BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Πρωταγωνιστες της χρονιας(σεζον 13)

Πρωταγωνιστες της χρονιας(σεζον 13)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
157561.3 in reply to 157561.2
Date: 9/21/2010 9:57:14 AM
Green Devils B.C
A1
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
Red Devils B.C
Καλά τα πήγα! και ο Ταυράκος εντυπωσίασε...8!!! υπερέβαλε εαυτόν!!

1. Καλύτερο ρόστερ συνεχίζει να έχει ο Αετός...δε ξέρω τι θα γίνει αν τραυματιστεί ενας ψηλός του στους τελικούς όμως... εκεί βλέπω την αδυναμία του..εχει δυο τέρατα μόνο.

2. Θα πώ τον Μάτσας... σκέφτηκε πολύ έξυπνα και ίσως...λέω εγω ίσως σε λίγο καιρό δε ξέρουμε απο που μας ήρθε!!!

3. Φέτος ήρθε η ώρα για δικαιοσυνη.... μισθός 26 χιλιάρικα... Βασικός στην Εθνική και 28 λεπτά μέσο όρο στον 2007.
ΟΛΟΙ ψηφίζουμε Μοράν. Επιβράβευση στον εργάτη που έσπρωξε 2ρη την ομάδα του και όχι μονο στους σουπερσταρ που στο κάτω κάτω ολοι μπορούμε να έχουμε ή να φτιάξουμε... Μοράν ποιός έχει;;;;;;

4. ..........

I love this game!
This Post:
00
157561.5 in reply to 157561.4
Date: 9/21/2010 5:06:16 PM
Green Devils B.C
A1
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
Red Devils B.C
εεε βγήκες 3τος, και ξεκίνησες την ανανέωση σου.. οι άλλοι έκαναν αυτό που περίμενα απλά.. και στο κάτω κάτω δε ΓΟΥΣΤΑΡΩ να ψηφήσω τον Ροτ! χαχα

I love this game!
This Post:
11
157561.7 in reply to 157561.1
Date: 9/22/2010 3:31:55 AM
Overall Posts Rated:
1515
Loipon an kai den exei teleiosei akomi tha psifiso etsi gia na min ksexasto ki'olas meta :p

*Kalytero roster : Opos kai na to kanoume kai na mhn to thelo Asingratitos.
*Kalyteros proponitis : Afto exei na kanei me to apotelesma opote dystixos Asingratitos.
Polytimoteros paiktis : Napierski
O paiktis "klieidi" den yparxei sthn omada mou afou einai pio poly thema synolou alla o Pavone borei ana pasa stigmi na kanei thn diafora.

*Mono kai mono epeidi den boro na psifiso ton eafto mou vevaia :p

This Post:
00
157561.8 in reply to 157561.7
Date: 9/22/2010 4:00:48 AM
Overall Posts Rated:
250250
κalytero roster: Asingratitos, yperpliris opos anaferthike sthn perifereia fainetai oti arkei gia to dromo pros ton titlo
Kalyteros proponitis: Rotondo. Isos o pio poniros proponitis (me thn kali thn ennoia) tou bb, ikanos na se apoprosanatolisei plirws se sistimata kai paiktes, apsixologitos gia to ti tha paixsei kai poios se poia thesi (mperdeytikate?) kai megali mania (μανιά) sto stisimo psixologias (einai ikanos na katebike akoma kai se 10 synexomenous agones xalara, na synepese me tin diathesi ton allwn kai kanenas na mhn katalave pos eixe enthousiasmo 12 sta mesa ths xronias!!!

Polytimoteros paixtis: Napierski. entaxsei ta logia einai peritta, an simera empainan aloi 10k xristes tha mosxoypoliotan toy xronoy 10-15 myria

Paixtis kleidi gia mena: Wassermayer Stoys tyflous o monofthalmos den lene? Skorare akatapausta, markare sxetika kalytera apo toys alloys, kai itan gia mena mallon o monadikos paiktis poy stathike me axsioprepeia sthn A1

Y.Γ. όλοι ψηφίζουν Asingratitos μπας και χαλαρωσει λιγο και παρει και κανένας αλλος το πρωταθλημα... :)

