Naprawdę pięknie się czyta Twoje wypowiedzi, wszystko pięknie wyłożone, można stwierdzić wręcz, że nie można się sprzeczać, ale krytykując na każdym kroku MTR muszę tu trochę napisać na ten temat. Nie jest nowością, że MTR okazał się porażką w większym stopniu, ale ze swojej strony zrobiłem wszystko aby młodzi Polacy trenowali do NT.
Może nie wiedziałem tyle co ty na temat kadr i skautingu, ale bardzo propagowałem wśród właścicieli trenowanie dołów dla przyszłych SG. Widzę, że do tej pory wiele się zmieniło i może za bardzo nalegałem o trening dołów bo dwóch jest przypisanych jako SF.
MTR padł juz dobre pare sezonów temu, ale praktycznie do końca projektu miałem kontakt z właścicielami. I patrząc na listę Leszka co do perspektywicznych 24 latków, widzę tam 4 graczy, których miałem pod opiekę:
Zwiernik, Chreń, Pierzga i Natkaniec.
Oczywiście nie wszyscy trenowali jakbym chciał. Jednak może któryś zagra na stałe w NT, pochwalisz wtedy MTR, zamiast na każdym kroku go krytykować? :)
Od razy mówię, że nie biorę odpowiedzialności za inne osoby działające w tym projekcie, ale ze swojej strony zrobiłem co mogłem.
Głos oddam na kozlika. Wiem, że masz wielką wiedzę co do BB, ale trochę zdenerwowały mnie Twoje słowa. Wiem, że to pewnie nie zmieni Twojego nastawienia, ale chciałbym abyś to wiedział ;)