BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Hellas > Διδακτικά παιχνίδια
Back to the Sneak Peek
BB Hellas
[ADS] Νήμα Διαφήμισης Παιχτών/...
349
[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση
569
[Εθνική U21] Συζήτηση II
578
Διαφημίσεις Παιχτών Εθνικών Ομ...
395
ΙΔΙΩΤΙΚΑ Πρωταθλήματα
585
Ελληνική Μετάφραση
171
Διδακτικά παιχνίδια
260
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ
45
ΚΑΝΟΝΕΣ Φόρουμ
2
Καφενείο η Ωραία Αίγα XI
954
Νέο DISCORD για την Ελληνική κ...
1
Buzzer group στο discord
15
ΕΘΝΙΚΗ: Ικανοτητες και πλανο π...
11
U21 National Team Speeches
2
U21 National Team Debate Threa...
1
U21 Election Rules
1
Pickup Παιχνίδια
3
National Team Debate Thread
1
National Team Speeches
1
Election Rules
1
<
>
Favorite Folders
Διδακτικά παιχνίδια
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
Mamuwalde (5)
Don Rotondo (1)
harry21 (2)
nikos64 (5)
yperihitikos (3)
GIANNIS.K. (14)
kasper7 (1)
mkostantak (2)
stelaios (6)
tzilardino (2)
krepaleon (1)
pazinok (7)
aliens (2)
sainhs (5)
PERI (1)
GM-sarithin (9)
Super Idol (1)
ALEXANDROS7 (2)
johndunker24 (1)
yiannis_paros (1)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
sainhs
To:
GIANNIS.K.
This Post:
0
198026.190
in reply to
198026.189
Date: 12/7/2011 3:04:53 PM
Overall Posts Rated:
43
Καλησπερα και συγχαρητηρια για την δυσκολη αυτη νικη σου.
Νομιζω οτι εβγαλες αμυνες ικανοποιητικες για να κερδισεις το ματς, και οχι πολυ καλες και αυτο φαινεται απο τα ποσοστα ευστοχιας 50-60% των 3 πρωτων παικτων του (κυμανθηκαν στα ιδια επιπεδα με προηγουμενα ματς τους), σε αντιθεση με τους δικους σου που ειχα πολυ χαμηλοτερα ποσοστα. Οστοσο του περιορισες σημαντικα τα 3pts.
Επισης σοφη επιλογη να αλλαξεις τα ατομικα μαρκαρισματα, διαφορετικα να μιλουσαμε για αλλο αποτελεσμα.
Σημαντικο για μενα ειναι οτι τον αναγκασες να σου κανει τοσα φαουλ που ηταν ευκολοι ποντοι, και αν δεις τα 20/36 ειναι απο τις θεσεις που ειστε κοντα στα match up raitings, αν σου λεει κατι αυτο. Συν τις περισσοτερες ασιστ και ριμπαουντ σου.
Το m2m δουλεψε αψογα, οσο για το 3-2 δε θα το φοβομουν τοσο με τον συγκεκριμενο αντιπαλο.
*Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια ομαδα με την πορεια του Agor να εχει δωσει τοσο λιγη βαση στα ριμπαουντ και στους ψηλους της ρακετας (Επιθ.Ριμπ = 1!!). Διαβασα σε ποστ (νομιζω λογια καποιου BB) οτι πρεπει να εχουμε κατα το δυνατον ισοροπημενη ομαδα, και τοτε η ιδανικη (θεωρητικα) επιθεση θα ηταν η βασικη. Ειδικα οσο ανεβαινουμε κατηγοριες. Φιλε Giannis.K. νομιζω οτι σαυτο τον τομεα μαλλον εισαι σε καλο δρομο και μελλοντικα θα ανταμειφθεις γιατι ειδα οτι εχεις και καποιους νεαρους παικτες.
**Παρ'ολη την ελειψη εμπειριας, η γνωμη μου βασιζεται σε οτι σχετικο διαβαζω και στο πως αντιλαμβανομαι καποια πραγματα.
Mark Unread
Ignore User
From:
yperihitikos
To:
GIANNIS.K.
