1. Hawkeyed
2. Mighty Hawks
(162616).
3. III liga.
4. Matka Mentor, Ojciec Mentor.
5. bb-mail powinien wystarczyć, ewentualnie w nagłych wypadkach mogłoby być gg.
6. Różnie.
7. Na początek może być nawet do 5. Jeżeli będą rozgarnięci i niezbyt uciążliwi to ta liczba może wzrosnąć ;)
Kiedyś byłem mentorem w HT, ale na Globalu. Tam jednak trening moim zdaniem był zdecydowanie łatwiejszy (może teraz coś się zmieniło) i pytania uczniów dotyczyły głównie taktyki meczowej, ewentualnie stadionu, personelu itp.
W BB jest wg mnie o wiele więcej złożonych zagadnień, co do tego co pamiętam z HT.
Jeszcze niedawno chciałem założyć podobny wątek na BB Global. Może i warto przemyśleć ten pomysł.
Pamiętam, że swego czasu wyrażałem głosy iż należałoby wprowadzić edukację polskiej społeczności BB.
Początkowo oczekiwałem tego od skautów, ale ci mają i tak za dużo obowiązków lub proponowałem wysyłanie wiadomości do rywali pucharowych by później ich prowadzić. Tak jak prowadziłem pewnego Amerykanina, którego mentorstwo zaczęło się od transferu mojego zawodnika i mojej wiadomości jak zaplanować dla niego trening.
Ten wątek może być jednak lepszym rozwiązaniem, gdyż swoje aplikacje zgłoszą ci zainteresowani pomocą innym oraz ci nastawieni na rozwój swojego klubu.
A zatem będąc zgodny ze swoimi założeniami programowymi, promującymi edukowanie i pracę u podstaw nie mogę się nie zgłosić.
6 czerwca stuknął mi rok w BuzzerBeater. Nadszedł czas, by spłacić trochę czas poświęcony tej grze, przydając się komuś ;)
Mam nadzieję, że inni również się zaangażują w ten jakże słuszny wg mnie projekt.
Nie obawiając się, że ich uczniowie będą później dla nich konkurencją ;)
Szczególnie wszyscy ci, którym zależy na losie polskich kadr. A co za tym idzie zrozumieniu gry przez jak największą liczbę polskich użytkowników.
Last edited by Hawkeyed at 7/5/2010 3:03:23 AM