"Nézzük sorban: edzel egy játékost vagy megtartod, vagy eladod. Újonc csapat nem tudja megtartani, tehát el kell adnia. Négy szezon alatt beleöl az ember egy játékosba több, mint egy millát. Visszajön? Dehogy jön vissza.
Persze, te, meg én meg tudjuk tartani, de az újoncokról beszélgettünk. Ha csak az első szezont beáldoznák stadionépítésre, ők is meg tudnák tartani. A baj az, hogy senki nem mondja el nekik, hogy ez lesz a vége, pedig mi, régiek pontasan tisztában vagyunk ezzel. Nem az a megoldás, hogy hetente beírod, hogy több pénz kell a játékba, mert attól semmi nem változik. Az viszont megoldás lehet, ha segítünk nekik kialakítani egy biztos anyagi bázist."
Nagyon hasonlót akarunk mi is megvalósítani, pont a választásnál is kiemelt téma volt az egyik tulaj elégedetlensége során, úgyhogy ne vedd támadásnak a válaszokat, és nagyjából egyetértek veled:)
"Én hosszútávú változást szeretnék edzésben, hozzáállásban. Azért eshet esetleg lejjebb az eredményesség rövidtávon, mert ha az elején elmondjuk a tapasztalatlan menedzsereknek az igazat, mégpedig, hogy mivel jár egy monster kiedzése, lehet, hogy nem vállalja.
Viszont innentől megbízik majd a stábban, és nem panaszkodni jön ide csődközeli helyzet miatt, hanem újabb játékost kérni, amit az előző tapasztalatából, és pénzügyi profitjából már esetleg bevállal majd úgy edzeni, ahogy kérjük. És majd a következőt is. És a következőt."
Ezt írtam annó, és mindenki aki eddig segítséghez folyamodott elégedett volt:) Sajnos sokan még nem jöttek, és ez ellen nehéz mit csinálni.