This Post:
0
198026.191
in reply to
198026.189
Date: 12/8/2011 3:35:06 AM
Overall Posts Rated:
64
ειχες δηλαδη αρκετη αμυνα για να σταματησεις πχ το 18 σουτ του γκοεσας? :ο
για το φυλλο αγωνα (φανταζομαι αναφερεσαι στις αξιολογησεις) σκεψου οτι εβγαλες αμυνα 9 χαμηλο εντος ενω αυτος 8 μετριο εκτος..και με πλει μεικερ της πλακας ;)
τωρα για το αν επρεπε να βαλεις ζωνη..αυτο δεν μπορω να σου το πω γιατι δεν ξερω τους παιχτες σου..παντως τα ριμπαουντ απο τον αγορ δεν υπηρχε περιπτωση να τα χασεις για κανενα λογο :Ρ και ουτε βλεπω λογο να φορτωνονταν οι παιχτες σου με φαουλ..
Mark Unread
Ignore User
From:
yperihitikos
To:
Mamuwalde
This Post:
0
198026.193
in reply to
198026.192
Date: 12/8/2011 4:20:22 AM
Overall Posts Rated:
64
οι ψηλοι του αγορ δεν την πολυπαλευουν επιθετικα :Ρ οποτε δεν νομιζω να του δημιουργουσαν θεμα με φαουλ..αλλα απο κει και περα δεν ξερω τις αμυνες των παιχτων του και δεν ξερω πως θα πηγαινε μια ζωνη..
για τα ratings αν καταλαβα καλα το παιδι εννοουσε τις ομαδικες αξιολογησεις (πχ δυνατος μετριο)..τα tendex προσωπικα δεν τα κοιταω καν,δεν ξερω αν χρησιμευουν σε τιποτα..
Mark Unread
Ignore User
From:
GIANNIS.K.
To:
yperihitikos
This Post:
0
198026.194
in reply to
198026.193
Date: 12/8/2011 8:32:21 AM
Overall Posts Rated:
150
ειχες δηλαδη αρκετη αμυνα για να σταματησεις πχ το 18 σουτ του γκοεσας? :ο
δεν ηξερα τι σουτ εχει αλλα και παλι πιστευω οτι μπορουσα να του κανω αμυνα...ο ιδιος παιχτης εχει κανει καλη αμυνα σε παιχτη με σουτ-εμβελεια 17-13 και μπασιμο 13 και τον αναγκασε σε 8-20 σουτ....τωρα δεν ξερω τι μου λες εσυ αλλα πιστευω οτι η αμυνα μου ηταν αρκετη...δεν ξερεις τι αμυνες εχω αρα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος....:)
προς μαμου...δεν ηθελα να παιξω ζωνη λογω μεγαλης διαφορας αμυνας στους αμυντικους μου...και ηθελα να εξασφαλισω τα ριμπαουντ...ακομα πιστευα οτι ειχα αρκετη αμυνα για αυτο το παιχνιδι...αυτοι ηταν οι λογοι που δεν επαιξα ζωνη 3-2....
Mark Unread
Ignore User
From:
yperihitikos
To:
GIANNIS.K.
This Post:
0
198026.195
in reply to
198026.194
Date: 12/9/2011 6:22:58 AM
Overall Posts Rated:
64
τοτε καλα εκανες και δεν εβαλες ζωνη και γενικα το στησιμο σου το βρισκω σωστο..;)
απο 'κει και περα σου ειπα τι πιστευω για την ερωτηση που εκανες..φυσικα και μπορει να ειμαι λαθος,δεν ειπα ποτε οτι εχω κανα αλαθητο :Ρ
τις αμυνες σου φυσικα και δεν τις ξερω (οπως και το τι εννοεις με το ''αρκετη'')..σου απαντησα με βαση οσα στοιχεια εδωσες (1 φυλλο αγωνα) + ξεροντας καποιους παιχτες του αντιπαλου σου..οποτε μονο να τις φανταστω μπορω..
