Ahojte,
v pondelok sme podlahli Holandsku
103:81 a koncime v kvalifikacii tak ako po minule roky s bilanciou 5:2
. Po vyhre nad Rusmi nam blikala mala iskierka nadeje, ale koncime podla predpokladov na 4. mieste. Sice je to o skore, ale to nam je prd platne. Postup som po rozlosovani povazoval za zazrak, o com svedci aj nase skore, kedy sme ho mali len +18.
Nastavil som najvysie usilie, ale Holandania spravili to iste. Zahral som zakladny utok, kedze Holandania zvykli nastavovat zonu a nechcel som pochovat nase nadeje hned na zaciatku. Ak by hrali nizsu pristup mozno by to stacilo na tesne vitaztvo ako proti Rusom.
Tuto sezonu sme nemali az taky kavalitny kader, ale drzali nas formy, za co dakujem. Dalsiu sezonu budeme o trosku silnejsi a preto zase asi pomiesame kartami v Turnaji Utechy. Nie sme velka komunita a nevieme kazdu sezonu vyprodukovat az taku kvalitu ako sezonu dozadu a je mozno troska skoda, ze silnejsie generacie nam neprichadzaju do sezon kedy by sme mohli hrat o medaily.
Za male pozitivum poslednych 2 sezon povazujem to, ze sa nam podarilo poskocit v rebricku na 20 miesto (minuly tyzden, aktulne sme 24) Naposledy sme vyssie boli v sezone 22.
V pondelok uz mame dohodnuty priatelak, kde dostanu sancu este hraci, ktori neboli velmi vytazovani pocas sezony a potom sa uz zacneme pripravovat na dalsiu sezonu - Skauting a doladenie treningu
Last edited by Ondy1990 at 10/18/2023 3:46:49 AM