BuzzerBeater Forums

Hellas - III.7 > SEASON 14...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

SEASON 14...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

Set priority
Show messages by
This Post:
11
159747.192 in reply to 159747.191
Date: 11/16/2010 4:25:39 PM
bilaris
IV.22
Overall Posts Rated:
117117
Τι να πω, να μην τσατιζεσαι εσυ και ο Olympiakos Kamarwn ,για τις σημερινες σας νικες?
Δεν γινεται γιατι και εγω ετσι θα ενιωθα και ετσι ενιωσα στις 2 τελευταιες ηττες στο πρωταθλημα οπου εχασα με 1 και 3 ποντους αντιστοιχα εκτος εδρας με τραυματισμο.
1ον)Παιξατε εναντιον 2 πολυ δυνατων αντιπαλλων(δεν χρειαζετε στη τσατιλα σου να αποκαλλεις το Νεαπολη ομαδουλα ,γιατι απλα δεν ειναι)
2ον)Η κληρωση σας εφερε στην εδρα των αντιπαλων σας.
3ον)Ειναι ενα παιχνιδι οπου υπαρχει και η τυχη.

Ηρεμηστε ,χαλαρωστε και ταξαναλεμε. Ενα γαμ...ο παιχνιδι ειναι τιποτα παραπανω. Αλλου ειναι η πραγματικη ζωη ,εδω κανουμε το χαβαλε μας.
relax(ολα αυτα τα λεω καλοπροαιρετα ,ο καθενας αποφασιζει για τον εαυτο του ,τι ειναι καλυτερο για την υγεια του)

This Post:
11
159747.193 in reply to 159747.191
Date: 11/16/2010 4:37:15 PM
Overall Posts Rated:
33
einai asximo na pisteueis oti eisai o kalietros apo olous...enw stin pragmatikotita den eisai kai asximo na min to paradexesai oti exases..to katalava persi egw gi auto eimai xamilwn tonwn pisteuw oti exw kali omada alla kaneis den eipe oti mporw na mpw playoff tespa apla relax kai to game etc einai edw exase o gauros apo ton vazelo etc opws exase..ola ginontai

This Post:
00
159747.194 in reply to 159747.193
Date: 11/16/2010 4:47:45 PM
Overall Posts Rated:
11
Γειά σας και απο εμένα παιδιά, έστω και καθυστερημένα. Μέχρι τώρα δεν συμμετείχα, επειδή ως "νεοφώτιστος" περίμενα να προσαρμοστώ λιγάκι!

Είχα σκοπό να γράψω για πρώτη φορά στη διακοπή του all-star game, αλλά τα μηνύματα των Dirk και Kamarwn με ώθησαν να το κάνω τώρα.

Προφανώς έγραψαν "εν βρασμό ψυχής" που λένε και ίσως όταν το δουν πιο ψύχραιμα να αλλάξουν γνώμη (ιδίως ο Dirk)

Νιώθω τυχερός που είμαι σε αυτόν τον συναραπστικό όμιλο (και επειδή υπάρχει ομάδα bot, οπότε αποφεύγω τον άμεσο υποβιβασμό!!) και ελπίζω να παραμείνουμε ΟΛΟΙ και να το απολαύσουμε...

This Post:
00
159747.195 in reply to 159747.194
Date: 11/16/2010 5:03:30 PM
Overall Posts Rated:
3737
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ... ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ? ΡΕ ΝΤΙΡΚ ??????????
ΡΕ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ? ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΛΙΓΗ ΩΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΤΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ !!!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ,ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η 3η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΑΧΧΙΛΕΙΟ ΠΤΕΡΝΑ ! ΕΣΤΙΑΖΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΟΜΑΔΑ...ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΛ.ΒΟΛΕΣ
ΠΑΝΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΧΑΣΑΜΕ 8 ΒΟΛΕΣ ΔΛΔ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΑΤΣ !

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ !

