Nie walczę o awans w tym sezonie więc po co pośladki spinać.
Przynajmniej wiem po tym meczu kto jest godny zaufania a kto jest konfidentem i kłamliwym dupkiem.
Mocne słowa, i być może na nie zasłużyłem. Nie odpisuje Ci na BB maila(jak sobie zażyczyłeś), wpisze tutaj swoje zdanie na temat tego meczu i tego co się przed nim działo. Ja pierwszy napisałem do Ciebie o meczu. Wymieniliśmy kilka maili dość ogólnych. Po pierwsze za późno padły konkretne propozycje co do rozwiązania tego spotkania. Dziś ok południa odczytałem, że ustawiasz jednak walkowera bo najbardziej Ci się to opłaca. Tutaj ja się ostro wkurzyłem, bo straciłbym trening, czyli zagranie bardzo egoistyczne z Twojej strony. Zaproponowałem, żebyś jednak tego nie robił i że odkupie od Ciebie grajków jeżeli kupisz słabiaków na ten mecz. Miałem jeszcze wejść na BB, ale tak wyszło, że nie miałem czasu. Zostawiłem średnio mocny skład który na początku miał się bronić przeciwko Twojemu ewentualnemu atakowi. Tyle. Nie zmieniłem składu, bo nie miałem już okazji odczytania czy postanawiasz kupić graczy do meczu czy jednak grasz walkowera. Gdybym wszedł i odczytał Twoją wiadomość to zmieniłbym skład jak zaproponowałeś.
Przepraszam że tak wyszło...