BuzzerBeater Forums

Israel - III.14 > Was it all just a dream?

Was it all just a dream?

Set priority
Show messages by
This Post:
00
121761.2 in reply to 121761.1
Date: 12/12/2009 9:16:14 PM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
בליגה זו התחיל הכיף האמיתי של באזר. כל יום פותח את דף הליגה לראות את כפתור הפורום צבוע באדום עם הודעות חדשות (עצוב שאין את זה עכשיו). איך נהניתי לקנות שחקנים, למכור את הצעירים (אביחי שחרוף, בני דנגור, זאב לפיד, חזי יחיאל, לירון בוארון, אודי זיגדון- הגדול מכולם כנראה), ופשוט להינות מהמשחק ומהחברים. אך היה בי רצון עמוק להתקדם. זה לא הלך משהו...

בעונה ההיא - עונה 6, התחלתי באמת להבין את המשחק, ראיתי שללידור יש חולשות וקיוויתי למהפך. סיימתי שני בבית ובגמר הבית הוכפלד שכבר הפך לגורם אימתני בליגה הנחית 50 נקודות וניצח את ביבי של לידור. בגמר הכללי זה היה סיפור אחר לגמרי. ג'ודה גאנגסטארס מכירים? ליגת העל לשעבר? פחדו ממני!!! יש ראיות בפורום! הנה מה שג'ודה אמר לאחר הברכות שאני עומר ועידו הנחלנו עליו (עם טעויות הכתיב!):1

"וואו תודה!
חבר''ה אתם חשבתם שאני משחק משחק פסיכולוגי כשאמרתי שהטייסים קבוצה אדירה ושאני לא יודע מה לעשות
לאחר לבטים רבים הגעתי למסקנה שהחסרון היחידי ביחד אליי זה החזקת הכדור שלהם והברירה היחידה שלי היא ללחוץ ולקוות ליום טוב...
אני שמח שהטקטיקה שבחרתי הוכיחה את עצמה.
תודה לחבר''ה הנפלאים בליגה הזו ובמיוחד לארבלון המאמן המצוין על הפייט.
מקווה לראות כמה שיותר מכם בקרוב(הכוונה שתעלו ולא חס וחלילה אני ארד חזרה...:)"

גבי אמרתי לך שיש קשר????? אפילו לא קלטתי שאני עולה באותה גישה כמוהו עם לחץ על כל המגרש!!!! ענק. רק את המשחק ההוא גררתי להארכה עם שלשות של הוכפלד (54 נקודות, שחקן ענק). ניר דבר עם ג'ודה אני מניח שהוא יבין את הסיוטים שלך.

לא ציפיתי להרבה מאותה עונה והייתי מאוד מרוצה (במיוחד בהתחשב בכך שעדיין הייתה לי קבוצה ישראלית לחלוטין!!!! לא הגיוני בעליל במונחים של היום). איך שזה נראה אין שום סיבה שלא אעלה ליגה בעונה הבאה. כך חשבתי... בפורום לקראת העונה הבאה עידו סיפר שקבוצתו משתפרת יפה, עומר אמר שהוא מקווה להגרלה טובה ואולי הוא יגיע לגמר ומי יודע מה יהיה אז (עוד אנדרסטייטמנט מטורף). אני אמרתי שמעכשיו אני מכוון את כל האימונים על הוכפלד. תגובת עידו: "אני מתחיל לחשוש". הכל אמיתי

