BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Σεζον 13

Σεζον 13

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148802.195 in reply to 148802.194
Date: 9/21/2010 8:42:36 AM
Overall Posts Rated:
4141
Πολύ ησυχία στο φόρουμ για τα δεδομένα τις κρισιμότητας των μάτς και σε σχέση με τις περσινές αναλύσεις (135921.130) :-)))

Η τελική κατάταξη όπως ειπώθηκε φαίνεται να είναι δίκαιη, σίγουρα η έδρα θα παίξει τον ρόλο της και όσον αφορά εμένα, δεν παίζει ρόλο η πορεία της κανονικής περιόδου, οι αντίπαλοι είναι δυνατοί και με όπλο την καλύτερη άμυνα της λίγκας δεν πρόκειται να υποτιμήσω κανένα, ιδιαιτερά τα αποψινά φιδάκια! :-))))

Λογικά οι Αστερίες, Στόουν και Δάδι θα περάσουν οπόψε και ελπίζω να μην έχουμε καμμιά έκπληξη μεγατόνων, ιδιαιτερά αυτές χωρίς λογική πονάνεεεεεεεε! :-))) Από τους απέναντι βλέπω Δάδι τελικό, από τους εδώ θα ξέρουμε Σάββατο βράδυ...

Καλή τύχη σε όλους!

This Post:
00
148802.196 in reply to 148802.195
Date: 9/21/2010 12:56:07 PM
Overall Posts Rated:
7676
Σε απευθειας μεταδοση τα παιχνιδια φαινονται να ειναι πιο αμφιροπα απο ποτε...Τρομακτικα πραγματα συμβαινουν και δειχνουν ν ερχονται εκπληξεις..Παντα με την βοηθεια των κλασσικων τραυματισμων των πλει οφ..

This Post:
00
148802.197 in reply to 148802.196
Date: 9/21/2010 1:16:19 PM
Overall Posts Rated:
7676
Οι Αμερικανοι συνηθιζουν να λενε,when the goings get tough,the tough get going...Σημερα ειδαμε αυτο ακριβως.Δυο αουτσαιντερ χτυπησανε τα παιχνιδια εκτος εδρας βασισμενα σε δυο παραγοντες.Ενα εξαιρετικο διδυμο διοσκουρων στυλ στοκτον-μαλοουν και μια πορσευχη που κανανε πριν τον αγωνα για να τραυματιστουν οι καλυτεροι των αντιπαλων τους.Ετσι ειδαμε το διδυμο Γκοτσι και Λοφρεντο να κανει οργια σε αμυνα και επιθεση,ενω οι Μπλε καναν μεγαλο παιχνιδι βασισμενοι στα απιστετα κατορθωματα των τροτμαν και ντελαφονταν...Τα νουμερα τους απεριγραπτα.Τα παιχνιδια τα καλυτερα που εχουμε δει σε πλει οφ.Οι μικροτερες πορσπαθειεσ στοιχησαν στους δυο χαμενους.ΞΗ προβλεψη?Αυτη που ηταν απο την αρχη...Σαν φιδια ειχαμε κανει τα κουμαντα μας και συμφωνησαμε να στειλουμε εναν απο τους δυο περιπατο στην ΙΙ.Τελικος για ΑΓΟΡ και Στονε και εκει βλεπουμε...

This Post:
00
148802.198 in reply to 148802.197
Date: 9/21/2010 1:29:44 PM
Overall Posts Rated:
1717
Σημερα ειχαμε μεγαλες εκπληξεις..εγω και ο νταντι μειναμε εξω ενω θεωρητικα ημασταν τα φαβορι..για το παιχνιδι μου εχω να πω οτι 98% φταιω εγω για το στησιμο της ομαδας (η προσπαθεια που εβαλα δεν ειναι μεσα στα λαθη..100 φορες να ξαναεπαιζα το ιδιο θα εκανα..)και 2% στο ασχημο παιχνιδι που μου επαιιξε η τυχη σημερα..Αρχικα να πω οτι επειδη οι ψηλοι μου στο παιχνιδι το τελευταιο της κανονικης περιοδου ειχαν χτυπησει 40αρια λεπτα,ι ειχα την εμπνευση!!!να βαλω αλλαγη στον Γουρλη εναν παιχτη που δεν εχει παιξει σχεδον καθολου και ειναι μονο για την προπονηση..και εδω ερχεται η κακια η τυχη και τραυματιζεται ο Γουρλης εχοντας παιξει μονο 9 λεπτα για να μπει το back up του back up..εκει ουσιαστικα τελειωνει το παιχνιδι..παρτυ οι ψηλοι απο κατω αφου επαιζαν χωρις αντιπαλο..Βεβαια ακομα και ετσι αν δεν ειχα κανει το λαθος με την επιλογη της επιθεσης που εβαλα ισως γλυτωνα..μπορει να εμεινα απ'εξω σημερα αλλα πηρα ενα πολυ καλο μαθημα για καποια πραγματα που θα τα βρω μπροστα μου..Συγχαρητηρια στους κυνηγους γιατι εκαναν ενα πολυ καλο παιχνιδι..
Καλη τυχη στα παιχνιδια που συνεχιζουν!!

