Mamaaaaaaa!!!
Nemoj se ljutiti, pa samo razgovaramo. A za varanje i izbacivanje, pa salimo se malo, bolan.;)
Ne znam za tebe, ali ja ovu igru igram da bih napredovao, svjestan da treba vremena i vremena da se postigne nekakav veci napredak, tako da ne razumijem tebe koji kazes da ti je cilj biti u trecoj ligi. Ne vidim draz u stagnaciji( cak me frustrira), ali dobro.
Tu sam par sezona, i uvijek se ima nesto novo za nauciti, ma koliko mislili da znamo puno o ovome, tako da ne zurim nigdje, i sistematski radim i gradim ekipu.
Proteklih sezona sam puno izgubio, jer nisam bio najbolje upucen u mnoge stvari,nisam se ni interesovao nesto previse, ali sada idem ispocetka, lagano.
Svjestan sam toga, i u pravu si, imam solidnu ekipu, za trecu ligu ( ali samo solidnu, i nista vise od toga ), pa mi cilj nije druga liga, ne ove sezone, upravo zato sto sam svjestan da bih vrlo vjerovatno letio k'o fišek, opet u trecu.
Eh sad, na moju zalost / radost, mozda sam trenutno prvi pretendent za drugu ligu, sto me uopce ne raduje, vjeruj mi.
Ipak, ima kod nas jos ekipu s kojim sam tu negdje, tako da je borba za naslov neizvjesna, ma sta ko mislio. Ali ko god iz nase lige da ode, a sa postojecim igrackim kadrom ( bez da se eventualno pojaca na par pozicija - za sto mu treba 5-6 miliona minimalno, i to za ispodprosjecne igrace), crno mu se pise.
Mada, ima i drugoligasa u vecini od 4 druge lige, koji nisu nista bolji od nekih ovdje, pa i botova, tako da, mozda uz puno srece da se i zadrzi drugoligaski status. Ali jako, jako tesko.
Ako odem u drugu, je.i ga, sta sad! Igrati, sluziti ljudima za nabijanje entuzijazma, pa opet nazad.
Ponavljam, svjestan sam "snage" Miseva, tako da nema potrebe da me podsjecas koliko su stvarno dobri, znam i sam, da nisu nista posebno, vjeruj.
Da dodam, zaista cijenim i divim se nekim tvojim rezultatima, a neshvatljivo mi je da igrac sa platom od 4000 dobije ocjenu 9, ili cak 10, za odigranu utakmicu. A kod tebe se to desava
Hoces mi odati tajnu, kako je to moguce!? :)
I znas sta, ova nasa liga je interesantna, a forum je nezamjenjiv, nema ga nigdje, tako da te i razumijem, dobro nam je i ovdje.:)
Ali mislim da bismo mogli biti jos aktivniji, i mozda nesebicno razmjenjivati znanja i iskustva, tako bi svi brze napredovali, bilo bi nam puno bolje, neizvjesnije, interesantnije...