Koleś Twoje 80% poparcia przy 656 głosach to jest pikuś :) Ja przez cały czas jak byłem selekcjonerem miałem 82-83% poparcia...
Łał. Po prostu zmiażdżyłeś mnie. 82-80. Nokaut ;-)
.a kiedy kończyłem swoją drugą kadencję to był taki wynik przy niemal 1500 głosach.
Im więcej głosów tym lepszy wynik. To widać, nie tylko u mnie. Bo na samym początku głosują ci, którzy są zdecydowanie anty. A potem głosują zwykli użytkownicy, którzy nie są ani przeciwnikami ani zwolennikami z definicji, tylko po swojemu.
Zresztą podobnie jak o popularności na forum....
Łał do kwadratu ;-) Jaki głupi jestem, że moim celem nie jest popularność na forum. Wiesz kto jest najbardziej popularny w Polsce, jeśli wziąć pod uwagę wszystkie fora? Różni tacy jak jasiu śmietana, dj władek, antek emigrant itd ;-)
Po prostu na forum rządzą trolle ;-) I wielu twoich popleczników to trolle. A wielu rozsądnym ludziom nie chce się wchodzić na forum.
ja tylko odpowiadałem na Twoje beznadziejnie durne zarzuty i fochy, że MTR nic nie dostanie
O raporty nie mogłem się doprosić na długo przed wyborami.
Ja nigdy wobec ciebie nie byłem nieuprzejmy, mimo że selekcjonerem byłeś marnym (oczywiście to jest tylko moja opinia, nie każdy musi się z nią zgadzać, na pewno znajdą się userzy, którzy będą twierdzić, że byłeś selekcjonerem wybitnym). Mało tego, pomagałem przy MTR. Z drugą stronę to ty się popisujesz nieuprzejmością i brakiem umiejętności współpracy.
BTW: Czy to prawda, że Hawkeyed, jako skaut MTR, olał swoich podopiecznych?
Last edited by B.B.King at 5/5/2011 8:23:06 AM