This Post:
00
148802.199 in reply to 148802.198
Date: 9/21/2010 1:31:36 PM
Overall Posts Rated:
1717
Μια διορθωση λογω υπερβολικης βιασυνης..
Καλη τυχη οχι στα παιχνιδια φυσικα αλλα στα παιδια που συνεχιζουν..:-)

This Post:
00
148802.200 in reply to 148802.197
Date: 9/21/2010 1:49:01 PM
Overall Posts Rated:
4141
Χα χα χα, αυτό με τα φίδια πετυχημένο, αν και στο μεταξύ μας ματς Χάρη φάνηκε η διαφορά στους ψηλούς...Και δεν φίδιασες-όπως λένε και στον στρατό!-, με μεγαλύτερη προσπάθεια πήγες απλά ο ξενέρωτος ο βέλγος μου δεν παιζόταν σήμερα! Ευτυχώς που ο τραυματισμός του Μπανάνα ήταν μόνο για την διάρκεια του παιχνιδιού, και δεύτερη σημαντική απώλεια δεν θα την άντεχα...Πάντως με τόσους παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και με 30αρα, βουλώσαμε στόματα για τον πλουραλισμό της ομάδας, μόνο η 100στάρα έλειπε! :-)))))

Ο Στόουν εύκολα προσπέρασε τον Λεναρνιακό, στα άλλα 2 για μένα βόμβες μεγατόνων!

Το Αστερίες-Κυνηγοί ήταν σίγουρα μεγαλύτερο ντέρμπι...Η μεγαλύτερη προσπάθεια των Κυνηγών, η εμφάνιση των SF και PF εκπληκτική (στο αμυντικό κομμάτι θα διαφωνίσω, μια τάπα και ένα κλέψιμο έκαναν μαζί!), ο τραυματισμός του Γουρλή έπαιξαν τον ρόλο τους...Αλλά με βάση τα στατιστικά του αγώνα, οι Αστερίες μου φαίνεται ότι αδικούνται από το αποτέλεσμα, ήταν καθολικά καλύτεροι σε όλους τους τομείς (εκτός των ριμπάουντ), ίσως να έκαναν πάρτυ οι αντίπαλοι ψηλοί Στεφανε με την επιλογή που περιγράφεις, αλλά εμένα δεν μου φαίνεται αρκετό!

Οι Δαδί την πάτησαν την προηγούμενη σεζόν από τα Λιοντάρια, τώρα από τον Ηρακλή, σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος...Ο PG και ο C του Ηρακλή έκαναν την υπέρβαση, με μεγαλύτερη προσπάθεια πήραν το ματσάκι και μην σας φανεί έκπληξη αν κάνουν και την ζημιά στους Στόουν!

Όσο για τους μοναδικούς πελάτες που μου απέμειναν στον όμιλο, ελπίζω να φανούν συνεπείς και να με αφήσουν να τους κεράσω το Σάββατο! :-))))

PS: Χρόνια μας πολλά, τα 200ρίσαμε τα μυνήματα στο φόρουμ! :-)

Last edited by fireblaze at 9/21/2010 1:49:52 PM

This Post:
00
148802.201 in reply to 148802.200
Date: 9/21/2010 2:06:50 PM
Overall Posts Rated:
1717
Εχεις δικιο δεν ειναι αρκετο..ενα ακομα τεραστιο λαθος το οποιο βεβαια το καταλαβα μετα το τελος του παιχνιδιου ηταν η επιλογη του SF οχι ως προς την επιθεση αλλα ως προς την αμυνα και θα σου εξηγησω αμεσως..Οταν ειχα τον Mpaxevanidi ειχα ουσιαστικα ενα 4αρι που ειχε καλη περιφερειακη αμυνα και ετσι μπορουσε να μαρκαρει το αντιπαλο SF και εξω απο το ζωγραφιστο και εχοντας τα πλεονεκτηματα του 4ιου στην επιθεση..τωρα ομως που τον ειχα πουλησει δεν ειχα αλλο τετοιον παιχτη κα μετα ουσιαστικα πηρα ενα καθαρο 5αρι για να κανει διδυμο με τον Γουρλη..ομως στην αμυνα το 3αρι που εβαλα να παιξει σαν SF στην περ.αμυνα ητανι τρυπα και γι αυτο ο Gotsis των κυνηγων εγραψε 31 ποντους..Σιγουρα αν ειχα επιλεξει περιφερειακο συστημα στην επιθεση δεν θα ειχα το 3αρι που ειχα σημερα που ηταν τρυπα απ'εξω αλλα θα ειχα ενα 2-3αρι που σιγουρα θα ηταν πολυ καλυτερο στην περ.αμυνα..που απο τη εχω καταλαβει οσο καιρο παιζω BB η περ.αμυνα ειναι το παν..γι αυτο λεω οτι εκανα πολλα λαθη στο στησιμο της ομαδας ασχετα απο την ατυχια που προεκυψε με τον Γουρλη..

