Δε θελω να επαναλαμβανομε αλλα θα το κανω για να αποτρεψω καποιους παικτες να προβουν σε λαθος αποφασεις...
Ασχολουμε με το αθλημα απο το 1985,αρα εχω αρκετες εμπειριες για να πω ο,τι σε ενα μεγαλο βαθμο το ΒΒ δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα-δεν ειναι δυνατο να γινει αυτο τεχνικα-,απο κει και περα πολλα παιδια απο την ομαδα μας-την Νεαπολη-εχουν ομαδα στο ΒΒ και παιζουν εδω και αρκετο καιρο.Εχουμε κανει την σχετικη ομοσπονδια μας και συμμετεχουμε παντου...Το μπουμπαρακι σου ξερει περισσοτερα για μενα Βασιλη(ασε που πρεπει να ερθεις για κανα καφε να αλλαξουμε αποψεις απο κοντα)...Εχω φαει ηττες κι εγω εδω μεσα αδικαιολογητες,αλλα εχω φαει ηττες τοσα χρονια με την ομαδα στην πραγματικοτητα που μου εφεραν την καταστροφη-οικονομικη,ηθικη,σωματικη-ετσι εδω μεσα διασκεδαζω τον κενο χρονο δημιουργοντας-κατι που κανω και στην ομαδα μου ολα αυτα τα χρονια με σχετικη επιτυχια-...πρεπει να πω πως το μεγαλυτερο ταλεντο που εχω βγαλει και συνεχιζει να παιζει στην Α1 με κανει περηφανο καθε εβδομαδα,κερδισει η χασει,γιατι βλεπω πως ο κοπος μου εχει ενα αντικρυσμα στην μπασκετικη μας οικογενεια,ειναιι ο Κωστακης ο Χαραλαμπιδης(χωρις να ξεχνω τα αμετρητα παιδια που αγωνιζονται σε ολες τις κατηγοριες,εθνικες και μη)...
Εδω μεσα προσπαθω να εχω μια βαση αθλητων και να μπολιαζω διπλα τους καποιους ακομη ωστε να εχω μια ανταγωνιστικη ομαδα,δεν εχω στοχοτ την ανοδο-ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ-δεν εχω στοχο την καταξιωση-ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ-δεν εχω στοχο να πικρανω η να κλεψω κανεναν-ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ-.
Αυτο που με ενδιαφερει ειναι η ανοδος του μπασκετ,η σωστη δουλεια και η δημιουργεια...
Κι εγω πιστευω πως ειμαι μια μικρη ομαδα στο ΒΒ,πιστευω πως υπαρχουν καλυτεροι απο εμενα στην κατηγορια μας.Αυτο ομως δε με κανει να τα παραταω,αλλα με πισμωνει ωστε να γινω καλυτερος,ωστε την αλλη φορα να ειμαι εγω ο καλυτερος...γιατι σε αντιθεση με το αθλημα εκει εξω,εδω μεσα ο αγωνας ειναι ατομικος.
Αρα σαν συμπερασμα θα ηθελα να καταληξω ο,τι καλα θα κανει οποιος δεν αγαπα το αθλημα πρωτα και πανω απο ολα,αλλα ειναι παικτης σαν να επαιζε ρουλετα η ποκερ,να δει το μπασκετ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...Μονο τοτε θα καταλαβει πως καπως ετσι εχουν τα πραγματα...Η αποχωρηση δεν ειναι η λυση...Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ...(Οσο για την οθονη,σορυ αν μια ηττα προκαλει τετοια προβληματα,στο παρελθον εχω φαει ποινη 6 μηνων για φασαρια εντος του γηπεδου και πιστεψτε με ηταν το μεγαλυτερο λεθος που εχω κανει στα γηπεδα τοσα χρονια)...
Καλω λοιπον ολους οσους εχουν αρνητικη αποψη για το παιχνιδι να αλλαξουν αποψη...να συνεχισουμε παρεα και τα αποτελεσματα καποια στιγμη θα ερθουν...
Φιλικα Αντωνης.