BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122418.2 in reply to 122418.1
Date: 12/15/2009 5:56:47 AM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
12051205
Second Team:
Jirkov
Už nám začaly NT volby. Jak jsem dříve avizoval, budu se o toto místo ucházet a již jsem se přihlásil do voleb. Během dneška bych chtěl napsat předvolební řeč. Pokud vás něco zajímá, můžete se ptát již teď.

This Post:
00
122418.3 in reply to 122418.2
Date: 12/15/2009 6:27:36 AM
Overall Posts Rated:
154154
Mě zajímá realizační tým. Poslední dobou mi připadá, že nekontrolovaně bují a stále noví a noví nikým nevolení uživatelé mají přístup k celé databázi. Takže bych rád, kdybys se vyjádřil k téhle problematice, myslím, že bude dost lidí zajímat, kdo všechno se jim může hrabat v jejich hráčích.

(Disclaimer - nejde mi o Floyda)

This Post:
00
122418.4 in reply to 122418.3
Date: 12/15/2009 7:29:36 AM
Overall Posts Rated:
3030
Jde ti o me?

This Post:
00
122418.5 in reply to 122418.3
Date: 12/15/2009 7:33:43 AM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
12051205
Second Team:
Jirkov
Co se týče realizačního týmu, tak stávající realizační tým U21 má členy:
Amare_No.1
LA-PunkFloid
Nightwalkers
rwystyrk
To jsou lidi, se kterýma spolupracuji, měli by se starat víceméně o hráče do 21 let. Veškerou agendu kolem hráčů, kteří vyrostou z U21, mám v plánu dělat sám, protože těch hráčů už pak není tolik, aby to jeden člověk neohlídal.
Samozřejmě uvítám jakoukoli pomoc ohledně skautingu hráčů, jak našich, tak cizích (soupeřů). Ale to už by pak nebylo o samotném přístupu do databáze, ale o vyhledávání vstupů pro databázi. Po té, co bychom nějakého hráče, o kterém nevíme, nalezli, by to už bylo zase na mně.
Předpokládám, že jakékoli rozšíření, ať týmu okolo NT, tak týmu okolo U21, by bylo vždy oznámeno a na stránce NT bych zveřejňoval aktuální členy týmu a jejich kompetence.

Last edited by rwystyrk at 12/15/2009 7:38:06 AM

This Post:
00
122418.6 in reply to 122418.5
Date: 12/15/2009 8:11:01 AM
Overall Posts Rated:
154154
Upřímně jsem spíš doufal, že tě to přiměje nebrat tohle tak na lehkou váhu, přestože máš zvolůení takřka jisté. Právě o to přibírání v průběhu sezóny mi jde, to není vůbec košer. K žádnému protestnímu hlasu mě to nepřiměje, ale skrze bb-mail jsem měl od pár lidí dost negativní ohlasy, neměl bys to podceňovat a snažit se vybírat lidi s velkým nadhledem a pokud možno ještě před koncem voleb.

From: Amare

This Post:
00
122418.7 in reply to 122418.6
Date: 12/15/2009 8:51:17 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Pokud si vzpomínám, složení realizačního týmu jsem při volbách oznámil, stejně tak přibrání dalšího (jediného) člena i s vysvětlením, proč se přibírá. A nedostal jsem jediný negativní ohlas.
Takže by mě spíše zajímalo, proč si lidi stěžují tobě, který na U21 nemáš vliv, a ne mě? To moc nechápu.

From: docend24

This Post:
00
122418.8 in reply to 122418.7
Date: 12/15/2009 8:55:16 AM
Overall Posts Rated:
154154
Pošta.

This Post:
00
122418.9 in reply to 122418.6
Date: 12/15/2009 9:10:48 AM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
12051205
Second Team:
Jirkov
Já tohle nijak nepodceňuji. Nevím, co konkrétně máš na mé odpovědi na mysli.
Jasně jsem napsal, že až hráči odrostou U21, tak je jejich rozvoj (přístup do DB) plně v moji režii. Případné aktivity, se kterými mi někdo bude pomáhat okolo NT, se budou týkat činností, které nesouvisí s přístupem k hráčským skillům.

Pokud bych se měl vyjádřit k tomu případnému rozšířování týmu U21 v průběhu sezony, tak jak již tady bylo zmíněno. Každá pomocná ruka (hlavně spolehlivá) je vítaná. A souhlasím s tím, jak tady někdo psal. Pokud má někdo problémy s tím, že má někdo přístup do DB, pak by měl vyloženě napsat hlavně U21 trenérovi, případně NT trenérovi, že nesouhlasí s poskytnutí údajů třetím osobám. Rozhodně se nebudeme každého extra ptát na souhlas s poskytnutím údajů třetím osobám, to bychom mohli U21 rovnou zavřít.

Za sebe můžu říct, že nemám problém komukoli poslat skilly svých 4 čechů na soupisce.

