מעבר לעניין הטקטי שאני מכבד את ההתייחסות הרצינית יהודה אני חייב להגיב על משהו אחר שאמרת שהוא בעיני פשוט מגוחך- התגובה שלך לגבי אסווד והשחקנים לעונה הבאה.אני יגיב כאן בצורה חריפה כי אתה לוקח כאן קרדיט על משהו שלא מגיע לך ובבת אחת שוב ושוב כל שבוע מבטל את כל הזמן שהושקע והעבודה הקשה של עומר,תומר,שלי ושל כל מי שעזר לנו
אני כותב את הדברים האלו כי כבר שני אנשים שונים כתבו לי על זה בפרטי שזה חורה להם והם פשוט מתאפקים, אז אני לא יתאפק, כי הגיע הזמן לסגור את העניין הזה אחת ולתמיד וזה מרגיז שאתה מפרגן לעצמך על חשבון העבודה של אנשים אחרים.
אתה נותן לעצמך יותר מדי קרדיט כבר לאורך יותר מדי זמן ואתה כנראה חי באיזשהו סרט אם אתה באמת חושב שמשהו מהנבחרת של העונה או של העונה הבאה(??) הוא בזכותך. אמנם בעונה שעברה הגיע לך קצת קרדיט בהצלחה כי בחרת את רוב הסגל הראשוני אבל גם אז מאותו רגע ועד הזכייה באליפות אירופה, מי שדאג שהם יתאמנו,כיוון את האימונים ,דאג שהשחקנים יהיו בכושר זה אך ורק הסקאוטים ואני,מי שניהל את המשחקים,ההגנות, הטקטיקות,ההתלהבות וכו' זה אני בהתייעצות עם מי שעובדים יחד איתי וזה בעונה שמגיע לך עליה קצת קרדיט שגם נתתי.
בעונה הנוכחית מדובר בסגל שכבר כולו נבחר,אומן,אותר וקודם רק ע"י הסקאוטים ועל ידי. כל השחקנים אומנו בהתאם לתוכניות אימונים שמותאמות לצרכים של הבוגרת אחרי שהתייעצתי המון עם קני ומדובר כבר בעונה וחצי בקריירה של לכל היותר 2.5 עונות אז איך אתה קשור לזה?
ולעונה הבאה זה בכלל מגוחך- נאסר וכל שחקני העונה הבאה בני לכל היותר 20 וחלקם 19,מדובר בשחקנים שהיו לכל היותר עונה וקצת במשחק כשהחלפתי אותך,פחות מחצי מהקריירה הקצרה שלהם. רוב השחקנים שיובילו את הנבחרת בעונה הבאה הם כאלה שמאז שעזבת את התפקיד כבר עברו קבוצות,אומנו בדרך שונה לגמרי שבעצם אין לך שום קשר להצלחתם/התקדמותם. על מה אתה לוקח קרדיט ? שראית שחקן בן 18 בדראפט עם משכורת גבוהה ופוטנציאל היכל התהילה ואמרת לו להתאמן? יש הרבה כאלו,כל אחד היה עושה את זה כי זה הדבר המתבקש וזה לא העבודה. כל הקרדיט על נאסר מגיע לעומר שמתקשר עם המאמן כל שבוע ומכוון אותו ומעודד לאמן לכיוון שאנחנו צריכים.זו המון עבודה ואני מתקשר עם עשרות מאמנים מס' פעמים בשבוע בלי סוף כבר עונה וחצי וכנ"ל הוא, אז למה שאתה תיקח קרדיט על זה שיצא ממנו שחקן שמתאים לנבחרת? צא כבר מהסרט הזה אתה עושה צחוק מעצמך כבר
אני חייב להזכיר שסירבת כשנכנסתי לנבחרת לשתף פעולה כשהצעתי לך מאוד יפה,והכי חמור סירבת לשתף ברשימות השחקנים שלך כשרק הגעתי לתפקיד למרות שזה הקשה על הנבחרת להצליח ועשית באופן כללי כל דבר שיכולת כדי להפריע לנבחרת שמייצגת אותך כולל לבקש ממאמנים לא למסור פרטים של שחקנים ועל מנת לא ליצור ויכוחים נמנעתי מלהכנס אליה.
במילים פשוטות לא עזרת אלא הפרעת, לא קיבלתי ממך אפילו שם א-ח-ד של שחקן!! אז על מה אתה מדבר? את כולם איתרנו בעצמנו בהרבה עבודה קשה בהתכתבויות ועם תוכנות שונות.
אני מבין את האכזבה שהנבחרת מצליחה כשאתה לא שם, אבל התנהגות של מי שאכפת לו מהנבחרת היא לתת מהלב גם אם אתה לא בתפקיד ולפרגן להצלחה של אחרים גם אם אתה לא בתפקיד.אתה לא עושה את זה.
כל הכבוד לכל מי שאחראי לעבודה על הסגל לעונה הבאה- המאמנים עצמם,תומר ועומר ולקני על הייעוץ
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...