a zašto ti osporavaš pobedu barseloni??? ako je pravilo da ne sme da se dira lopta, onda ne sme!!! sme da se dira ako izlazi iz koša, ali lopta bi pala na obruč! posle toga niko ne zna da li bi se vratila u koš ili izašla!Alo musavi,boli.. i treba da boli :))
a zašto ti osporavaš pobedu barseloni??? ako je pravilo da ne sme da se dira lopta, onda ne sme!!! sme da se dira ako izlazi iz koša, ali lopta bi pala na obruč! posle toga niko ne zna da li bi se vratila u koš ili izašla!
Mix je u pravu...zar ti da budes selektor NASE repke? Kandiduj se u Spaniji...
naravno da treba da se žale! lopta ne sme da se dira iznad cilindra! a šta je evidentno i da li je izlazila iz koša ili ulazila nije bitno!
naravno da treba da se žale! lopta ne sme da se dira iznad cilindra! a šta je evidentno i da li je izlazila iz koša ili ulazila nije bitno!Mogu oni da se Zale...Ali ce da dobiju supalj nos da ociju!!!:)I lopta nije bila iznad obruca, tako mi se bar cini...Problem je sto nema kamera iznad obruca(sto je veliki nedostatak), i zbog toga su vec dve utakmice osporene i ponistene...Ali ona igra sinoc je pokazala kako srce moze da vodi!!!NAPRED PARTIZAN!!!ALEEEEEEALEEEE ALEEEE ALEEEE, DA MOGU ...:)
a zašto ti osporavaš pobedu barseloni??? ako je pravilo da ne sme da se dira lopta, onda ne sme!!! sme da se dira ako izlazi iz koša, ali lopta bi pala na obruč! posle toga niko ne zna da li bi se vratila u koš ili izašla!Alo musavi,boli.. i treba da boli :))strašno me boli, balavi :))
Mix je u pravu...zar ti da budes selektor NASE repke? Kandiduj se u Spaniji...zar su ti izbori toliko bitni, kad kampanja počinje 1,5 sezonu pre njih? polako biće vremena za priču oko izbora! neću da se kandidujem u španiji lako je sa njima biti prvak sveta, ja ću to sa ovim našima
ono sinoc je bila bajka. dva puta smo se vracali i dva puta stizali.
kako Dule rece "sramota za barsu da dobije na ovakav nacin".
a i ja sam ubedjen da pravilo cilindra vazi samo za NBA. 99% ubedjen.