Nu cia nera realybe, nebent Jus nesuprantat. Kiek suprantu, ne vienas nezaidzia is Jusu HT.. Tai yra panasus strateginiai zaidimai, kuriu variklis irgi beveik identiskas...
ra en ne vienas , kuris is III ar net is II lygos kranta zemyn i V-VI, tiesiog ant prikolo, gauti pasiekima ar dar del ivairiu priezasciu.
Tad nelabai suprantu del cia prie manes prisipisot... Nereiktu tau dziaktis BCN? Juk dabar jau beveik garantuotas esi, kad lygos finale busi,(aisku nebent gandza koki poksta iskres)... Tad manau, maziau tau cia putotis reik, o tyliai atsisedus kamputi dziaugtis...
P.S. Patinka realybe Jums? galima paimti kita spoeto saka - futbolas. Lietuvos pvz: FBK Kaunas krito i IIlyga kiek pamenu, nes badas i akis ziuri (aisku dasidejo ir protestas), Atlantas the same.
Nepatink Lietuva? Einam i Italija... Sampdorija... jau 4 sezonus jie yra deje ant lygos ir draskosi taureje. Praeitais metais man rods pusfinali ar ketvirtfinaly nugalejo INTER... iskrite is taures jau nieka nebedaro...
+ tokiuose menedzeriuose losimas tarp botu finansiniu atzvilgiu papildytu saskaita bent keliais M tikrai...
edit: ir man klausimas iskilo.. Kodel tu "kopijuoji mane". pradejau as dekot ant galo uz demesi, ir tu ta pati darai ? :D
Nieka nesakau, as sita "padeka" nusikopinau is kai kuriu HT zaideju, bet as juos gerbiu kaip zmones (tuos kuriuos pazistu), arba kaip Beo , del to kad geresniu taktiko dar nesu mates. Bet jei as tau toks urodas, durnelis ir visa kita, kodel ta darai? :))
Last edited by Al_Bundy_ at 12/8/2009 11:27:56 AM