Ολα φιλε μου ειναι ενα παιχνιδι ...δεν ηξερα με τι ενθουσιασμο επαιξες πριν απο εμενα , οποτε μπορει να σε επερνε να επαιζες ξανα δυνατα, τουλαχιστον εγω μπορει να το εκανα.
Σχετικα με τον φιλο μου τον Αρη, ρε σει αφου ειπαμε η καζουρα ειναι μεσα στο προγραμμα , χαβαλες να γινετε , αλλιως πως θα την παλεψουμε ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα στην ζωη.
Αυτη την στιγμη το μονο που δεν με ενδιαφερη να ειστε σιγουροι οτι δεν ειναι το αν θα ανεβω κατηγορια......
οπως εχω πει και παλαιοτερα ειμαι 37 χρονων , εχω δυο παιδακια και η γυναικα μου ειναι ανεργη απο τον Μαιο,προσπαθω να βαλω τα πραγματα σε μια σειρα για να μπορω να πληρωνω τις παπα...ιες που μου στελνει το κρατος.
Οποτε παλικαρια , καντε χαβαλε οπου μπορειτε ,καζουρα σε ολους , γιατι το γελιο ειναι το τελευταιο πολυτιμο αγαθο που μας εμεινε και αυτο δεν θα μας το φορολογισουν ποτε ( τουλαχιστον ετσι ελπιζω) .....
Κλαιν ετοιμασου ερχετε η σειρα σου, παιζουμε στην εδρα μου και ειμαι ετοιμος να κανω πολλες αλχημιες για να σε μπερδεψω....
Σχετικα με το αυριανο παιχνιδι μου με τον Λενι , εχουμε μια παραδωση να διατηρησουμε......ετσι δεν ειναι?
ΓΕΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΩΤΙΚΟ.......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