עונה לאחר מכן גיליתי את שוק ההעברות. כמה טעויות עשיתי שם לא ייאמן. מכרתי את כל הישראלים אחד אחד לאט לאט, וכמה דראפטים טובים היו אז חבל על הזמן. ליגה מלאה בוטים זה נהדר. בוטים ראויים לציון: אטלנטה גזר, יקיריאנוס, אוסישקין, טירה יוניט, הפועל מסילות, כומפורטמבל. אז מכרתי וקניתי קניתי ומכרתי ובעיקר זלזלתי, עתידי היה מובטח. באותה עונה הגיעה קבוצה חזקה מליגה 4 בשם מכבי נירמן בי.סי (לפני הקידומת המכובדת לשמה שהתווספה עם יכולות התרגום) שדי זלזלה בעצמה. מההתחלה חשדתי. הוא לא רציני לגבי כוונותיו, אין מצב שהוא לא רואה שיש לו קבוצה מרשימה. אין מצב. במחזורים האחרונים קבוצה זו גם הצליחה לגנוב את המקום השני בבית אחרי (לי היה מאזן הכי טוב בליגה ביי פר). מקום אחריה הייתה אוסישקין המסכנה ובמקום הרביעי קבוצה חמודה התבססה בפלייאוף הבית שמה סאב ג'נסיס. בעתיד יריבתי המושבעת בפלייאוף (שלוש עונות ברצף אם להיות מדוייקים פגשתי אותה מקום ראשון מול רביעי. בעונה האחרונה סוף סוף לא פגשתי את מוטי מה שהרגיע אותי מאאאאווווד). אגב למי שתהה, היורדת מליגה שתיים הייתה קיי או באנדיטס המאכזבת מאוד שבעונה חמש הגיע לגמר ליגה שנייה וכרגע לא קיימת... עצוב לחשוב על זה לא?

עכשיו לדובדבן.... זה מתחלק לשניים:

1. הנאחס של ניר בתחילת העונה:

"טוב הציפיות שלי לפני האוף סיזן היו בשמיים וכגודל הציפיות כך גודל הכרית לא סתם אבל כך גודל האכזבה הדראפט הביא לי 0 שחקנים המצב הכלכלי בקאנטים למרות הבונוס הנחמד ולכן אני מכריז בזאת עונה פיננסית כלומר? מאמן שחקנים לקראת מכירה לקראת סוף העונה ובעונה הבאה תקבלו מכבי חדשה נוצצת ושתאבק על האליפות פשוט בעונה הזאת הולך להתמקד על אימונים יותר מאשר תוצאות ועל הגביע אני מתכוון ללחת חזק למרות ההגרלה הלא נוחה שקיבלתי על המחזור הראשון"

2. המשחק

משחק שייחרט בזיכרוני ובזיכרון ניר לדיראון עולם.

אני מודה, בשביל הסיקור המדוייק, חוויתי אותו מחדש. עצוב.
אני עם חמישייה 80 אחוז ישראלית ש-40 אחוז ממנה עד היום מככבים. ניר עם רפי מאירוב המדהים, וסטפנו אדרה, החתמה שהביאה אליפות. ניר פתח חזק והוכפלד עדיין חסר נסיון החטיא והחטיא. הפרש דו ספרתי לניר ברבע השני והוכפלד עם 20 אחוזים מהשדה. רבע שלישי לאחר צעקות מתעוררים והיא נגמרת ביתרון מזערי שלי. סקור נמוך כל ההגנה מכווצת על הוכפלד בערך וקשה מאוד לקלוע. הוכפלד קולע בכל זאת וחצי דקה לסיום אני מוביל בנקודה. ניר קולע והוכפלד מחזיר לו שלשה! ניר קולע ואתה הזריקה האחרונה במשחק הוכפלד מחטיא. אם היה קולע...

Last edited by GM-Arbelon at 12/12/2009 9:19:35 PM

This Post:
00
121761.3 in reply to 121761.2
Date: 12/12/2009 9:50:21 PM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
ניר ניצח ועלה ליגה. עד היום יש לו סיוטים מהוכפלד. רק תראו איך הוא ברח לליגת העל מפחד לפגוש אותו בעונה הקרובה...

