Czy sprawy z raportem dot. MTRu nie dało się rozwiązać drogą BBpoczty?
Była próba.
Nie było próby - było tylko oznajmienie z Twojej strony, ze więcej dla MTR nie będzie zawodników. Nie warunkowałeś tego jakimś raportem tylko tym, że poparłem kozlika w wyborach. Jednocześnie dowiedziałem się o sobie, że skoro go popieram to jest tak jak bym nazywał Cię ch... ( tak jak kiedyś zrobił to kozlik ). Nigdy tak nie powiedziałem ale to usilne wmawianie mi tego otworzyło mi oczy dlaczego to wszystko miało miejsce. Dlatego, że zagłosowałem na kogoś innego niż Ty.
No i po wyborach podpierdzieliłeś kozlika do GMów za czyn z lipca, za który już dawno wisiał...resztą Ty razem z nim...
Nie porównuj baz z 18 czy 19 latkami, którzy z każdym sezonem będą się zmieniać do ukształtowanych już zawodników , których Ty sprawdzałeś. Jestem pewien, że gdybyś kiedyś z tym Węgrzynem tak nie zagrał to nie byłoby takiej krytyki Twojej osoby - na pewno nie z mojej strony. Ale zrobiłeś świństwo i niektórzy to pamiętają i wiedzą, że powtórka w Twoim wykonaniu jest możliwa. Po prostu nie ufają Ci i co byś nie mówił to się do tego przysłużyłeś.
Jeśli chodzi o raport to ja już swoje zdanie wyraziłem. Wystarczy wrócić do raportu z zeszłego sezonu by zobaczyć po co chciałeś go zobaczyć - by tylko nabijać się z jakiegoś zawodnika z SS39 i podważać sens projektu. Możesz to robić bez raportu - na to samo wyjdzie. I nie mydl oczu, że brak tego raportu jest przyczyną tego iż nie chcesz dawać zawodników do MTR. Pisałeś mi o tym już przed wyborami, że MTR nic nie dostanie i mam na to dowody...więc nie ściemniaj.
A suchan to był żart z mojej strony i taka sama odpowiedź z Twojej :) Na to ja się bynajmniej nie oburzałem ;)