Čini mi se da skautu moraš dati otkaz, ili bar malo ribanja...otkud je ovo izvukao??? Bilo bi 1,7 milja pričuve da nisam kupio Ostreša i u 2-3 navrata dograđivao dvoranu...=)))
A što se tiče centra mog što se ozlijedio - zna li netko zašto je imao tamno crvenu boju? Nije bila čista crvena ko kod Stankovića. Ja i moa smo pomislili da nije mrtav možda pa zato tamna crvena Mislio sam da će u popisu igrača umjesto onog povijenog pingvina biti križ
Stvarno nisam očekivao baš takvu neučinkovitost. Čudi me da nisu više trica moji šutali, obično im je to forte. A što se tiče centra mog što se ozlijedio - zna li netko zašto je imao tamno crvenu boju? Nije bila čista crvena ko kod Stankovića. Ja i moa smo pomislili da nije mrtav možda pa zato tamna crvena Mislio sam da će u popisu igrača umjesto onog povijenog pingvina biti križ
2 11:51 20 — 30 N. Bröckhl (G) radi osobnu u fazi šuta, pa će biti slobodna bacanja.2 11:51 20 — 30 N. Bröckhl (G) je pretjerao, i sviran mu je nesportski prekršaj.2 11:51 20 — 30 N. Bröckhl (G) je izbačen iz igre!2 11:51 20 — 30 D. Krüer (G) ulazi, N. Bröckhl (G) izlazi, na poziciji C. evo ti na znanje i ravnanje:::))))
Both teams played with the same effort.