Poraz od branioca titule, nije se ukazao Teo na zalost. Pokusali smo da iskoristimo njihovu za zrno slabiju spoljnu odbranu, a istovrmeno da se branimo unutra maksimalno koliko smo mogli da pariramo njihovim centrima bez Bajage, promasili smo i fokus sto je mozda i na kraju presudilo. Falio je i Popovic, on bi se obradovao ovakvoj nasoj taktici.
Srbija - Spanija 89 - 100
(73860)Zeleo bih da iskoristim priliku da se zahvalim svim nasim sjajnim menadzerima koji su napravili igrace za reprezentaciju i koji ih i dalje vredno treniraju i drze im formu. Moram da izdvojim dvojicu: Radioactive
(210471) i Tunjevinu
(276841) koji trenutno hrane po 3 momcine i zrtvuju planove, a i uspehe svog tima da bi pogurali reprezentaciju.
U buducnosti nam zelim vise takvih menadzera.
Jos bih hteo da kazem, dok imam podijum - svako ko ovo cita, a oseca se jos uvek novim u ovoj igrici i nekako je nabasao na ovaj forum, da mi se direktno na BB mail javi, sa bilo kakvim pitanjem vezano za BB. Ne mora uopste da bude vezano za trening nekog naseg igraca, moze da bude i prosto kao sto je "sta mislis koju taktiku da odigram protiv sledeceg protivnika u ligi" ili bilo sta drugo vezano za BB. Odvojicu vreme, napisacu opsiran odgovor, nema glupog pitanja.
Ako ste ikad pomislili "al bi bilo lepo da mi neko lepo sve pojasni kako ovo ili ono funkcionise", evo prilike da se bas to dogodi.
Sa druge strane, ako ovo cita neko ko smatra da odlicno poznaje taktike i uziva u tom delu BB-a-
jeste, ti, u tebe gledam, probudi se malo, hiberniras vec 15 sezona - da mi se takodje javi, da malo blebecemo o taktikama za sledecu utakmicu, zagledamo protivnika, odovaramo nase igrace, trazimo im mane... Ja ti posaljem moj plan, a ti ocenis sa od 1 do 10, skroz je zanimljivo. Na toj poziciji za sada imamo samo (mislim "samo") Sismisa, voleo bih da se taj broj bar udupla.
Hvala na paznji.
Sledeca utakmica je sa Rusima. Mozda i jedna od najbitnijih utakmica na turniru. Rusija je nacija od 179 korisnika, relativno osrednja u BB svetu, vec 20ak sezona nemaju neki zapazeni uspeh. Ova trenutna generacija koju imaju nije losa, imaju neke izrazene kvalitete i selektora koji deluje da zna da spremi utakmicu.
Za nas je jako bitna, jer nakon poraza od Spanije, ocito je da ce se za drugo mesto lomiti bas izmedju nas, Rusa i Bugara, te bi poraz u ponedeljak mogao i da znaci najavu oprostaja vec nakon 3 kola za neku od dve ekipe.
Na turniru za sada imaju dve pobede i tesan poraz od Bugara sa kosem razlike, tako da je ovo za njih, pa moze se reci "mec sezone". Ocekujemo da tako i nastupe.
Srbija - Rusija, ponedeljak 17h.