This Post:
00
159747.196 in reply to 159747.194
Date: 11/16/2010 5:20:35 PM
bilaris
IV.22
Overall Posts Rated:
117117
Καλως ηρθες φιλε(τι φιλος δηλαδη ,μου ειχες παρει το ματς με ενα ποντο χαχαχα).
Δεν υπαρχει λογος προσαρμογης ,γιατι οι περισοτεροι απροσαρμωστοι ειμαστε ,οποτε αποπροσαρμωσου καταληλα.
Το θεμα ειναι η ενεργος συμετοχη ,μονο ετσι ζεις το χαβαλε.

@HoopStars BC: Οσον αφορα αυτα που ειπες. Λεμε ωρες ωρες για φαβορι ,ποιος θα ανεβει κ.τ.λ.
Ολα ειναι παπαριες. Πες οτι η bot ομαδα του ομιλου αρης τυγχεναι στα χερια ενος απειρου ιδιοκτητη και εβρισκε στα ταμεια 10 μυρια.
Αμφιβαλει κανεις ,οτι θα μπορουσε να παρει την ανοδο?
Μπορει το παραδειγμα να ειναι λιγο extreme αλλα πιστευω να καταλαβαινετε τι εννοω.
Ο οποιοσδηποτε μπορει να χτυπησει ανοδο ,αναλογως αν του βγει η τακτικη του.

@ Φιλε εγω λεω στην 3η περιοδο ή να διακοπτεις τον αγωνα ή να στελνεις τους παικτες σου για καφε.
Οσα εχω ακουσει τουλαχιστον στα φορουμ ,εχω την εντυπωση οτι αν η ομαδα σου δεν τα παει καλα στην 3η περιοδο φταιει η αντοχη και στην 4η περιοδο η εμπειρια.

This Post:
00
159747.197 in reply to 159747.196
Date: 11/16/2010 7:54:14 PM
Overall Posts Rated:
9696
Iremia paidia...

Oloi exoiume na perigrapsoume mia gamw-istoria se auto to game!! Tin pro-proigoumeni season exasa tin anodo stin III, apo tin omada ALABAMA me sout sti liksi tou agwna..I eirwnia einai oti me to pou anevike stin III to paratise ki egine bot...

Iremia..

This Post:
00
159747.198 in reply to 159747.197
Date: 11/17/2010 3:46:08 AM
bilaris
IV.22
Overall Posts Rated:
117117
Αυτο ειναι οντως ειρωνια ,να βλεπεις στη θεση σου να παιζει bot ομαδα.
Ευχαριστηθειτε την παρεα ,γιατι αγωνιστικα οι ηττες και οι νικες ειναι μεσα στο παιχνιδι.
Και κανενας δεν εχει την υπερομαδα.
Εδω βλεπεις και στο κυπελο ομαδες απο Α1 να χανουν απο ομαδες ιιι ,iv kai v κατηγοριας.
Και τι εγινε λοιπον?

This Post:
00
159747.199 in reply to 159747.198
Date: 11/17/2010 8:20:55 AM
Overall Posts Rated:
3737
Πολυ σωστος ...

This Post:
00
159747.200 in reply to 159747.199
Date: 11/17/2010 12:31:53 PM
Overall Posts Rated:
9696
Molis katalava oti o paixtaras mou (den thelw gelia!!) o Sakelaris, traumatistike gia 2o serri mats (Savvato-Triti) kata tin diarkeia tou agwna...eytyxws xwris na meinei o traumatismos..

Ante na doume pou to paei...Na thes na ton proponiseis kai na min mporeis!!

