Don én nem az extra licitekre gondolok, hanem arra, ha én pl kiteszek egy kb 300k-t érő játékos, és valaki licitharc után elviszi 550k-ért. ez az arányokat nézve igen nagy különbség, de ha ráadásul két ember viszi fel a licitet akkor nekik tényleg ennyit ért. tehát a piac megadta az összeget. ilyen esetben te feljelenthetsz, hogy a játékosom bőven ár felett ment el, erre mondtam, hogy szerintem ilyen esetben szánalmas lenne egy büntetés. nem 1 alkalommal volt már olyan, hogy nekem egy játékos többet ért meg, mint amennyi a valós piaci értéke lett volna. mert pl gyorsan kellett,vagy nem volt más hasonló. mivel van olyan amikor ugyan olyan képességűekből 4-5 van kint és van olyan amikor csak pl 1 db így a piacnak ezt is követnie kéne, erre meg soha a büdös életbe senki nem fog algoritmust írni, innentől kezdve meg nincs miről beszélni.
a maximál ár megölné a játékot azonnal. gondolj bele, hogy különösen edzett játékosoknak különösen magas lehet az áruk. a maximál árral a kuriózumok edzését tönkretennék.