Привет на всички!
Вчера и днес прегледах всички 18 и 19 годишни играчи, които се тренират за след 2 сезона и статистиката е следната:
За 18 годишните:От малко над 60 играча, отпаднаха 25, които или са ботясали, или не получават грам минути, съответно не се и тренират.
Останаха 35 играча, от които 7 се тренират за НО мъже и реално ще са от помощ за отбора, тъй като се тренират по друга програма.
Другите 28 играча за момента се тренират и се надявам да продължат и занапред. Изчаквам всички да ми отговорят, за да съм сигурен, че следват плана или не го следват съответно. Но дори и половината от тези играчи да не се дотренират по една или друга причина, мисля че 14-15 играча, които ще бъдат в отбора са ОК. Все някой и от тези за мъжете ще играе, така че според мен вървим в правилната посока и ще имаме сглобен и балансиран отбор след 2 сезона.
За 19 годишните:От общо 142 играча от началото на сезона, отпаднаха 74, което е съвсем разбираемо, тъй като не всички стават за трениране.
Статистиката не е толкова стряскаща, тъй като оставаме с 68 играча. Естествено и тук не всички се тренират, но от тях - 11 човека се тренират за НО мъже.
Така останаха 57 човека, за които съм сигурен, че се тренират едва 16. Писах на повечето мениджъри от оставащите играчи, за да видя какво е положението при тях и има ли някой който тренира нещо.
Разбира се тези 19-ки няма да са основните, с които ще се гради отбора, а ще изчакаме 1 сезон след тях, по-малките да "направят чудото".
Ако съм пропуснал някой или се е почувствал игнориран, че не съм му писал за неговия играч, може да ми пише на ЛС.
Да кажа и няколко думи за следващия сезон все пак.
Този път ще имаме повече тежки играчи отколкото гардове, което малко ни ограничава в тактиките за новия сезон, но какво да се прави.
Изоставаме малко в защита на гардовата линия, но имам уверение от 3-ма мениджъри, че ще тренират само ОД и ще я вдигнат, за да може да компенсираме малко от малко.
Както споменах вече доста пъти - не може да очакваме нещо грандизоно и другия сезон, предвид материала, но в зависимост от групата ще направим всичко възможно да отмъкнем колкото се може повече победи.
Поздарви и лека вечер!