BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 14

Season 14

Set priority
Show messages by
From: thanos
This Post:
00
159282.191 in reply to 159282.190
Date: 12/25/2010 11:45:56 AM
Overall Posts Rated:
272272
Χρονια πολλα σε ολους!!! Καλα Χριστουγεννα σε εσας και τις οικογενειες σας!!! Καλα να περασετε στις γιορτες!!!

From: Evzonas
This Post:
00
159282.192 in reply to 159282.191
Date: 12/25/2010 3:22:13 PM
Overall Posts Rated:
100100
Πριν τις σκληρες μαχες των πλευ οφφ..ευχομαι και εγω χρονια πολλα με υγεια σε ολους σας!!!

From: wud1976
This Post:
00
159282.193 in reply to 159282.192
Date: 12/26/2010 1:54:48 PM
Overall Posts Rated:
180180
Χρόνια Πολλά με Υγεία και πραγματική Ευτυχία για όλους παιδιά. Καλή επιτυχία σε όλους στους στόχους τους.

This Post:
22
159282.194 in reply to 159282.193
Date: 12/27/2010 8:16:43 AM
Overall Posts Rated:
138138
Πριν τις μάχες των play-off και κάνοντας ένα μίνι απολογισμό θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες τόσο για την προσπάθεια όσο και για τα αποτελέσματα. Έχοντας πείρα 2 σεζόν από την ΙΙ κατηγορία μπορώ να πω ότι πολλά παιχνίδια όχι μόνο των ομάδων στα ρετιρέ αλλά και στους "χαμηλότερους ορόφους" του ομίλου δεν είχαν να ζηλέψουν απολύτως τίποτε από αγώνες της ΙΙ.
Ειδική αναφορά στην κόκκινη περιφέρεια που με την εξαίρεση της πρώτης θέσης που είχε κριθεί νωρίς όλοι οι υπόλοιποι πάλεψαν μέχρι την τελευταία αγωνιστική (κάποιοι μέχρι το τελευταίο σουτ) για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Στον οίκο μου τα πράγματα είχαν κριθεί πολύ νωρίτερα γιαυτό και μας έλειψαν τα ντέρμπυ στις τελευταίες αγωνιστικές. Για αυτό ακριβώς το λόγο προαισθάνομαι ότι τα μεγάλα παιχνίδια στα play-off θα τα δώσουν οι μπλε.
Ξεκινάμε την Τρίτη και για αρχή μπορώ να κάνω μία κάποια πρόβλεψη για νίκη των Πιγκουίνων επί της revence καθώς και της Βασίλισσας επί των ταύρων λόγω ενθουσιασμού σε μία δύσκολη σειρά play-out παιχνιδιών πάντως, όπου οι Κρήτες θα πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους για να παραμείνουν. Η Symteam δείχνει ότι μπορεί να σπάσει την έδρα και ψηφίζω διπλό. Για τα υπόλοιπα μία μικρή υπεροχή των γηπεδύχων μόνο και μόνο λόγω έδρας αλλά θα πάω στο "no bet" που λέει και ο Κοσμάς.
Καλή επάνοδο στους υποβιβασθέντες Απτόητο και Όλυμπο.

Last edited by ALARIHOS at 12/27/2010 8:49:14 AM

From: thanos

This Post:
00
159282.195 in reply to 159282.194
Date: 12/27/2010 12:29:24 PM
Overall Posts Rated:
272272
Πολυ ωραιο το ποστ σου φιλε!!! Συμφωνω σε ολα!!!
Πραγματι τα τελευταια παιχνιδια ειδικα στον κοκκινο ομιλο κριθηκαν στο σουτ. Ειναι κριμα να πεφτεις 8ος(ουτε καν να μπορεις να παλεψεις στα play-out) εχοντας 8 ολοκληρες νικες. Ο κοκκινος ομιλος δεν ειχε τον λεγομενο σακο του μποξ που απο πολυ νωρις φαινεται οτι θα ειναι ο σιγουρα "πεσμενος". Ετσι η αγωνια ηταν στα υψη μεχρι κυριολεκτικα στο τελευταιο σουτ. Προσωπικα δεν ημουν πιο αξιος απο τον Ολυμπο για να μεινω στην κατηγορια(λεω αυτον γιατι αυτος ειναι που επεσε). Ημουν καθαρα πιο τυχερος!!! Η τυχη στον μεγαλυτερο βαθμο και ισως καποιες πολυ μικρες λεπτομερειες σε μικροτερο βαθμο να εκαναν την απειροελαχιστη διαφορα.

