@marijoh
samo cviliš bezveze, i vrtiš pilu naopako a sve redom kao ono slučajno pobjeđuješ, hehe::))
vidi se da si nub, pa to se tako radi, uvijek moraš kukat ;)
@Spiridon
maš tuć za post. Pošto u ligi imam iste protivnike na meniju i ja sam proučavao njihove minute i neugodno se iznenadio sa formom. Srećom imam boota u kupu i mogu udariti po Cipelama sa svime što imam. Trebalo bi dostajati za 5 pobjedu.
Što se tebe tiče, mislim da imaš najbolju momčad sa plave strane, ako se ne varam ent ti je na maksimumu, očito se i dosta ozbiljno pripremaš za utakmice. Nekako ne sumnjam da ćeš dobiti i Gruju i Towlije i biti favorit protiv mene u subotu. :)
a mislim da ćeš ipak dobit me jer domaći teren je prejak. naravno ovisi i o formi dosta
@Rey
Na početku sezone igrači mogu progutat veću minutažu bez posljedica nego kasnije u sezoni...bar ja tako imam dojam već sezonama...
to sam i ja čuo al to nema nikakve logike po ovome primjeru, jer ti isti igrači su prekrdačili s minutama i u prvom tjednu i popada im forma ili ostane ista i oni prekrdače s formom i drugi tjedan i forma poraste ili ostane ista?! kako to ima logike s tim šta si ti reko i što sam i ja pročita negdje? sveti random? po tome navedenom bi forma trebala rast odpočetka s većom minutažom a ne past pa se vraćat. još ove od 80-85 shvaćam al da mi igrač od 99, 97, i sl. diže formu nakon dva takva tjedna a prvo je padalo e onda svašt (naravno ak nije trenirana forma. to se moraju izjasnit vlasnici)
@Reo
ugodno si me iznenadio vidi se da nisi novi :))
doce red da se ti i ja odmjerimo pa me bas zanima sta ces izvoditi :P
inače idem tekmu po tekmu jer mi je to dost a u izvanrednim situacijama obiđem cijeli tjedan i pogledam jel se može štogod izvuć pa dobiješ ovakav šamar s formom
zanima te šta ću izvodit? dobit te laganicom
mogu ja kemijat koliko hoću al protiv novca se nemere pogotovo kad ti neki, da ih sad ne navodim imenom i prezimenom a sami će se prepoznat u ovome, duguju 200 000 i prave se blesavi
Last edited by Moa1 at 3/24/2013 6:27:26 AM