Last edited by rwystyrk at 12/15/2009 9:11:26 AM

From: Amare

This Post:
00
122418.10 in reply to 122418.8
Date: 12/15/2009 9:11:10 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
já tohle prostě nechápu.
pokud má někdo problém s tím, že snad jeho soupeř v lize má díky přístupu do databáze U21 přehled o jeho hráčích (kdo má víc než 2-3 v databázi?, a jsou to mladí hráči, žádné opory týmů) a zneužívá toho, proč mi nenapíše? není pro mě problém tyhle hráče dát do uzavřené databáze a sledovat je sám. jen o tom musím vědět, přátelé...

a pokud chce někdo znát skilly mých hráčů z databáze U21, tady jsou:
(Skilly Kotaly, který je aktuálně na soupisce U21, pošlu každému, koho to zajímá, na požádání BB mailem, aby je neviděli naši potenciální soupeři).

Richard Hartych (10941691)
Vysoké křídlo (PF)
Majitel: BC Vizovice Plums

Střelba: ucházející Dostřel: neadekvátní
Vnější obrana: ucházející Kontrola míče: solidní
Nájezdy: vynikající ↑ Přihrávky: ucházející
Podk. střelba: neadekvátní Podk. obrana: excelentní
Doskoky: excelentní Bloky: solidní
Kondice: neadekvátní Trestné hody: katastrofální
Zkušenost: odstrašující

Prokop Hahn (8189034)

Střelba: excelentní Dostřel: neadekvátní
Vnější obrana: solidní Kontrola míče: solidní
Nájezdy: vynikající Přihrávky: neadekvátní
Podk. střelba: nedostačující Podk. obrana: excelentní
Doskoky: vynikající Bloky: solidní
Kondice: ucházející Trestné hody: ucházející
Zkušenost: katastrofální

Oldřich Sivko (12121653)

Střelba: tristní Dostřel: solidní
Vnější obrana: solidní Kontrola míče: solidní
Nájezdy: nedostačující Přihrávky: neadekvátní
Podk. střelba: solidní Podk. obrana: solidní
Doskoky: tristní Bloky: nedostačující
Kondice: neadekvátní Trestné hody: katastrofální
Zkušenost: odstrašující

This Post:
00
122418.11 in reply to 122418.7
Date: 12/15/2009 10:06:53 AM
Overall Posts Rated:
3030
Tak se taky vyjadrim, protoze se jedna o me.

Predminulou sezonu jsem projevil ochotu zapojit se do realizacniho tymu,jakkoliv, tuhle sanci mel kazdy, nevedel jsem co to obnasi a co dostanu za ukoly, behem sezony jsem pracoval jako scout pro U21(ber to jako zkusebni obdobi) kde jsem se snad osvedcil, diky me bylo podchyceno nekolik hracu nasich souperu a nasledne to bylo pouzito pro urcovani taktik.

Po overeni, ze jsem spolehlivy clovek a spolupracuji(nejen tim ze plnim pokyny treneru, tim ze chovam nadeji a timto scoutovanim), jsem dostal dalsi funkci a pristup do databaze(bylo to oznameno na foru trenerem U21) kde se staram o hrace, jenz vlastni treneri kteri bud nekomunikuji nebo neplni radne pokyny a maji talenty s vysokym potencialem 7+ -rikej tomu dozorce napr. kde musis s temito manazery jednat trochu jinak. Mozna proto negativni ohlas na me, ale jestli si nekdo mysli ze je to med a ze jen koukas na cisla skillu souperu tak se silene plete. Zkus si jen napsat treba s 30 manazery a pak odpovidat na jejich dotazy, aroganci, hloupost atd. Musis k nim najit cestu, aby se o ty nadeje zacali starat, ne vzdy se to podari, ale muzu rict ze minimalne tretina zacala spolupracovat, mozna to ted nedoceni, ale za 2-3 sezony me a celemu realizacnimu tymu budou vdecni.

Jestli si nekdo stezoval, nevim proc nenapise trenerum a pise Tobe. Jinak kazda odpoved co se mi dostane do posty je dobra, i kdyz treba negativni, protoze vim ze ten clovek komunikuje :-)

Nightwalker

Last edited by Nightwalker at 12/15/2009 10:08:32 AM

This Post:
00
122418.12 in reply to 122418.2
Date: 12/15/2009 11:25:11 AM
Overall Posts Rated:
1212
Měl bych pár dotazů, na které sice většinou znám odpovědi, ale aby i ostatní měli trochu přehled:

1) Kolik hráčů je aktuálně v hledáčku pro seniroskou repre? Myslíš, že je to dostatečný počet na to, abychom mohli být v horizontu, který jsi vymezil ve své kandidátské řeči, úspěšní?

2) Kolik hráčů končících v U21 je ročně (=každou sezónu) potřeba na to, aby se konkurenceschopnost reprezentace dále rozvíjela? Myslíš, že máme na to, abychom tohoto počtu hráčů každoročně dosahovali?

3) V čem bys viděl největší příčinu úspěchu národního týmu Švýcarska, který (ač má cca o 20 uživatelů méně než my) je momentálně 3. na světě a na MS vypadl až v semifinále? A proč je jejich U21 ve světovém žebříčku ještě o jedno místo pod námi, když mají tak dobrý seniorský národní tým?

Toť zatím vše.

Advertisement