BuzzerBeater Forums

BB Suomi > Election Rules / Vaalien säännöt

Election Rules / Vaalien säännöt (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
109473.2 in reply to 109473.1
Date: 9/8/2009 2:04:16 AM
Overall Posts Rated:
587587
Vaalien Viralliset Säännöt

Käyttäjät voivat rekisteröityä ehdokkaaksi vain yksiin vaaleihin, mutta he voivat rekisteröityä ehdokkaaksi missä hyvänsä maassa.

Vaalien voittaja ratkeaa BuzzerBeater-käyttäjien antamien äänten perusteella. Käyttäjät voivat äänestää vain oman maansa vaaleissa.

On odotettavissa, että keskustelualueilla syntyy merkittävissä määrin keskustelua ja väittelyä vaalien ehdokkaista. Ennen vaalien toista kierrosta, vain kaksi vaalipuuta sallitaan. Ensimmäinen puu sisältää vain ehdokkaiden vaalipuheet; toinen puu on avointa väittelyä varten.

Kello 6:00 CET kolme päivää ennen vaalien päättymistä, ehdokasmäärä rajataan toiselle kierrokselle viiteen pääehdokkaaseen, sekä tasatilanteessa oleviin ehdokkaisiin, sekä niihin ehdokkaisiin, joilla on vähintään 5% kannatus kaikista annetuista äänistä. Uusia ehdokkaita ei sallita tämän jälkeen.

Toisella kierroksella jatkavilla ehdokkailla on oikeus avata yksi ja vain yksi puu kampanjaansa varten.

GM-henkilökunnalla on oikeus olla ehdokkaana. BB-henkilökunnalla ei ole tätä oikeutta. Sama henkilö ei voi olla yhtä aikaa aikuisten maajoukkueen ja U21-maajoukkueen valmentajana. GM-henkilöllä ei ole oikeutta moderoida niitä keskusteluja, jotka liittyvät vaaleihin, joissa he ovat itse ehdokkaina.

Vaalien voittaja valitaan kaksi kautta pitkälle jaksolle. Ensimmäisellä kaudella pelataan alueellisia kilpailuja ja toisella kaudella alueiden välisiä kilpailuja.

Valmentajan kauden aikana mitataan managerin suosiota maajoukkueen sivulla. Harkitsemme mahdollisuutta antaa yhteisön erottaa epäsuosittu manageri pestistään maajoukkueen ja yhteisön edun nimissä.

On myös syytä muistaa, että kaikki BuzzerBeaterin muutkin säännöt, esimerkiksi roskapostiin liittyen, ovat voimassa ja tarkkailussa myös vaaleissa.

Nämä säännöt voivat vaikuttaa osittain kovilta, mutta niiden tarkoitus on mahdollistaa vaalien sujuminen jouhevasti ja varmistaa, etteivät väittelyt karkaa hallinnasta. Syyllistyessäsi sääntörikkomukseen, sinut voidaan poistaa vaaleista, joukkueesi voi saada sakkoja tai muita rangaistuksia, tai, vakavammissa tapauksissa, sinut voidaan sulkea pelistä. Ole hyvä ja pidä vaalitoimintasi ja väittelyt muita kunnioittavana ja reiluna kaikkia käyttäjiä kohtaan BuzzerBeaterin ja sen yhteisön hengen mukaisesti.

Alkuperäiskieliset säännöt pätevät, jos käännöksissä on ristiriitaisuuksia.