Παμε προβλεψεις για τη 15η αγωνιστικη που διανυουμε,αλλα μια προσπαθεια για τα 8 στα 8
Skinheads bc N.Kosmosεπισκεψη της ομαδας μου σε μια δυνατη εδρα η οποια ομως δεν δειχνει σταθεροτητα εχοντας αρκετα σκαμπανεβασματα στην αποδοση της,ο γηπεδουχος θελει τη νικη για να μεινει στις θεσεις των play off ενω εμεις θελουμε να παραμεινουμε ψηλα για να διεκδικησουμε τη πρωτη θεση με το byrwniako,πιστευω οτι μπορουμε να αποδρασουμε με τη νικη λογω καλυτερου ροστερ απο του φιλου sirsak
2revence aris 7 hills μαχη για τη παραμονη δινει ο φιλοξενουμενος και ολα τα παιχνιδια ειναι ντερμπι,οι παιχτες στρογγυλοκαθονται στα μεγαλα συμβολαια και δεν προσφερουν τα αναμενομενα,με πιο συμμαζεμενη ομαδα ομαδα ο γηπεδουχος και καλυτερες αγ.καταστασεις μπορει να παρει τη νικη και να παραμεινει ψηλα στη βαθμολογια
1bilaris White Wholvesτο παιχνιδι της ημερας κατα την αποψη μου,ανοδικη πορεια για το φιλοξενουμενο ο οποιος δε θελει να μεινει εκτος τετραδας,με ελλειπη ροστερ ο γηπεδουχος δεν νομιζω οτι θα μπορεσει να αντισταθει και να διεκδικησει τη νικη
2byrwniakos Alliensεξαιρετικη πορεια για το φιλοξενουμενο,θελει να παραμεινει ψηλα στη βαθμολογια,φιλοτιμες προσπαθειες απο το γηπεδουχο να κλεψει τη 4 θεση αλλα οχι στο σημερινο παιχνιδι,δε θα κανει γκελα ο πρωτοπορος
2POM... ELPATRON REDSμετα την εξαιρετικη πορεια στο κυπελλο, ο φιλοξενουμενος θελει να συνεχισει τις καλες εμφανισεις και να διεκδικησει το κατι παραπανω,με μικρο ροστερ ο γηπεδουχος δεν εχει το βαθος του παγκου και δε νομιζω οτι μπορει να κανει κατι θετικο σημερα
2DK ALLSTARS RIGOTEAMαπο ενα τραυματισμο για καθε ομαδα,δυσκολο παιχνιδι,ο γηπεδουχος παιζει τη παραμονη του ενω ο φιλοξενουμενος προσπαθει να μπει σφηνα στη τετραδα,νομιζω οτι ο φιλοξενουμενος εχει το πρωτο λογο....
2ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥΜΠΑΣ Nosferatu TeamΤο μονο που θα μας απασχολεισει σε αυτο το παιχνιδι θα ειναι η διαφορα του σκορ,ανωτερος σε ολα ο γηπεδουχος θα περασει ενα ευχαριστο απογευμα,φιλοτιμη ομαδα ο φιλοξενουμενος αλλα αυτο δε φτανει
1zapatistas45 green devils!!!ομαδες καρμπον θα παρομοιαζα τους δυο αντιπαλους,με ελλειπη ροστερ και οι δυο,δινουν ο καθενας τη μαχη τους για παραμονη,ολα τα αποτελεσματα ειναι μεσα αλλα θα δωσω ελαφρυ προβαδισμα στο γηπεδουχο λογω εδρας
1αν δε πιασω και σημερα δε ξαναπαιζω,εχω γεμισει το κουβα στο σπιτι μου