Καταρχηνεγινε πιστευω το παιχνιδι που σε πραγματικες καταστασεις κανει καρδιακους φιλαθλους ...Με επιασε πονοκεφαλος απο την αγωνια στο τελος ... Εγω ειμαι θυμωμενος με την ομάδα γιατι την περίμενα λίγο καλυτερη αλλα και οργισμενος με την γκαντεμια μου να χασω για μισο ματς τον Σκαφιδα .Τον καλυτερο pg του ομίλου...
Θεωρω οτι εχω καλυτερη ομαδα απο τον Τσαμπιονς ο οποιος ειναι αρκετα δυνατος... Εγω εκανα μαλακια και τωρα που τελειωσε το ματς μπορω να το πω και το οτι κερδισα θα με κανει να το πω πιο ανετα ,για να μην φανει σαν δικαιολογια .
Πιστευα οτι τα πλεη οφ αρχιζουν Σαββατο και θα προπονουσα αγ καταστασεις την παρασκευη ,ετσι πηγα χωρις καταστασεις στο ματς , ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΛΑΘΟΣ οποτε και να εχανα θα μου αξιζε .Επισης δεν επαιξα δυνατα ,θεωρωντας οτι αν αξιζω να περασω ετσι θα περασω και θα τα δωσω ολα με τον ΣΙΡΣΑΚ .
Βεβαιως τωρα χωρις Σκαφιδα οι ελπιδες λιγοστευουν αλλα θεωρώ οτι εχω μάθει και την νεα σαιζον θα ειμαι σοφότερος ...
Απλα ειναι κριμα που παει ετσι η σαιζον μαλλον υποτιμησα την ομαδα μου .Καλη συνεχεια σε ολους
ΥΓ: Σακη σε ειχα πει θα παίξουμε τελικό

ΥΓ2: τρομερο ματς και απο ΖΑΠ και Κοράκια ,βλεπω Ζαπατιστας τελικό ...