Dobra Panie - Alicjo, i Panowie !
Stał się cud, bo tak to można nazwać.. a osobą, która ten cud zesłała był nie kto inny jak Alicja :) i to jej trzeba dziękować :)
No cóż, pora, by U21 ruszyła po sezonie przerwy do boju. Mam nadzieję, ze wynik na koniec sezonu będzie zadowalający. Niestety zeszly sezon był bardziej katastrofalny aniżeli myślałem (to także moja wina, ale nie chcę mi się naprawdę już tłumaczyć).. Jeśli chcecie na mnie bruździć, to proszę ewentualnie po sezonie. Teraz ruszamy z kopyta, zaraz zabieram się do robienia bazy i zobaczymy, co z tego wyjdzie. Kadra na szczęście była po części prowadzona przez paru śmiałków, którzy mam nadzieję pomogą mi w ogarnięciu tego wszystkiego. To tylko jeden sezon, jakoś ze mną wytrzymacie :P i na początek pytanie - robił ktoś już bazy NT Scoutem? Bo parę transferów 18 latków już się odbyło i fajnie by było, gdybym taką pełną bazę dostał.. Jeśli nikt nie ma to zaraz zrobię z tego co zostało w PL na pierwszym miejscu.. Druga rzecz, ma ktoś może bazy obecnych 21 -latków i poniżej? Też by było super, gdybyście mi je jakoś dostarczyli, najlepiej jak najszybciej, oczywiście mamy pewnie jeszcze tydzień na sprawdzenie, ale chciałbym się ze wszystkimi do jutra wyrobić, i zlapać ich już z treningiem.
Wyslijcie mi proszę te bazy które macie na joaquin710@gmail.com
Biorę się za robotę, mamy chyba teraz PP o ile się nie mylę - przydałoby się go wygrać i zrobić idealną podstawę następnemu Selecao, no ale zależy od tego, kim będziemy grali :)
To na razie tyle, jeśli ktoś ma sprawę to piszcie na BB@