להפסד ההוא הייתי מוכן. לבאים אחריו פחות. התחלתי באמת להתמקצע בשוק ההעברות, ולמרות כמה טעויות עשיתי כמה מהלכים חזקים מאוד. לקח לי כמה זמן להבין שאסור למכור מהר כי אין אחוזים על זה... הבנתי גם שעדיף לא להיות הראשונים ששמים כסף על שחקן. הבנתי שהוכפלד כבר לא צעיר וששחקן אחד לא עושה קבוצה... התחלתי לשלם תומך ואני לא אפסיק לעולם! טוב לא בקרוב לפחות. כמה כיף אני שואב מהמשחק הזה. כמה הנאה אני חש כשבהימורים היו אומרים "רמת אילן יטוסו מעל המשוכה הזו". איך אהבתי שהכינוי תפס. איך אני נהנה לכתוב בפורומים והלוואי שכולכם תקראו את הכל ותגיבו. (אגב, מצאתי את ההודעה היחידה של דוויד בפורום! הוא קיים!!!! "קוראים לי דוד, בן 27 מנתניה")1
היה עצוב לקרוא את הודעת הפרידה של ניר, אבל כיבדתי ושמחתי בשבילו גם. איך נהניתי לראות שהוכפלד לקח אם וי פי, ולראות שזה אפילו נותן לי גביע לארון!! התחלתי לאסוף דגלים וכרגע אני עומד על 37 ולא פחות! למדתי איך לסמן הודעות והנה הודעת העזיבה של ניר:
(74255.1)
התחיל מסורת שלא תיפסק לעד אמן.

הודעת העזיבה של עומר:
(92640.1)
כתב לכולם אישית בצורה נהדרת וניבא את תוצאות העונה הבאה אחריו

הודעת העזיבה של עידו:
(108614.1)
הכל נמחק לו! בגלל זה אני שמרתי חחח.

הודעת העזיבה שלי? הנה היא מגיעה.
כמו שראיתם לא פירטתי על שתי העונות הבאות, כי אני די עייף וסה"כ אני זוכר אותם די טוב: אלו שתי עונות עם טעויות טקטיות נוראיות שלי. עונה ראשונה עליתי פרינסטון אני חושב... אחרי שעונה קודמת כשעליתי מושן מול ניר זה לא היה טוב. עונה אח"כ הייתה עונה להעלאת הכושר והעונשין וזה לא היה משהו. קניתי שחקנים בהרבה כסף ותודה לאל הגיעה בועת ההיי טק האחרונה ומכרתי את חלקם באחלה רווח. את עונה זו הפסדתי לעידו כי הגיע לו כמו שעומר אמר...
עונה שעברה היו רגעים ממש משעממים בפורום, ואיזה כיף שהגיעו ירושלים להחיות את האווירה ולהכניס עניין. הביטחון שהיה לי נגדם היה בעיקר בזכות זה שעומר אמר שמגיע לי חחח.

אז הנה זה:
גבי
אתה אחד הדברים הטובים שקרו כאן לליגה. החיית את הבית המקביל, אתה לומד מהר מאוד ואתה מוכיח שבבאזר מי שמשקיע מצליח. אני מאוד מאמין בך. תעזר בוותיקים ויהיה טוב. תמתין לזמנך ותדע שככל שתשאר בליגה הזו כך תהיה מוכן יותר לעלייה שתגיע לבסוף.

המלך בבר
עשית לי את המוות בעונה שהייתה חייבת להיות שלי. אני כל כך מצטער בשבילך שהגעת לליגה שלישית כה קשה ושמח בשבילנו כי בזכותך הפורום תוסס יותר מתמיד. מקווה לראותך בעונות הבאות בליגות גבוהות יותר ונראה לי שהולכת להתפתח כאן חתיכת יריבות בינך לבין מוטי.

לייקרס
כתבו בפורום? ממש חבל, נוסיף אליהם את כל הלא כותבים שיכולים עוד להתעורר ולהראות לנו מה זה. אם זה דוויד, סער או אפילו קבוצות חלשות יותר. תשקיעו ותצליחו, ותמיד אשמח לקבל הודעות!

לידור
חבר יקר, יריב מושבע מזה שנים, אל תעזוב. יש לך הרבה מה לתת. במינימום של המינימום של השקעה תרים איזה שחקן צעיר לנבחרת. אתה תהנה מאוד וזה לא כזה מטורף לעשות זאת. עצוב שלא הצלחת לעלות ליגה בצורה מוגזמת ממני, ואם אתה רוצה אתה יכול, רק תלמד מטעויות. לא אשכח את וייסברג לעולם!

