Φίλε Δημήτρη σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και σαφώς πρωτίστως σαν άνθρωποι με καθημερινές ζωές και προβλήματα σε αυτές τις γιορτινές μέρες προέχει να δώσουμε ευχές και δώρα στος ανθρώπους που αγαπούμε.
Η γιορτή των Χριστουγέννων αποτελεί τη "γέννεση", δηλαδή την αρχή όλων.
Και έπειτα από τον ανθρώπινο αλλά απαραίτητο πρόλογο θα επανέλθω στο παιχνίδι με την καταγραφή των πρώτων μου εντυπώσεων.
Σχετικά με το φιλικό μας σήμερα με την ομάδα της Νορβηγίας, παρατήρησα πως είναι ένα παιχνίδι με ένα ελαφρύ προβάδισμά μας. 2 θέσεις διαφορά στην παγκόσμια κατάταξη με παρόμοιο ρεκόρ (59-42 εμείς - 54-44 οι Νορβηγοί) αλλά μεγαλύτερο budget ομάδας (98.624 μ.ο. μισθού παίκτη έναντι 66.837).
Πάραυτα για το μεν Tsonga, τον πιο υψηλόμισθο δεν βρίσκω καν θέση στη 12άδα, ενώ για τον Aggeliko, τον δεύτερο στην ιεραρχία του έδωσα τη θέση του αναπληρωματικού PF-C.
Ήρθα σε επικοινωνία με τον coach της Νορβηγίας στην προσπάθειά μου να "στήσουμε" τα συστήματα του σημερινού φιλικού. Συγκεκριμένα του ζήτησα να αποκαλύψουμε το σύστημα επίθεσης ο ένας στον άλλο και να βάλουμε την καλύτερη άμυνα απέναντι σε αυτό, ώστε να δούμε πως θα αντιδράσουν οι παίκτες μας σε μία ενδεχόμενη μελλοντική λανθασμένη επιθετική επιλογή.
Τέλος παρατήρησα πως στερούμαστε καθαρόαιμου SF και πρώτο μέλημά μου θα είναι να βρω 2 παίκτες που θα καλύψουν αυτή τη θέση μιας και για μένα οι μονές θέσεις 1-3-5 είναι οι θέσεις κλειδιά σε μία ομάδα.
Αυτά προς το παρόν.
The secret of communication lies in defeat...