Najgroźniejsi zawodnicyNajgroźniej jest pod koszem:-Gabriele Turbato (6769986) - niestety dla nas jest to zawodnik, który będzie w formie. Gra w takiej drużynie, że manager spokojnie może sobie egzystować z pensją tego zawodnika.
-Pierpaolo Fanesi (4618425) - tak wygląda ten gracz: 10 8 3 8 5 9 5 19 17 17 10 8 9 6, jak dla mnie to jest świetny gracz grający w BC Törööö więc tutaj też forma na pewno będzie. To jest lepsze rozwiązanie niż farmy. Szkoda, że u nas nie ma takich managerów co utrzymali by takich zawodników.
Na obwodzie też mają czym straszyć:-Oddone Sacchi (8072012) - ten gracz ma takie skile: 19 14 17 12 13 8 6 3 7 6 4 3 5. Kolejny super gracz. Ale spokojnie nasz Patryk może z nim konkurować.
-Andrea Nappa (4619403) - a ten gracz natomiast wygląda tak: 19 14 16 13 16 12 4 6 6 4 5 5 6. Kolejny bombardier z Włoch. Jak widać po tym graczu nie tylko straszą pensjami ale i skilami ukrytymi pod tymi cyferkami.
Na TLu jest jeszcze jeden ich reprezentant:
Delio Cocchetelli (5787067)
Pensja (tygodniowo): $ 152 151
DMI: 437900
Wzrost: 7'0" / 213 cm
Potencjał: historyczny zawodnik
Stan formy: porządny
Rzut z wyskoku: rewelacyjny Zasięg rzutu: porządny
Obr. na dystansie: znaczący Kozłowanie: przeciętny
Wejście pod kosz: sprawny Podania: tragiczny
Rzut z bliska: zdumiewający Obr. pod koszem: cudowny
Zbieranie: zdumiewający Blokowanie: porządny
Kondycja: słaby Rzuty osobiste: niezdarny
Doświadczenie: słaby
Problemy reprezentacjiGłównym problemem na dzień dzisiejszy jest forma Perki i Talarka. Oj przydałby się nam na ten mecz. Kolejnym problemem jest to, ze gramy w Włochami:d. Można powiedzieć, że obwodem nie odstajemy tak strasznie od nich bo Światczak, Weszka czy też Rybaczuk nie przynoszą nam wstydu to pod koszem przydałby się nam JW w formie ale chyba jeszcze bardziej Hasan Ali Eygi, któremu manager wbił IS na 19 lvl. Rozważałem powołanie tych graczy jeśli tylko będą w jako takiej formie aby pomogli nam w tym meczu. Niestety Hasan zagrał 95 min co nie napawa optymizmem a JW zagrał 85 więc też nie gwarantuje niczego. Do tego Hasan jest na TLu i jak na razie cena za niego to 4k, jakby ktoś się odważny znalazł kto by go przygarnał i zapewnił mu dom to zachęcam:D.
Co do innych zawodników to powinna forma być.
Ten tekst pisałem wczoraj i dziś już wiem, że forma jest nieciekawa. Szkoda, że Weszka tylko porządny no i nadal bez C jesteśmy bo ani JW ani Hasan nie nadają się do NT a szkoda bo jeden z nich by się nam przydał.
Oto jak się prezentowały minuty w NT:Wiesław Talarek 84
Radoslaw Rybaczuk 72
Sylwester Rakus 62
Moritz Lüderitz 54
Tomasz Zygmuntowski 54
Krzysztof Gradzik 61
Adrian Perko 99 :(
Patryk Swiatczak 63
Marian Weszka 86
Chociesław Napierski 73
Co w NT piszczyJak narazie jest 10 graczy w NT. Na pewno ktoś wyleci i ktoś dołączy do zespołu przed meczem z Włochami. Będzie to od 2-4 graczy i pewnie tą 14 będziemy się starali grać jak najdłużej. Zachęcam wszystkich do zapoznania się z konkursem NT
ONE ON ONE do którego zapisy startują juz 25 października! Oto link:
(160373.1).
Każdy z powołanych gracz będzie opisany w wątku głównym reprezentacji tak, że już zapraszam do lektory o naszych reprezentantach.