BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Amare
This Post:
00
109378.2 in reply to 109378.1
Date: 9/8/2009 12:44:12 PM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Milí kolegové, manažerky a manažeři českého BB,

jak již jsem dříve avizoval na fóru NT U21, rozhodl jsem se kandidovat na post trenéra naší juniorské reprezentace.
Dlouho jsem tento krok zvažoval, protože v BB jsem teprve 4. sezonu a jako manažer týmu z II.ligy nemám až tolik zkušeností s vypjatými mezistátními zápasy. Na druhou stranu, vzhledem k tomu, že jsem v minulé sezoně působil jako skaut U21, mám dobrou představu o hráčích, které má U21 k dispozici, a jejich silných i slabších stránkách.

Protože každý fungující národní tým nemůže být záležitostí jednotlivce, požádal jsem současného trenéra U21 rwystyrka o spolupráci. Představuji si ho zejména v roli jakéhosi konzultanta při tvorbě sestavy a určování taktiky pro jednotlivá utkání, protože jeho zkušenosti s těmito záležitostmi jsou mnohem větší než moje. Jsem moc rád, že mi svoji pomoc v případě zvolení přislíbil. Dalším členem realizačního týmu by byl ve funkci asistenta a skauta pro 18+19-ti leté hráče manažer LA-PunkFloid. Chtěl bych však zdůraznit, že se tímto v žádném případě nezříkám odpovědnosti za hru i výsledky U21 - ta by ležela pouze na mě, protože já bych činil konečná rozhodnutí o sestavě i taktice.

Závěrem bych vám ještě chtěl slíbit, že se v případě, že od vás dostanu důvěru, budu snažit v co největší možné míře informovat o situaci v NT U21, s pomocí fóra NT U21, i externího NT fóra. Budu rád za Vaše připomínky a komentáře, ať už negativní či pozitivní, a budu na ně reagovat.

Případné dotazy ohledně mých představ o fungování NT U21 jsem připraven zodpovědět na fóru českého NT U21.

Děkuji za čas, který jste mi věnovali tím, že jste dočetli až sem :-)

Amare_#1,
BC Vizovice Plums

Message deleted
Message deleted
Message deleted