Szanowni Prezesi, szczególnie Ci posiadający osobniki poddane obserwacji, zaktualizowałem minuty. Tradycyjnie proszę o sprawdzenie, jak i informację w przypadku skoku expa.
(172328.2) Na koniec mam bardzo dobrą wiadomość. Jeden z bohaterów naszej kadry, fan Mili Vanili oraz kolekcjoner słów z literą "u" w środku czyli Sylwester Rakus
(9656006), podniósł swoje doświadczenie. Raczył uczynić to po 1813 min. spędzonych na parkiecie ( dokładna rozpiska minut, w zależności od rodzaju rozgrywek - patrz link powyżej).
...i tak już naprawdę na koniec. Wielokrotnie zadawane było tu pytanie ( i sam je również zadaję), czy i co konkretnie daje zawodnikowi wyższy poziom doświadczenia? Są i tacy którzy twierdzą, że nic poza możliwością poćwiczenia umiejętności dodawania dla założyciela wątku ;).
W jednym z wątków na forum Help-English, znalazłem takie oto definicje ( GM-CrazyEye, Dodor)
(187929.2). Przyznaję, że przypadły do gustu, ponieważ tak właśnie widzę wpływ expa na grę zawodnika. Niestety głównym problemem, pozostaje przedstawienie wyraźnego dowodu ( a może ktoś już taki ma?;) ) Jaka jest wasza opinia na ten temat? Z chęcią wysłucham argumentów za jak i przeciw?;)
Last edited by Czesław at 6/22/2011 2:03:50 PM