No to może ja zacznę. W ostatnich latach nie głosowałem, ale teraz sobie nie odmówię. A co tam ;)
Oskar dla najlepszego managera PLK i II ligit_mac- status quo utrzymane. Kolejny sezon na szczycie. Bardzo podoba mi się również
Joker, który drugi sezon z rzędu utrzymał się w PLK po zajęciu 7 miejsca w sezonie zasadniczym. No, ale wiadomo, że Great 8 mają t_maca, ale to Big 8 rządzi od lat w PLK ;)
Oskar dla najlepszego managera niższych ligB.B. King- Tylko i wyłącznie za sukces sportowy, obiektywnie duży szacun. Dostał się do II ligi z kadrą, mającą pensje na poziomie ligi IV.
Oskar Aktywistaal_said- za to, że tak wspaniale trzyma BB-info. Oby ci się chciało jak najdłużej!
Oskar Społecznik&ForumowiczHawkyed- mogę się z nim nie zgadzać, ale doceniam fakt, że mu się chce coś robić i się bardzo w to angażuje. Czasem może nawet aż za bardzo ;) Wyróżnienia dla
Astarotte (za aktywność forumową),
Mr. Presidenta (za PJB3) i
GM-Dejvidda (za kolejny sezon typera)
Super Oskarhatchet- ogólnie za wszystko, długo by mówić. No i oczywiście za to, że się zgodził kupić i trenować Lubasa ;) Wielkie dzięki! Mam nadzieję, że jednak w takiej czy innej formie aktywności zostaniesz przy BB ;)
Najlepszy meczPoland U21 - Israel U21 87 - 89 (11585)Tak naprawdę mecz, który rozstrzygnął rywalizację w PP. Było bardzo blisko...Śmiem twierdzić, że gdybyśmy to wygrali szanse na to, że obecne ME U-21 odbywałby się teraz w Polsce byłyby całkiem spore. No, ale nie ma co gdybać... ;)
MVP sezonuTomasz Warchałowski - nasz jedyny SF w U-21 w poprzednim sezonie. Bardziej jednak jako motywacja dla
MuzGa, trenuj go dalej, a będziemy mieć naprawdę światowej klasy gracza.
Wydarzenie sezonuObrona dubletu przez
WKS Lakers. Czy ktoś ich powstrzyma, a jeśli tak to kiedy...?