BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: razor
This Post:
00
122507.2 in reply to 122507.1
Date: 12/16/2009 12:43:51 PM
Overall Posts Rated:
284284
Som manažér zo Slovenska a rád by som sa chcel stať prvýkrát trénerom NT, hoci mám silného konkurenta - symbi NT scout.

Ciele:
1. Dosiahnuť dobré výsledky s NT a vyhrávať aj zápasy s ťažšie zdolateľnými tímami
2. Byť takým úspešným manažérom, ako LA-zajino. Taký úspešný ale asi nebudem, lebo lepší manažér ako je on na SR asi ani nie je.
3. Nezabudnem ani na U21, z ktorej hráči pôjdu do NT. Na to sa nesmie zabúdať.

Moje ciele sú zatiaľ skromné. Dúfam, že ma podporíte a splníte môj cieľ.

Ďakujem.

-RazoR-

From: symbi

This Post:
00
122507.3 in reply to 122507.2
Date: 12/16/2009 4:23:28 PM
Overall Posts Rated:
100100
Ako som už naznačil, rozhodol som sa kandidovať na post trénera Slovenskej seniorskej reprezentácie.

Niektorý už ma trošku poznajú, aj ked sa moc často nezapájam do debaty na fóre.
Ale o to častejšie bombardujem menegerov cez BB- poštu :-)))

Trochu z môjho pôsobenia na BB

Som tu od sezóny 7, čiže 4 sezóny.
3 sezóny som strávil v III. lige a jednu v II. lige.

V III. lige som 3x bojoval o postup a raz sa mi to dokonca podarilo.
V druhej lige som plánoval nevypadnúť ale nakoniec sa mi podarilo uhrať 4 miesto v základnej skupine a hrať play off.
V pohári som sa dostal medzi 12 posledných (lepšie asi znie 12 najlepších) týmov.
Za najveäčší úspech považujem ale to že sa dostali 4 hráči ktorým som pomáhal pri tréningu do U21 (Krahulík, Számosi, Zemianek - iba na jeden skúšobný zápas a Jabadoš tab to bolo iba jednu sezónu v jeho rozbehu)

A to nebolo treba ani podplácať Asasasa-u, zobral ich tam zadarmo :-)))

Moje ciele v NT

Mal by som povedať že určite postup (ale neviem či je to až taký reálny ciel). Ak bude šťastie a rozum spolupracovať tak verím že ano.
Nakolko sa nám trošku vzdalujú týmy ktoré do toho išli naplno v tréningu hráčov pre repre. Hráči na ktorých sa pracuje v tréningu teraz, prinesú ovocie až o niekolko sezón. Dovtedy sa dá precovať iba s tým čo je k dispozícii.
Priznám sa že nemám celkom ucelenú predstavu do čoho leziem a čo všetko sa môže podariť a čo skaziť, ale rád si nechám od skúsenejších poradiť.

Ale z druhej strany verím že zajino bude nápomocný či už mne alebo niekomu inému na poste NT trénera.

Čo sa týka Skautingu a tréningu hráčov, tak si myslím že sa to začalo hýbať správnym smerom a do týmu pribudli janomuro,psycho,matejB a wendi ktorý ponúkli svoje služby a skúsenosti.

A vlastne čo to tu všetko budem popisovať, aj tak si to vydiskutujeme vo vlákne určenom na to :-)))

Tak sa pustime do debaty čakám vyše otázky:-)))