Nema potrebe za lazima. Ofirno pokusavas oprati obraz koji si ukaljao.
Te sezone je bio dogovor da cu te pustiti ako budemo igrali u finalu Kupa a za ligu obrnuto, i nismo igrali finale Kupa, tako da te nisam imao sta izraditi. Tacno tim rijecima.
A ovdje je bio dogovor da ja ispadnem namjerno iz Kupa i otvorim ti put ka istom dok ces ti mene pustiti da osvojim ligu da se mogu posvetiti treningu koji trebam zavrsiti.
A da, ti se dogovaras kako tebi ne pase haha nego gledas da ugrabis bar 1 trofej na dogovor jer drugacije nebi dosao do njega.
Evo sad si uspio uzeti 2, mocan si, cestitke veliki sampione!
Nagovjestavali su ljudi ali to nisam shvatio ozbiljno. Ima nekih ko Brajla sto su se uhinjili maksimalno, valjda ti se dovoljno uvukao tamo gdje treba
Preuzimanje bilo koje repke me ne interesuje, samo cu da se iskljucim iz rada istih dok takvi ljudi poput vas sjede na kormilu, pocevsi od moje utopije i par momaka cistog obraza.
Mozda je doslo vrijeme da preuzmu neki drugi, ciji rad i trud se konstantno omalovazava na forumu, i to ce se vidjeti.
Pa i bio si selektor jer se ja nisam htio kandidovati i prepustio ti, da se sve vrti oko mene kandidovao bih se opet, i uzeo izbore kao svaki put do sada, ali mi je to potpuno nebitno. Tako si postao selektor. Brzo zaboravljas.
Ova dva trofeja koja si uspio osvojiti na to sto sam bio naivan mi ne znace apsolutno nista, imam takvih na bacanje i ne interesuju me, pa ja sam to prvi put postigao prije 25 sezona, i ponavljao..
Uspio si odgoditi moj B3 pokusaj za 1 sezonu i to je sve,
A izradio nikad nikog nisam od nasih, niti bilo koju reprezentaciju sa ovih prostora, nikad, niti bih to ucinio.
Pa mogao sam i tebe izraditi prvu utakmicu kada smo dogovorili istu taktiku i pogoditi tvoj GDP, ali nisam picic, ne pobjedjujem na taj nacin za razliku od tebe.
Nadam se da si sretan, uzivaj sampione!
@Stefane, pokusat cu doci do njega, zato i igram (uz repke). Imaju ovi moji jos sta pokazati u narednih par sezona.
Velika je vjerovatnoca da B3 nikada necu osvojiti, ali vrijedi pokusati, to me drzi tu.
Vazno je da se izvuce pokuza iz ovakvih poraza. I to je sastavni dio igre.
This is where we hold them!