מוטי
המוח. הטקטיקן. נראה לי שבעונות הקרובות אתה תצא בסערה מטורפת. אולי תגיע לליגה שלי של עומר ועידו ונקים חבורת פלא מחודשת שוב! תמיד נהניתי לשמוע את הרעיונות שלך ולנסות לפענח את קבוצתך. איזה משחקים היו לנו! בליגה ובפלייאוף היו כמה מותחים וכנראה הכי מותחים!

שרמן
תשאר בליגה! בשיניים. יבוא זמנכם. רק השקעה. שרמן, אני זוכר איך פחדנו ממך כשהגעת אלינו עם שחקנים מטורפים. יש לך פוטנציאל מטורף ומי זוכר שבאיזה רגע לפני כמה עונות היית כמעט בליגת העל. אל תקנה בחיפזון ותעזר אם אתה מסתבך. הכי טוב להשקיע בצעירים זה בטוח ואתה עוד תראה לנו.

ג'וחא
כל הכבוד על ההשתקעות בליגה. אתה נראה לי מסוגל להגיע רחוק אבל בליגה זו לא מתקדמים אם לא כותבים בפורום!

זהו. אני לא מאמין כמה כתבתי. כל הודעה עד לתום התווים ולזו נשארו עוד 500 וממשיך לרדת... אני תמיד אשאר כאן, אם לא פיזית אז בנפשי. ליגה 14 השלישית לא תשכח את רמת אילן! את יוגב הוכפלד! את היריבויות ואת הזכרונות. כמה כיף לשחק בבאזרביטר.

This Post:
00
121761.4 in reply to 121761.3
Date: 12/13/2009 2:16:15 AM
Overall Posts Rated:
11
ארבלון! מזל טוב על העליה!

ועכשיו שאני חושב על זה יש מצב שניפגש שוב....
נראה לאיזה ליגה אתה תעלה ולאן אני ארד....

בהצלחה!

From: Gabi

This Post:
00
121761.5 in reply to 121761.3
Date: 12/13/2009 3:03:26 AM
Overall Posts Rated:
5353
יופי של פוסט ארבל, קראתי כל מילה בשקיקה, באמת סיפור מרתק ואני בטוח שאני לא היחיד שמזדהה עם
חלק גדול מהדברים.
אגב, גם אני הגעתי לבאזר דרך האטריק, וגם אני זנחתי את האטריק ככל שהתמכרתי לבאזר.
עלה והצלח, ארבלון, אני אישית מרגיש שאתה מייצג את הליגה שלנו בליגה ה-2 ובעתיד הלא רחוק גם בליגת העל אני בטוח בזה.
בדרך כלל אני שונא להפסיד אבל ב-2 המשחקים האחרונים ידעתי שאני מפסיד לקבוצה גדולה
ולמרות שאני לא מכיר אותך אישית אני גם מרגיש שאתה בנאדם נפלא.
אל תשכח לבקר אותנו בפורום ידידי...ניפגש בליגת העל
:)

This Post:
00
121761.6 in reply to 121761.3
Date: 12/13/2009 4:09:01 AM
Overall Posts Rated:
4343
ואו

אני פה רק עונה אחת וכמעט גרמת לי להזיל דמעה...
יש משהו מאוד מיוחד בליגה הזו, איך שהו מתנקזים לכאן מאמנים משקיעים ומעורבים שפשוט הנאה צרופה לשחק מולם
כשבדקתי את הקבוצות פה בתחילת העונה, היה לי קשה להאמין שיש פה קבוצות כמו של ארבל ושרמן
קבוצות שפה מהעונות הממש ראשונות, והן עדיין פה!!
היה לי קשה להאמין שלארבל קבוצה מהעונה השלישית והוא עדיין לא הרגיש מה זו ליגה שניה
ואז הבנתי שבאמת הגעתי למקום שלא פשוט לעלות ממנו

עם זאת אני רחוק מלהצטער על זה שנפלתי לפה, אני לומד פה על המשחק לא פחות משלמדתי בליגה השניה, וכמו שארבל אמר, כנראה מי שעולה מפה מגיע מוכן ולא ירד ישר.
ואם אפשר להאבק על העליה בתחרותיות העצומה שיש בליגה הזו... בשביל זה אנחנו משחקים לא?י

