всьо, тепер мона підвести підсумки мого першого сезону в двушці )))))))
Плани на сезон стандартні: не вилетіти, мож поборюся за ПО(а чим чорт не шутить?) ;) Ща докуплю Ц і можна рубатися. Паралельно з своїм ЛФом качаю РЗ(тоже мульта). Постараюся добудувати стадіон до 8000 і потім докупити заміну. Всім вдалого сезону, надіюся не сильно будете мене щемити:):):)
цілі перевиконав ))) впевнене 4е місце )) стадіон 9100. Прокачка РЗ - всьо йде по плану ))) сезон вдався! ну ше ПО, але там без шансів
шо взнав чого набрався:
взнав, шо друга ліга краща за третю по економіці +140 к непоганий дохід ))) набрався досвіду виживання ))) тактики краще зрозумів )))
Алекс ше на крок став до звання найкращого ЛФ України ))) я ним пишаюся )) тре буде в зал слави додати ))
помилки: тактичних помилок було мало, оскільки майже всі матчі які я планував виграти - виграв ))
даж чуть в торнадо не виграв ))))
а так з наступого сезону позбудуся своїх малих і буду купляти українця на прокачку, напевно АЗ з потенцалом геній+ )) і кста всім раджу брати українця на прокачку )) будьте патріотами )) маєте приклад Немоса(качає), Шейна, мене, Кролів, Алваіра, ми викачали собі гуд гравців, які ща лідери команд )
вроді все ))
Навіть Цезар, що міг робити кілька справ одночасно, лох на тлі водія маршрутки.