1-Pa ako sam dobro informisan, a nadam se da jesam...ovo je za menadzera reprezentacije Srbije..:)
2-
1 Deutschland 5 0 524 443 1.000
2 España 4 1 524 435 0.800
3 France 3 2 479 468 0.600
4 Lietuva 2 3 501 531 0.400
5 Portugal 1 4 486 550 0.200
6 Srbija 0 5 460 547 0.000
ja mislim da je ovo dovoljno da odgovorim na tvoje pitanj, zar stvarno mislite da je nasa reprezentacija zasluzila ovakvu poziciju??
5-pa ovako, napravicu tim pomagaca...on ce se sastojati od odredjenog broja mojih kolega koji se prijave za taj posao i svaki ce dobiti svoja zaduzenja (npr. scouting, pracenje protivnika i td...)
6-pre svega necu traziti samo igrace koji su najbolji na svojim pozicijama, vec oni koji mogu najvise da pruze na toj poziciji...onda slacu predloge za treniranje reprezentativaca i td...pretpostavljam da su i prethodni treneri to radili ali eto jos neke stavke...
Izdvojio sam tvoje najbitnije stavke u kandidaturi i iz njih vidim da ti, bez uvrede, blage veze nemash o igrici, a josh manje o reprezentaciji.
Prva stavka-ne znash za koju poziciju se kandidujesh. U toku su izbori za selektora mlade, a ne A selekcije!
Druga stavka-proizilazi iz prve, postujesh tabelu seniorske repke, umesto mlade. Chak i da ti je to bila namera, osporavash mukotrpno zaradjeni ulazak medju 12 najboljih u Evropi, ne znajuci sa chime ostale reprezentacije raspolazu.
Peta stavka-vec postoji tim skauta koji, po mishljenju vecine, odlichno radi svoj posao. Toliko o informisanosti. Ili bi ih ti mozda sve otpustio i doveo nove?
Shesta stavka-Uopshte ne razumem shta znachi "necu traziti igrache koji su najbolji na svojim pozicijama, vec one koji mogu najvishe da pruze na toj poziciji"?!? Zar stvarno mislish da su do sada igrachi u repki igrali na pozicijama koje im je sistem dodelio?
Sve u svemu, veoma neozbiljna kandidatura od igracha koji ovo igra vec prilichan broj sezona.