υποθεση Ρικοφ:
ανεβαινοντας απο την 4η στην 3η, επρεπε να βρω οπωσδηποτε ενα καλο τριαρι καθοτι παρατηρησα οτι καμια σχεδον ομαδα (ακομα και ο Πελλα) δεν ειχε αξιολογο τριαρι. Με την λογικη αλλωστε οτι τοτε επαιζα και εξωτερικα συστηματα. Αγοραζοντας τον Ρικοφ με 6 κατοσταρικα (τοτε οι τιμες ηταν πιο ψηλα) ημουν απλα ευτυχισμενος καθοτι τα skills του ηταν τουλαχιστο 12-13 παραπανω απο οτι τωρα. Στο πρωτο μου ματς με τα Μελισσια δοκιμαζω υπομονετικη, και ο τυπος βαζει 60 ποντους. Αυτο βεβαια συνεχιστηκε ολην την σεζον 18, δεν ανεβηκα ομως τοτε λογω οτι δεν ειχα ψηλους καλους και ο Πελλα δεν παιζονταν σε αυτο.
Την επομενη σεζον τα pop downs του Ρικοφ ηταν υποφερτα. Δεν μπορουσα να τον πουλησω καθοτι ακομα δεν ειχε αντιπαλο και απο την αλλη δεν θα ξαναβρισκα τετοιο παικτη με τα οικονομικα μου οχι στα καλυτερα τους. Τελικα και λιγο απροσμενα ανεβηκα.. Στην ΙΙ περιμενα τα πραγματα πιο σκουρα. Αμεσως τον εβγαλα για πωληση. Πλεον ειχε γινει πολυ κακος παικτης. Ομως στην ΙΙ πηγα απροσμενα καλα, εχω ηδη εξασφαλισει παραμονη και πλεον τον πουλαω... Μεχρι το τελος της σεζον θα εχει φυγει.
Στην ουσια ο Ρικοφ με ανεβασε κατηγορια αλλα τωρα με εχει εγκλωβισει καθοτι maximum να πωληθει 2 κατοσταρικα...