αλλα νταξει..τι να πω,αμα ο παιχτης σου που μαρκαρε το sg του πχ εχει 18αρα αμυνα,τοτε τρελαθηκε το μηχανημα :Ρ (μην ξεχνας επισης πως επαιξε και 48λεπτο και κουραστηκε)
ΥΓ.Επειδη εχω την εντυπωση οτι παρεξηγηθηκες,να σου πω οτι φυσικα και δεν εννοουσα οτι δεν εχεις καλη αμυνα..το 9 που βγαζεις περιμετικη πιστευω θεωρειται πολυ καλο για ΙΙΙ (χωρις βεβαια να ξερω ακριβως τα στανταρ της κατηγοριας)..αλλα τι να κανουμε,ο αλλος εχει sg επιπεδου Α1 (και τα 3αρια που εβαλε ειναι πολυ καλα),δεν ειναι ευκολο να τον σβησεις..ουτε εγω μπορω..αν ηταν τοσο ευκολο να σβηνεις τους παντες,ολα τα ματς θα εληγαν στους 60-70 ποντους..:)))
Mark Unread
Ignore User
From:
GIANNIS.K.
To:
Mamuwalde
This Post:
0
198026.197
in reply to
198026.196
Date: 12/9/2011 10:19:00 AM
Overall Posts Rated:
150
δεν ειναι και πολυ εξυπνο να δημοσιευω τις αμυνες ολων των παιχτων μου στο φορουμ οποτε μαλλον θα μεινετε με την απορια για τη θεση 2...:)
δεν ξερω για την θεση 2 αλλα στη θεση 3 ο παιχτης του σκοραρε 9-15...τον εν λογω παιχτη τον ξερω αφου τον πουλουσε 1 βδομαδα πριν το μεταξυ μας παιχνιδι...εχει σουτ 16 και εσωτ σουτ 8...ο αμυντικος που ηταν πανω του ειχε εξωτ. αμυνα 15 και εσωτερικη αρκετα καλη για να του κανει αμυνα μεσα...αυτη η θεση ηταν που μου προκαλεσε και τη μεγαλυτερη απορια...αλλα προφανως απλα του μπηκαν τα σουτ...εξαλλου η αναλογια αμυνας-επιθεσης δεν ηταν και συντριπτικη...
σημασια εχει οτι πηρα το παιχνιδι ασχετα αν η αμυνα μου δεν τα πηγε και τοσο καλα...οταν βρω καποιο παιχνιδακι που να αξιζει καποια περαιτερω αναλυση θα το ποσταρω...
Υ.Γ. ετσι γραφεται το
περαιτερω
;;;:)
Mark Unread
Ignore User
From:
GM-sarithin
This Post:
0
198026.198
in reply to
198026.197
Date: 12/9/2011 10:23:15 AM
Overall Posts Rated:
1157
Μα για αυτό υπάρχουν τα
p.p.100
!!!
Τι νόημα έχει η κουβέντα για τα skill;
Last edited by GM-sarithin at 12/9/2011 10:23:54 AM
Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
Mark Unread
Ignore User
From:
GIANNIS.K.
To:
GM-sarithin
This Post:
0
198026.199
in reply to
198026.198
Date: 12/9/2011 10:48:19 AM
Overall Posts Rated:
150
εσυ εισαι εξυπνος και δε σου φαινονταν...:)
Mark Unread
Ignore User
From:
nikos64
This Post:
0
198026.200
in reply to
198026.199
Date: 12/10/2011 1:13:33 AM
Overall Posts Rated:
303
Πολυ κουβεντα για το ματς εγινε , αυτο που βλεπω εγω απο το φυλλο αγωνα ειναι οτι τον αγωνα τον κερδισε η καλλιτερη επιθεση .Οταν τρως 97 ποντους εντος και με χαλαρα ο αντιπαλος, που λιγο που ειδα ειναι πανω απο τον μ.ο. της επιθεσης του ,ε δεν μπορουμε να πουμε οτι τον σταματησαμε στην επιθεση.Γνωμη μου πολυ λαθος το τρεξε φαινεται και απο τα στατιστικα ... επισης πολυ σωστη η μη επιλογη της ζωνης και η επιθετικη τακτικη που του εδωσε 36 ελευθ. βολες.
Γενικα δεν νομιζω οτι ειναι ενα παιχνιδι που εχει να διδαξει τιποτα ιδιαιτερο.
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images