoje pomysły a nie być tylko na nie, bo kogoś nie lubi. Ty nie masz nic ciekawego do zaproponowania więc pozostają ci tylko personalne zaczepki.

Okazałeś się zwykłym tchórzem
to ty byłeś tchórzem bo nic nowego w kadrach nie wprowadziłeś.

Zasłaniasz się brakiem czasu kiedy mogłeś działać z odwróconymi a jedyne co wtedy robiłeś to bazy z draftu które zajmowały Ci max tydzień.
Bazy draftu zajmują mi więcej czasu niż innym selekcjonerem. Bo robię też przy okazji bazy naszych rywali.
I nie prawda, że tylko bazy draftu zrobiłem. Zrobiłem kalkulator personelu, zrobiłem automatyczną bazę. To ty nic nie robiłeś.

Zresztą nie mam ochoty się spierać z najgorszym selekcjonerem, jakiego mieliśmy w historii. Szczerze mówiąc to, że się nie zgadzamy, traktuję jako sygnał, i utwierdza mnie to w przekonaniu, że podejmuję słuszne decyzje.

Jak masz coś ciekawego do napisania o treningu kadrowiczów U21 to śmiało. Jak nie, to nie zaśmiecaj wątku.

Advertisement