Αϊντε Θανάση, με τσίγκλισες και θα δώσω και εγώ τις εκτιμήσεις μου:
ARIS SALONICA3 - Kamares Parou
Οι Καμαρες αποκλείστηκαν απο το κύπελλο και πλέον θα δώσουν το βάρος τους στο πρωτάθλημα. Το θέμα είναι ότι αν έβαλαν δυνατό στο ματς του κυπέλλου, σήμερα δεν έχουν τύχη για τη νίκη. Αν έβαλαν κανονικό, θα πω no bet απλά.
Olympiakos Kamarwn - B.A. Polikastroy
Κακές αγωνιστικές για το Πολύκαστρο, πιθανό διπλό.
Autokratoras - Cholargos Legends
Ο Κλαούντιο δεν αντικατέστησε τον Σολίς, δεν έχει και καλές καταστάσεις. Ο Θάνος παρότι πάει τρένο έβγαλε 4 παίκτες για πωληση. Θα πάω στο διπλό του Αυτοκράτορα, αφού ένας Giesta δεν φέρνει την άνοιξη.
pamesa valencia bc - nikolas2007
Οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι για την ομάδα μου (θέση μέσα στην πρώτη δυάδα των μπλε), ήρθε και η αύξηση κατά 1600 θέσεις στο γήπεδο να δέσει το γλυκό. Η Παμέσα έχει σούπερ πεντάδα, αλλά υστερεί πολύ στον πάγκο. Ασος.
Ionikos Lamias - Aetos Anogeion B.C.
Εδώ μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Αετός έχει τραυματία... δείτε τον αντίπαλο του και θα καταλάβετε το γιατί!!! :P Ο Αετός αποκλείστηκε απο τα Παρδαλά Φυστίκια (!!!) στο κύπελλο βάζοντας πολύ σωστά το χαλαρό. Καλύτερη πεντάδα για τον Θανάση, καλός μάνατζερ ο Καραπατσακίδης, no bet.
panionios - basilissa 21
Η Βασίλισσα ή το παρατάει ή πάει να ενισχυθεί κάνοντας τις πωλήσεις που έκανε. Πάντως, προς το παρόν δεν έχει αντικαταστήσει τους παίκτες που έφυγαν και ο Πανιώνιος θα κάνει το διπλό εύκολα (πάντως για τετράδα που λες Θανάση, ούτε μία στις εκατό).
AGOR1978 - TWINS SALONIKA B.C.
Ο Twins προσπαθεί να ανακατέψει την τράπουλα και αν του βγει έχει καλώς. Πάντως σήμερα βλέπω AGOR για διπλό, εκτός αν ο έμπειρος μάνατζερ απο την πιο πάνω κατηγορία του έχει πει να χάσει επίτηδες :PPP
Crop Dusting - Great Alexander
Ο Μεγαλέξανδρος όπως συνήθως ασχολείται με το κύπελλο που φέρνει λεφτά στο ταμείο. Ο Κροπ συνεχίζει επίσης στο κύπελλο και έχει και πιο βατό αντίπαλο απο τον Great. Αν δεν κάνει rotation ο Κροπ βλέπω να κερδίζει....