This Post:
00
148802.202 in reply to 148802.201
Date: 9/21/2010 2:59:14 PM
Overall Posts Rated:
2525
Γεια σας και απο εμεναααα.....Θα μιλησω για το δικο μου παιχνιδι μιας και το αλλο το αναλυσατε αρκετα.Ο Δαδι εχει μια αρκετα καλη ομαδα και οντος επρεπε να παιξει χαλαρα για να χτυπησει το επομενο παιχνιδι..ολα βενουν προς την προβλεψει μου για τον τελικο.Η σημερινη μου νικη σιγουρα ηταν μια μεγαλη επιτυχια μιας και επαιζα εκτος εδρας, ηταν ενα δυσκολο παιχνιδι αλλα οχι για εμενα μιας και δεν θα ηταν αποτυχια το να χασω!Σιγουρ αθα συνεχεισω ετσι και στο επομενο παιχνιδι ...ακομα ποιο δυσκολο.Φετος κερδισα δυο φορες τον Δαδι γιατι τον επιασα στον υπνο.Ο Τροντμαν και ο Ντελαφουεντε πηραν το παιχνιδι προφανος γιατι δεν ειχαν μεγαλη αντισταση..πραγμα που εγινε και στην προηγουμενη ηττα του Δαδι.Στην θεση 1 εχει προβλημα αμυντικα και φανηκε ξεκαθαρα..τωρα μενει τι διαλεξει ο Στονε για να με αντιμετωπισει...εγω του δεινω προβαδισμα +10 ποντους!!Αντε τα λεμε...παω για να γλεντησω την νικη μου!!

This Post:
00
148802.203 in reply to 148802.200
Date: 9/21/2010 4:53:54 PM
Overall Posts Rated:
7676
Να φυγετε κυριε,να πατε αλλου...:))).Η αληθεια ειναι πως χωρις να θελω να υποτιμησω τη νικη σου προσωπικα το ειχα παιξει ασσο στο στοιχημε και ειχα βαλει τοσα πολλα λεφτα που του χρονου η ομαδα θα πεταει.Απο κει και περα θα σας ζητησω να ανεβασετε τις τιμες στο γηπεδο γιατι απο τα εισητηρια φραγκοδιφραγκα παλι πηραμε...:Ρ

Στα υπολοιπα,εγω ειπα να μην κυνηγησουν καποιοι την ανοδο και ελπιζω να μην τους στοιχησει στο στησιμο της ομαδας τους.Ειμαι σχεδος σιγουρος πως οι αγοραπωλησιες εγιναν με συνετοτατο τροπο.Οι δε Κυνηγοιγια εμας που ειμαστε χρονια σε αυτον τον ομιλο εχουν το πλεονεκτημα οτι προσθετουν εμπειρια καθε σεζον αλλα σε λιγα χρονια η εμπειρια θα γινει μπυροκοιλια και αρθριτικα,αυτο ειναι καλο για τις ομαδες με οραμα...Ετσι συνυηθησαμε να τους υποτιμαμε κατα καποιο τροπο και φετος εκαναν πολλες εκπληξεις.Μπραβο τους λοιπον.Ο δε ηρακλης στην πρωτη του σεζον εφτασε ηδη μεχρι τελικο οποτε του αξιζουν πολλα συγχαρητηρια και μαλλον θα πρεπει να το λογιζουμε για σοβαρο αντιπαλο του χρονου.Ο δαδι εμεινε στα ιδια για ακομη μια χρονια,με ομαδα με καλο μπατζετ και στησιμο οπως φαινοταν δεν καταφερε να δειξει κατι το εξαιρετικο.Εμεις κοιταμε ηδη για του χρονου.Ενας απ τους δυο να φυγει και εχουμε λιγοτερους ανταγωνιστες για την επομενη σεζον,ποσο μαλλον για την μεθεπομενη....(δηλωση ηταν αυτο:Ρ)

This Post:
00
148802.204 in reply to 148802.203
Date: 9/22/2010 2:31:45 AM
Overall Posts Rated:
11
Η σεζόν είχε για εμένα αρκετά οριακά παιχνίδια (όσον αφορά τα αποτελέσματα) οπότε μάλλον έπρεπε να τελειώσει κάπως έτσι.
Μπράβο στον Hercules πολύ καλή σεζόν και αν δεν καταρρεύσει οικονομικά η ομάδα μου θα τα πούμε τη νέα σεζόν.

This Post:
00
148802.205 in reply to 148802.204
Date: 9/22/2010 2:48:23 AM
Overall Posts Rated:
2525
Ελπιζω ρε φιλε να μην την κανεις και εσυ..δεν ειναι καλο να φευγουν πολλες ομαδες περα του φυσιολογικου.Σκεψου οτι φετος θα ερθουν τουλαχιστον 3 ομαδες και αν υπολογισουμε να ανεβει ο Στονε 4 ομαδες...Στην καινουργια σεζον θα εχει παλι εκπλειξεις!!
Δαδι σε περιμενω του χρονου για την ρεβανς ετσι?
Χαρη ...?
Τωρα που ειμαστε πρωτη στην βαθμολογια (Ποδοσφαιρο) δεν πρεπει να το απολαυσουμε για οσο κρατηση?

Advertisement