Εγω πιστευω οτι Αυτοκρατορας - Λεγεονα θα ναι ο τελικος γιατι θα εχουν πλεονεκτημα εδρας.Τωρα εγω πλεον ειμαι απλα 6ος και περιμενω αντιπαλο στα πλει αουτ.Οποτε ευκαιρια να ασχοληθω λιγο με τον μπλε ομιλο...
Η λεγεονα ειναι 1η,με τους Καρχαριες 2ους,τον Α.Ο.Τ 3ο και τον Ελευσινιακό 4ο...
8η πεφτει η Μποστον ενω 5-7 γινεται ενας μικρος χαμος που αφορα και μενα γιατι ο 7ος θα ναι ο αντιπαλος μου στα πλει αουτ.Οι κανιβαλοι εχουν 6 νικες οπως κι ο Κοκορας που ομως υπερεχει σημαντικα στη διαφορα ποντων ενω ο Ρεξ εχει 7 νικες.Οι Κανιβαλοι εχουν την ηδη πεσμενη κι ουραγο Βοστονη εκτος και τον ρεξ εντος σε 1 ματς ο θανατος μου η ζωη σου.Ο Κόκορας εχει 1 μικρο προβαδισμα σε σχεση με τους Κανιβαλους γιατι θα αντιμετωπησει τις ιδιες ομαδες αλλα και τις 2 εντος και σε περιπτωση που ισοβαθμισουν ο κοκορας υπερεχει λογω διαφορας ποντων απο τους Κανιμπαλς.Τελος,ο Ρεξ μοιαζει σε δυσκολη θεση καθως παροτι ειναι 1 νικη μπροστα απο τους αλλους 2 πρεπει να τους σπασει την εδρα αφου αυριο φιλοξενειτε στον Κοκορα και το Σαββατο στην καυτη εδρα σάικο φιλντ για να αντιμετωπισει τους Κανιβαλους.Αν δεν σπασει τουλαχιστον 1 απο τις εδρες ειναι μαλλον καταδικασμενος ενω αν νικησει καποιον απο τους αλλος 2 αυτος που θα χασει θα βρεθει σε πραγματικα δυσκολη θεση...