This Post:
00
157561.10 in reply to 157561.9
Date: 9/22/2010 6:16:17 PM
AO Kentavros Dafnis
A1
Overall Posts Rated:
1818
Καλύτερο ρόστερ:
Η ομάδα του johny13

Καλύτερος προπονητής:
Πιστεύω ότι ο Μυκονιάτης αξίζει τουλάχιστον μια ψήφο

Πολυτιμότερος παίχτης:
Θα μεγαλώσει κι άλλο το fan club του Chociesław Napierski;

Παίχτης κλειδί:
Το βραβείο πάει για άλλη μια φορά στον Μενεγάκη (ας είναι καλά το βύσμα)

This Post:
00
157561.11 in reply to 157561.10
Date: 9/23/2010 2:34:53 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
Καλύτερο ρόστερ: Ασυγκράτητος. Εχει τη δυνατότητα πλέον των επιλογών χωρίς πολύ άγχος και βελτιώνει συνεχώς την ομάδα του. Αναλογικά βέβαια, με τις κατατάξεις και τα οικονομικά δεδομένα, αλλά και τις ηλικίες, θα έδινα έναν δεύτερο ψήφο στον Ροτόντο

Καλύτερος προπονητής: Για μένα μακράν ο καλύτερος είναι ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ! Εκανε τον Αρη φέτος να μοιάζει Μπαρτσελόνα. Ειδικά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Μπου Σου, ο σκώληξ με έκανε να πιστέψω ότι θα βγω αληθινός για μια μεγάλη έκπληξη των πλέυ ουφ...

Πολυτιμότερος παίχτης:
Ποιος Chociesław Napierski... Ο Μανταλενάκης του κολλητού ήταν όλο το πρωτάθλημα... :-)))

Παίχτης κλειδί:
Γενικώς, Ο Μαντζιος. ξεκλειδώνει μόνος του μέχρι και παραμονή στην κατηγορία.
Οσον αφορά στην ομάδα μου ο Grouls

Last edited by Rantanplan at 9/23/2010 2:50:27 AM

This Post:
00
157561.12 in reply to 157561.11
Date: 9/23/2010 11:49:11 AM
Overall Posts Rated:
66
Ρόστερ: Εγώ προτείνω να σταματήσουμε να ψηφίζουμε για την εν λόγω κατηγορία, δε νομίζω ότι έχει αξία ύπαρξης.. Hellas A(sigratitos)1.

Προπονητής: Διπλωματία κετς.. Συν ότι θέλω να παρουσιάσω κάτι από βρ. Ωρίων.. Έχουμε και λέμε: 4 υποψήφιοι.. 1)Ασυγκράτητος, 2)Ροτοντίδης, 3)Μεσοχωρομυκονιάτης, 4)Βουτυροχάνουμο. Οι λόγοι προφανείς και αναλύθηκαν εκτενώς από τους προλαλήσαντες. Θα ήθελα να ψηφίσω μετά το Σαββάτο, αλλά δέχομαι απειλές να ψηφίσω άμεσα.. Τζόνυ ψηφίζω.. Μιλάμε για τον καλύτερο, όχι τον πιο βελτιωμένο ή τον πιο..όμορφο :)) Και βάση της σιχαμερής πλέον μονοτονίας που έχει επιβάλει στην Α1, εγώ λέω Τζόνυ.

Παίκτης: Για να λέτε όλοι Ναπιερσκυ κάτι παραπάνω θα ξέρετε.. Άλλωστε μου φέρθηκε ευγενικά προχτές οπότε οφείλω και γω να τον τιμήσω..

Κλειδί: Θα πω Ακουινιτς και ας κράξουν μερικοί επιτήδειοι που δεν τον πιστεύουν.. :) Είναι όλη μου η αμυνα και επιθετικά πλέον την παλεύει χαλαρά.. MVP (αν και δεν ρωτήθηκα) Πορσέλι..

ΥΓ Εξαφανίστηκα για τους γνωστούς-άγνωστους λόγους :)
ΥΓ2 Δεν θα πάρεις κύπελλο ποτέ Αρειανέ (δις)..

Last edited by lAzaRo at 9/23/2010 11:51:15 AM

Advertisement