Slovensko proti Slovenija 91 - 89
(12418)Poraz tudi proti Slovak za dve točki, ponovno v zadnjem polčasu. Nekako se mi zdi da smo kot Union Olimpija, če začnemo super bomo zgubili. Torej začeli smo super, po prvem polčasu smo vodili za 12točk in glede na to da smo morali zmagati za 24točk je bilo to dovolj za prvo polovice tekmo, ko bi le šlo tako tudi v drugem polčasu. Vendar ni šlo, ponovno se je pokazalo kako slabo vzdržljivost imajo naši igralci in so nas v 4.četrtini Slovaki dohiteli in prehiteli in nakoncu premagali za 2 točki.
Škoda za to sezono, kljub temu da nimamo letos vrhunske mladinske ekipe, bi lahko z nekaj več sreče morda celo premagali čisto vse nasprotnike. Proti Azerbajčanu smo zgubili za 4 točke, zato ker sem se odločil za igro z levo roko. Proti Francozom smo zgubili za točko in sicer kljub dogovoru z francoskim selektorjem da naj bi obadva odigrala z levo roko, sem ga ukanil in sem igral z normalno zavzetostjo. Vem da to ni etično, vendar pa sem pripravljen vse narediti za zmago naše reprezentance. Zadnja tekma se je tudi končala klavrno za nas in sicer poraz za dve točki, kljub igri na vso moč, saj smo morali zmagati za 24točk za uvrstitev v drugi krog turnirja.
Torej 4zmage ter trije porazi, naj uvrščajo na tretje mesto v naši skupini, kar tudi ni tako slabo, saj smo bili boljši od Turkov ki so veljali za glavnega favorita naše skupine.
Lep Pozdrav, braco