Spoko - masz odpowiedź na moim centrum prasowym. Przeczytaj, a może ci to trochę rozjaśni pewne klimaty. Niby nic wielkiego, a może jednak warto się zastanowić :)))
przeczytałem
hmm nie wiem co napisać :)
to Twój punkt widzenia i masz do niego prawo
nie będę go krytykował tylko dlatego, że jest agresywny i mocno ukierunkowany :) widać taki sposób bycia:)
wróćmy w wątku do merytorycznej rozmowy
cieszy mnie, że hawkeyed rozmawia z kimś komu pewnie można zaufać (tak wywnioskowałem po jego wpisie)
niemniej jednak ja wciąż upierałbym sie na schemacie dualistycznym. Przykład podanych przez niego drużyn pokazuje, że w większości faktycznie gracze są bez doświadczenia w U21 a więc hodowani specjalnie pod NT - jednakże w każdej z tych drużyn trafiali się i tacy co w U21 grali. To według mnie idealna sytuacja i do tego trzeba dążyć. Mam nadzieję , że jeśli "front rewolucyjny" wygra to i tak obędzie się bez wywracania całości a to już w rękach owej tajemniczej persony.
liczę na to bo doprowadzimy do tego, że w NT będą grać fajni goście a w U21 fajni SF :) żartuję ;)
ogólnie nie sądzę, by wszystko co było już wypracowane było złe - potrzebujemy dostosowania do nowej sytuacji a więc jednak ewolucji bardziej niż rewolucji bo to drugie niszczy wszystko za sobą..a nie było to do końca złe.
p.s. wydaje mi się, że za 4 sezony (może 5) pierwsi gracze z nowego systemu trafialiby już do NT - zobaczymy czy tak będzie