ניר ניצח ועלה ליגה. עד היום יש לו סיוטים מהוכפלד. רק תראו איך הוא ברח לליגת העל מפחד לפגוש אותו בעונה הקרובה...
להפסד ההוא הייתי מוכן. לבאים אחריו פחות. התחלתי באמת להתמקצע בשוק ההעברות, ולמרות כמה טעויות עשיתי כמה מהלכים חזקים מאוד. לקח לי כמה זמן להבין שאסור למכור מהר כי אין אחוזים על זה... הבנתי גם שעדיף לא להיות הראשונים ששמים כסף על שחקן. הבנתי שהוכפלד כבר לא צעיר וששחקן אחד לא עושה קבוצה... התחלתי לשלם תומך ואני לא אפסיק לעולם! טוב לא בקרוב לפחות. כמה כיף אני שואב מהמשחק הזה. כמה הנאה אני חש כשבהימורים היו אומרים "רמת אילן יטוסו מעל המשוכה הזו". איך אהבתי שהכינוי תפס. איך אני נהנה לכתוב בפורומים והלוואי שכולכם תקראו את הכל ותגיבו. (אגב, מצאתי את ההודעה היחידה של דוויד בפורום! הוא קיים!!!! "קוראים לי דוד, בן 27 מנתניה")1
היה עצוב לקרוא את הודעת הפרידה של ניר, אבל כיבדתי ושמחתי בשבילו גם. איך נהניתי לראות שהוכפלד לקח אם וי פי, ולראות שזה אפילו נותן לי גביע לארון!! התחלתי לאסוף דגלים וכרגע אני עומד על 37 ולא פחות! למדתי איך לסמן הודעות והנה הודעת העזיבה של ניר:
(74255.1)התחיל מסורת שלא תיפסק לעד אמן.
הודעת העזיבה של עומר:
(92640.1)כתב לכולם אישית בצורה נהדרת וניבא את תוצאות העונה הבאה אחריו
הודעת העזיבה של עידו:
(108614.1)הכל נמחק לו! בגלל זה אני שמרתי חחח.
הודעת העזיבה שלי? הנה היא מגיעה.
כמו שראיתם לא פירטתי על שתי העונות הבאות, כי אני די עייף וסה"כ אני זוכר אותם די טוב: אלו שתי עונות עם טעויות טקטיות נוראיות שלי. עונה ראשונה עליתי פרינסטון אני חושב... אחרי שעונה קודמת כשעליתי מושן מול ניר זה לא היה טוב. עונה אח"כ הייתה עונה להעלאת הכושר והעונשין וזה לא היה משהו. קניתי שחקנים בהרבה כסף ותודה לאל הגיעה בועת ההיי טק האחרונה ומכרתי את חלקם באחלה רווח. את עונה זו הפסדתי לעידו כי הגיע לו כמו שעומר אמר...
עונה שעברה היו רגעים ממש משעממים בפורום, ואיזה כיף שהגיעו ירושלים להחיות את האווירה ולהכניס עניין. הביטחון שהיה לי נגדם היה בעיקר בזכות זה שעומר אמר שמגיע לי חחח.
אז הנה זה:
גבי
אתה אחד הדברים הטובים שקרו כאן לליגה. החיית את הבית המקביל, אתה לומד מהר מאוד ואתה מוכיח שבבאזר מי שמשקיע מצליח. אני מאוד מאמין בך. תעזר בוותיקים ויהיה טוב. תמתין לזמנך ותדע שככל שתשאר בליגה הזו כך תהיה מוכן יותר לעלייה שתגיע לבסוף.
המלך בבר
עשית לי את המוות בעונה שהייתה חייבת להיות שלי. אני כל כך מצטער בשבילך שהגעת לליגה שלישית כה קשה ושמח בשבילנו כי בזכותך הפורום תוסס יותר מתמיד. מקווה לראותך בעונות הבאות בליגות גבוהות יותר ונראה לי שהולכת להתפתח כאן חתיכת יריבות בינך לבין מוטי.
לייקרס
כתבו בפורום? ממש חבל, נוסיף אליהם את כל הלא כותבים שיכולים עוד להתעורר ולהראות לנו מה זה. אם זה דוויד, סער או אפילו קבוצות חלשות יותר. תשקיעו ותצליחו, ותמיד אשמח לקבל הודעות!
לידור
חבר יקר, יריב מושבע מזה שנים, אל תעזוב. יש לך הרבה מה לתת. במינימום של המינימום של השקעה תרים איזה שחקן צעיר לנבחרת. אתה תהנה מאוד וזה לא כזה מטורף לעשות זאת. עצוב שלא הצלחת לעלות ליגה בצורה מוגזמת ממני, ואם אתה רוצה אתה יכול, רק תלמד מטעויות. לא אשכח את וייסברג לעולם!
מוטי
המוח. הטקטיקן. נראה לי שבעונות הקרובות אתה תצא בסערה מטורפת. אולי תגיע לליגה שלי של עומר ועידו ונקים חבורת פלא מחודשת שוב! תמיד נהניתי לשמוע את הרעיונות שלך ולנסות לפענח את קבוצתך. איזה משחקים היו לנו! בליגה ובפלייאוף היו כמה מותחים וכנראה הכי מותחים!
שרמן
תשאר בליגה! בשיניים. יבוא זמנכם. רק השקעה. שרמן, אני זוכר איך פחדנו ממך כשהגעת אלינו עם שחקנים מטורפים. יש לך פוטנציאל מטורף ומי זוכר שבאיזה רגע לפני כמה עונות היית כמעט בליגת העל. אל תקנה בחיפזון ותעזר אם אתה מסתבך. הכי טוב להשקיע בצעירים זה בטוח ואתה עוד תראה לנו.
ג'וחא
כל הכבוד על ההשתקעות בליגה. אתה נראה לי מסוגל להגיע רחוק אבל בליגה זו לא מתקדמים אם לא כותבים בפורום!
זהו. אני לא מאמין כמה כתבתי. כל הודעה עד לתום התווים ולזו נשארו עוד 500 וממשיך לרדת... אני תמיד אשאר כאן, אם לא פיזית אז בנפשי. ליגה 14 השלישית לא תשכח את רמת אילן! את יוגב הוכפלד! את היריבויות ואת הזכרונות. כמה כיף לשחק בבאזרביטר.