Καθ' ολη τη διαρκεια της σεζον, εδειχνα φυλλα αγωνων απο τα παιχνιδια μου σε 1-2 φιλαρακια απο αλλους ομιλους της ΙΙΙ και το πρωτο πραγμα που μου ελεγαν ηταν "δεν το πιστευω...αυτες ειναι αξιολογησεις ομαδων που πεφτουν? Σε εμας τετοιες ομαδες ειναι εξασφαλισμενες στα playoff απο νωρις". Ακουγοντας τετοιες αντιδρασεις, απο την μια με επιανε το παραπονο "γιατι να βρισκομαι (ισως) στον πιο δυσκολο ομιλο της ΙΙΙ" και απο την αλλη ολο αυτο αποτελουσε προκληση για να τα βγαλω περα εδω που η τυχη του bb με εφερε!!!
Στο τελος της σεζον υπαρχουν τοσο οι χαρουμενοι, οσο και οι απογοητευμενοι. Εγω θελω να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολα τα παιδια για την προσπαθεια τους και να ευχηθω καλη επιτυχια σε οσους συμμετεχουν στα playoff, αλλα και σε οσους κανουν ηδη σχεδια για την επομενη σεζον!!! :)

Υ.Γ. Περιμενω παιχνιδαρες στα PO!!!!!

Last edited by thanos at 12/27/2010 12:30:50 PM

This Post:
11
159282.196 in reply to 159282.194
Date: 12/27/2010 2:17:00 PM
Overall Posts Rated:
180180
Ωραία τα ανέλυσες (για μια ακόμα φορά) όλα, δεν έχω να προσθέσω πάρα πολλά. Στον απο εδώ όμιλο είχαμε την τύχη να έχουμε δύο ομάδες που τα παράτησαν για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Ετσι φτάσαμε τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και είχαν κριθεί τα πάντα με εξαίρεση τη 2η-3η θέση που τελικά κρίθηκε στον πόντο.

Απέναντι έγινε τεράστια μάχη και φάνηκε ότι οι διαφορές μεταξύ των 7 εκ των 8 ομάδων ήταν τόσο ελάχιστες που δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν έβλεπα τον τρίτο όγδοο και τον όγδοο τρίτο. Ο Ολυμπος με απογοήτευσε, τον είχα για πλέι-οφ... πάντως πιστεύω ότι ο Γιώργος θα ανεβάσει και πάλι την ομάδα άμεσα στην ΙΙΙ γιατί -να μην τρελαθούμε- αυτή η ομάδα δεν είναι για IV.

Στα πλέι-οφ και πλέι-άουτ τώρα. Στον αποδω όμιλο ο Rhino είναι το ακλόνητο φαβορί για την επικρατηση απέναντι στην δική μου ομάδα, ενώ στο ματς Condores-Great Alexander θα πέσουν κορμιά.
Στον απέναντι όμιλο οι ενισχυμένοι Penguins είναι το φαβορί, όσο για το άλλο ματς όντως μπορεί να γίνει το σπάσιμο, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι σε μεταβατική περίοδο και η SymTeam έδειξε την πιο μεγάλη βελτίωση μέσα στη σεζόν.

Στο μοναδικό ματς των play-out απο τη μία η Βασίλισσα έχει έδρα και υψηλό ενθουσιασμό, απο την άλλη οι Ταύροι αυτή τη στιγμή διαθέτουν παίκτες ικανούς για μεγάλα πράγματα. Αν το παιχνίδι γινόταν πριν απο 6-7 εβδομάδες θα έχριζα ακλόνητο φαβορί τη Βασίλισσα, τώρα θα κρατηθώ μακριά απο προγνωστικά.

Απο εκεί και πέρα, μια ανάλυση για την κανονική διάρκεια. Στον μπλε όμιλο, ο Rhino (δυστυχώς για εμάς :D ) είναι ο πιο ενεργός χρήστης απο ομάδα που ήρθε απο τη ΙΙ και δίκαια βγήκε με άνεση πρώτος. Οι Condores είχαν το υλικό για ψηλά όπως επισημάναμε απο την αρχή της σεζόν, ο Great αν δεν είχε το κύπελλο όπου έφτασε πολύ ψηλά θα είχε και καλύτερο ρεκόρ σίγουρα, ο nikolas2007 επιτέλους κατάφερε μετά απο τρεις σεζόν να μπει play-off και μάλιστα χωρίς να αγχωθεί στον δεύτερο γύρο ιδιαίτερα.

Ο Aetos έχασε κάποια ματς-κλειδιά και χωρίς να είναι χειρότερος απο τις προηγούμενες σεζόν, έμεινε 5ος. Η Βασίλισσα για πρώτη φορά μετά απο τόσες σεζόν έμεινε εκτός πλέι-οφ και αυτό έχει εξήγηση, την μη ενίσχυση της. Τέλος, ο Απτόητος, έδειξε απο νωρίς ότι τουλάχιστον στον δικό μας όμιλο δεν θα μπορούσε να αντέξει, απο ότι κατάλαβα όμως προπόνησε καλά την ομάδα του και αν πάνε όλα καλά του χρόνου θα είναι και πάλι στην ΙΙΙ.