שוב, מזל טוב על העליה, אתה ראוי לה
תשאר בפורום ובהימורים, כי הליגה הזו יותר תוססת מהרבה ליגות 2 אחרות
ולמרות שאחרים מממפפפחחדדייםם, אני מאוד מקווה לפגוש אותך שוב בליגה גבוהה יותר
יש לי חשבון לא סגור עם הוכפלד
:)

From: omer

This Post:
00
121761.7 in reply to 121761.3
Date: 12/13/2009 4:38:31 AM
Overall Posts Rated:
2828
ארבלון!!!
י'תותח!!!1
מרגש כל מילה ומילה בסיפור שלך
ושוב שיהיה בהצלחה בעונה הבאה אני בטוח שתצליח
יותר מיזה אין לי מה להגיד יותר

From: Oded

This Post:
00
121761.8 in reply to 121761.3
Date: 12/13/2009 5:00:18 AM
Overall Posts Rated:
1919
כל מילה קראתי.. כנראה שחוץ מבאזר יש לך גם כישרון כתיבה :)
מזל טוב על העלייה ואני בטוח שתייצג את הליגה הזו בכבוד בליגה השנייה..

This Post:
00
121761.9 in reply to 121761.6
Date: 12/13/2009 5:14:57 AM
Overall Posts Rated:
343343
וואו ארבל לקחת את המסורת לרמה אחרת אבל את האמת ממך לא ציפיתי לפחות (:

אני יודע שזה מצחיק אבל באמת שכיוונתי למקום 6 בעונה 7 איכשהו בהצלבה הכול התחיל להתחבר אני ממש מתנצל על הנאחס שהבאתי לך במשך 3 עונות ראיתי את הפוטנציאל של הקבוצה שלי אבל היה לה חסרונות והצלחתי לחסות על חלקם עם ההבאה של סטפנו וטורוס אכן העברה של אליפות

הליגה הזאת מאבד את הקבוצה הכי מוכרת בה ובאמת שמי שלא עבר את 3.14 לא יודע מה זה לירוק דם על עליה אני מאמין שאתה תצליח בליגה 2 רק תקווה לא להגיע לבית שאני עזבתי אותו כי עונה הבאה הוא והבית של עומר הולכים להיות לא פשוטיום ברמה של 3.14 בבית שלך רק עם קבוצות רמה 2

המון בהצלחה בליגה השניה מקווה לא לפגוש אותך שם אלה בליגת העל בבוא היום

רק דבר קטן אני דינמו אשדוד קולדוגז כולנו הגענו ל 2.2 וגם יותמרז שעלה מ 3.14 כבר חבר קבע בליגת העל יש ליגה איכותית ונראה מה יהיה בעונה הבאה יש יורדות סופר איכותיות מקווה בישבילכם שלשם שינוי תקבלו בוט

יאללה ארבל אני מתחיל לחפור כמוך אז אני אסגור את זה בשוב המון בהצלחה בליגה השניה

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: Damnation

To: Oded
This Post:
00
121761.10 in reply to 121761.8
Date: 12/13/2009 5:20:39 AM
Overall Posts Rated:
3434
ארבל יא תותח!
סיפור מדהים קראתי כל מילה ומילה ממש אהבתי.
באמת יש לך חתיכת היסטוריה בבאזר ובמיוחד בליגה הזאת.
עכשיו אתה צריך לבנות לעצמך אחת בליגות שמעל :)

This Post:
00
121761.11 in reply to 121761.10
Date: 12/13/2009 6:32:18 AM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
תודה חבר'ה. מה לא עושים כדי להתחמק מלימודים בפיסיקה ודו"ח מעבדה... איזה זה כיף זה היה לראות את כל מה שכתבו בפורום לפני שנה ויותר...

This Post:
00
121761.12 in reply to 121761.3
Date: 12/14/2009 1:18:03 PM
Overall Posts Rated:
77
מזל טוב אחי יא תותח רק אל תבוא לליגה שלי!!! והכל יהיה טוב!

Advertisement