Συγχαρητήρια σε όλους για τις νίκες τους...Οι καλύτεροι νίκησαν και είναι σήμερα στα ημιτελικά...Δίκαια Peleks and trikala, Green and koukou. Μπράβο και στα παιδιά των play-out, σημαντικές νίκες των ΜΕΓΑΛΩΝ, που θα έχουν σχεδόν πλήρη σύνθεση του χρόνου και θα μείνουν για πολύ καιρό έτσι...ΔΥΣΤΥΧΩΣ...Καλή παρέα αλλά δε βλέπω σύντομα άνοδο απο μας...
Χαιρετώ και τον Νεαπολη, που ήταν από τις πιο αξιόλογες παρουσιες εδώ τόσα χρόνια...Δεν έχει πέσει ακόμα και ας δείχνει να παρατάει τα όπλα...Πολλά μπράβο και στον BORBA, τη συμπάθεια μου εδώ ....Άντε καλή συνέχεια παίδες στα υπόλοιπα ματς..
Σορυ ρε Χριστο, σύντομα θα επανέλθω με ποιοτικότερα σήματα...Τώρα είμαι λίγο συντιρητικός το ξέρω, αλλά χρειάζεται και αυτό....
Δυστυχώς μετά τους τραυματισμούς της ομάδας μου στο ΒΒ, έπεσα θύμα τραυματισμού και ο ίδιος (προσαγωγοι δυστυχώς και ο φυσιοθεραπευτής μου έκανε λόγο για 2 βδομάδες αποχή), όμως στο βόλευ, με το οποίο και ασχολούμαι...Έτσι θα μπορώ να ασχοληθώ με την αναγέννηση της ομάδας για τη νεα σεζόν...