From: enwsh69
This Post:
11
159747.201 in reply to 159747.199
Date: 11/17/2010 12:58:09 PM
Overall Posts Rated:
44
Δε θελω να επαναλαμβανομε αλλα θα το κανω για να αποτρεψω καποιους παικτες να προβουν σε λαθος αποφασεις...
Ασχολουμε με το αθλημα απο το 1985,αρα εχω αρκετες εμπειριες για να πω ο,τι σε ενα μεγαλο βαθμο το ΒΒ δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα-δεν ειναι δυνατο να γινει αυτο τεχνικα-,απο κει και περα πολλα παιδια απο την ομαδα μας-την Νεαπολη-εχουν ομαδα στο ΒΒ και παιζουν εδω και αρκετο καιρο.Εχουμε κανει την σχετικη ομοσπονδια μας και συμμετεχουμε παντου...Το μπουμπαρακι σου ξερει περισσοτερα για μενα Βασιλη(ασε που πρεπει να ερθεις για κανα καφε να αλλαξουμε αποψεις απο κοντα)...Εχω φαει ηττες κι εγω εδω μεσα αδικαιολογητες,αλλα εχω φαει ηττες τοσα χρονια με την ομαδα στην πραγματικοτητα που μου εφεραν την καταστροφη-οικονομικη,ηθικη,σωματικη-ετσι εδω μεσα διασκεδαζω τον κενο χρονο δημιουργοντας-κατι που κανω και στην ομαδα μου ολα αυτα τα χρονια με σχετικη επιτυχια-...πρεπει να πω πως το μεγαλυτερο ταλεντο που εχω βγαλει και συνεχιζει να παιζει στην Α1 με κανει περηφανο καθε εβδομαδα,κερδισει η χασει,γιατι βλεπω πως ο κοπος μου εχει ενα αντικρυσμα στην μπασκετικη μας οικογενεια,ειναιι ο Κωστακης ο Χαραλαμπιδης(χωρις να ξεχνω τα αμετρητα παιδια που αγωνιζονται σε ολες τις κατηγοριες,εθνικες και μη)...
Εδω μεσα προσπαθω να εχω μια βαση αθλητων και να μπολιαζω διπλα τους καποιους ακομη ωστε να εχω μια ανταγωνιστικη ομαδα,δεν εχω στοχοτ την ανοδο-ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ-δεν εχω στοχο την καταξιωση-ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ-δεν εχω στοχο να πικρανω η να κλεψω κανεναν-ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ-.
Αυτο που με ενδιαφερει ειναι η ανοδος του μπασκετ,η σωστη δουλεια και η δημιουργεια...
Κι εγω πιστευω πως ειμαι μια μικρη ομαδα στο ΒΒ,πιστευω πως υπαρχουν καλυτεροι απο εμενα στην κατηγορια μας.Αυτο ομως δε με κανει να τα παραταω,αλλα με πισμωνει ωστε να γινω καλυτερος,ωστε την αλλη φορα να ειμαι εγω ο καλυτερος...γιατι σε αντιθεση με το αθλημα εκει εξω,εδω μεσα ο αγωνας ειναι ατομικος.
Αρα σαν συμπερασμα θα ηθελα να καταληξω ο,τι καλα θα κανει οποιος δεν αγαπα το αθλημα πρωτα και πανω απο ολα,αλλα ειναι παικτης σαν να επαιζε ρουλετα η ποκερ,να δει το μπασκετ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...Μονο τοτε θα καταλαβει πως καπως ετσι εχουν τα πραγματα...Η αποχωρηση δεν ειναι η λυση...Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ...(Οσο για την οθονη,σορυ αν μια ηττα προκαλει τετοια προβληματα,στο παρελθον εχω φαει ποινη 6 μηνων για φασαρια εντος του γηπεδου και πιστεψτε με ηταν το μεγαλυτερο λεθος που εχω κανει στα γηπεδα τοσα χρονια)...
Καλω λοιπον ολους οσους εχουν αρνητικη αποψη για το παιχνιδι να αλλαξουν αποψη...να συνεχισουμε παρεα και τα αποτελεσματα καποια στιγμη θα ερθουν...
Φιλικα Αντωνης.

From: FeVeR

This Post:
00
159747.202 in reply to 159747.201
Date: 11/17/2010 1:08:36 PM
Overall Posts Rated:
33
apisteyta ta logia pou diavasa..sovara milaei i kardia kapiou gia to basket! oO ilikrina katapliktiko mhnyma kai spanizoun tetoia mhnymata stis meres mas...

Advertisement