Χα χα χα, αυτό με τα φίδια πετυχημένο, αν και στο μεταξύ μας ματς Χάρη φάνηκε η διαφορά στους ψηλούς...Και δεν φίδιασες-όπως λένε και στον στρατό!-, με μεγαλύτερη προσπάθεια πήγες απλά ο ξενέρωτος ο βέλγος μου δεν παιζόταν σήμερα! Ευτυχώς που ο τραυματισμός του Μπανάνα ήταν μόνο για την διάρκεια του παιχνιδιού, και δεύτερη σημαντική απώλεια δεν θα την άντεχα...Πάντως με τόσους παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και με 30αρα, βουλώσαμε στόματα για τον πλουραλισμό της ομάδας, μόνο η 100στάρα έλειπε! :-)))))
Ο Στόουν εύκολα προσπέρασε τον Λεναρνιακό, στα άλλα 2 για μένα βόμβες μεγατόνων!
Το Αστερίες-Κυνηγοί ήταν σίγουρα μεγαλύτερο ντέρμπι...Η μεγαλύτερη προσπάθεια των Κυνηγών, η εμφάνιση των SF και PF εκπληκτική (στο αμυντικό κομμάτι θα διαφωνίσω, μια τάπα και ένα κλέψιμο έκαναν μαζί!), ο τραυματισμός του Γουρλή έπαιξαν τον ρόλο τους...Αλλά με βάση τα στατιστικά του αγώνα, οι Αστερίες μου φαίνεται ότι αδικούνται από το αποτέλεσμα, ήταν καθολικά καλύτεροι σε όλους τους τομείς (εκτός των ριμπάουντ), ίσως να έκαναν πάρτυ οι αντίπαλοι ψηλοί Στεφανε με την επιλογή που περιγράφεις, αλλά εμένα δεν μου φαίνεται αρκετό!
Οι Δαδί την πάτησαν την προηγούμενη σεζόν από τα Λιοντάρια, τώρα από τον Ηρακλή, σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος...Ο PG και ο C του Ηρακλή έκαναν την υπέρβαση, με μεγαλύτερη προσπάθεια πήραν το ματσάκι και μην σας φανεί έκπληξη αν κάνουν και την ζημιά στους Στόουν!
Όσο για τους μοναδικούς πελάτες που μου απέμειναν στον όμιλο, ελπίζω να φανούν συνεπείς και να με αφήσουν να τους κεράσω το Σάββατο! :-))))
PS: Χρόνια μας πολλά, τα 200ρίσαμε τα μυνήματα στο φόρουμ! :-)
Last edited by fireblaze at 9/21/2010 1:49:52 PM