Στον κόκκινο όμιλο, οι Penguins έμειναν απο νωρίς χωρίς αντίπαλο. Ο Panathinaikos βρίσκεται σε μεταβατική χρονιά απο ότι φαίνεται. Η SymTeam όπως έγραψα και πιο πάνω έδειξε τη μεγαλύτερη βελτίωση στη διάρκεια της σεζόν, ενώ ο revence στηρίχθηκε και πάλι στη δυνατή του περιφέρεια για να βρεθεί στα play-off.

Ο Αris με εξέπληξε ευχάριστα, γιατί να πω την αλήθεια δεν τον είχα για τόσο καλή σεζόν... άρα παίρνει ένα μεγάλο μπράβο απο εμένα. Ο Autokratoras ενισχύθηκε έστω και προς το τέλος σε μια θέση που πονούσε και μένει στην κατηγορία, ενώ οι Minoan Bulls πλήρωσαν το κακό ξεκίνημα τους που ήταν δίκαιο με βάση το τότε υλικό τους. Αν υπήρχαν δύο πρωταθλήματα ανά γύρο, τότε θα έπεφταν δίκαια κατηγορία στο πρώτο μισό και θα έμπαιναν play-off τουλάχιστον στο δεύτερο μισό.

Τέλος, για τον Ολυμπο τα είπα και παραπάνω, πιστεύω ότι θα επανέρθει άμεσα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

This Post:
11
159282.197 in reply to 159282.196
Date: 12/27/2010 4:04:08 PM
Overall Posts Rated:
66
Γεια σας παιδια οντως ηταν ενα πολυ δυσκολο πρωταθλημα,και δεν περιμενα να εχω ενα τετοιο τελος...αλλα δεν βαριεσαι ισως εινα και καλυτερα για να προπονησω την ομαδα πιο ανετα.Ευχομαι να ανεβει ο καλυτερος...καλη συνεχεια σε ολους.
Ενα πραγμα δεν καταλαβα ομως γιατι βρε Αρη σε ενα ματς για σενα διχως ενδιαφερον ....γιατι επρεπε να καλυψεις διαφορα 60 π. σε περιπτωση ισοβαθμιας με τον revence....με επαιξες με δυνατη διαθεση? τελος παντων γουστο σου καπελο σου ας προσεχα θα μου πεις....

καλη συνεχεια παιδια θα περναω απο δω καμια βολτα να τα λεμε

This Post:
00
159282.198 in reply to 159282.197
Date: 12/27/2010 5:36:03 PM
Overall Posts Rated:
180180
Κρίμα ρε Γιώργο πολύ κρίμα... αλλά μέσα σε όλα αυτά θα κρατήσω την κουβέντα σου για την προπόνηση. Ειδικά εσύ που έχεις πολλούς νεαρούς παίκτες, θα δεις μεγάλη πρόοδο. Να περνας να λέμε καμία κουβέντα. Καλή συνέχεια...

From: Evzonas

This Post:
00
159282.199 in reply to 159282.198
Date: 12/28/2010 4:35:09 AM
Overall Posts Rated:
100100
καταρχας να ζητησω συγνωμη απτον γιωργο...εγω φταιω που επεσε κατηγορια.στο πρωτο τσατ ειχα πει οτι βλεπω πολλεσ δυνατες ομαδες και μετα του ειπα οτι η δικια του μαρεσε παρα πολυ(τοχα πει αυτο γιατι ειχε δυνατη αμυνα). επιβεβαιωσα ετσι αυτους που με αποκαλουν γκαντεμη-μητσοτακη της ΙΙΙ.14 και του ΒΒ γενικοτερα...! περα απτην πλακα παντως...γιωργο νομιζω θα ανεβεις κατηγορια αμεσα...απλα προπονησε την ομαδα και ισως μετα να ανεβεις καπακι και στην Α2 αφου θα πας και σε αλλο ομιλο φανταζομαι!! :)
οσον αφορα τους αγωνες των Ρ.Ο. τι να πω...μικρο πλεονεκτημα σε οσους εχουν το αβανταζ εδρας...δε μπορω να πω για καποιο απτα 5 ζευγαρια οτι υπαρχει τεραστια διαφορα και σιγουρα θα προκριθει...τα παντα θα κριθουν στις λεπτομερειες.

Last edited by Evzonas at 12/28/2010 10:48:54 AM

This Post:
00
159282.200 in reply to 159282.199
Date: 12/29/2010 3:16:38 AM
Overall Posts Rated:
138138
Στις ειδικότητες καλά θα ήταν να προσθέσουν και "ειδικό ξεματιάσματος". Εμένα πάντως κάποιος με επίπεδο εκπληκτικός (τουλάχιστον) θα μου ήταν πολύ χρήσιμος. Τρεις τραυματισμοί βασικών παικτών στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν είναι τυχαίο αλλά...μάτι.

This Post:
00
159282.201 in reply to 159282.200
Date: 12/29/2010 3:39:51 AM
Overall Posts Rated:
3434
Exeis dikio alla eisai kai tixeros mesa stin atixia sou afou oi dio apo tous treis den minane ektos katholou....

Advertisement