Mario
"To oznacza że nie ma znaczenia czy się gra sparing czy nie. Sparingi nie mają żadnego wpływu na ent."
Banan-Mat66
"No ja tam nie twierdziłem , że sparingi mają na to wpływ ;)"
ThugMan
Jak nie maja jak maja...Entuzjazm dziala podczas sparingow,prawda nie?
Nie mowie,ze moje rewelacje sa w 100% wlasciwe,ale cos na rzeczy jest...Fakt malo mam dowodow,bo zdarzylo mi sie to raz i chyba z 1 czy 2 sezony temu,ale od 7 sezonu gram zawsze na luzie spotkania ww lidze,wiec cos o tym Ent wiem i mniej wiecej posiadam wiedze jak on sie zachowuje.
Czyli tak:ja musze sprawdzic to przez 3-4 tyg zebyscie choc troche mi zawierzyli,a wy nie sprawdzajac obalacie moje info heh?
BigZ
"Zawsze myślałem, że ent. dąży do 5 zmieniając się codziennie o pewną procentową wartość i granie w sparingach, ligach prywatnych czy BBB nie ma na niego wpływu. Jeśli okaże się że jest inaczej, to będę bardzo zdziwiony."
BB King
"Jeśliby nikt nigdy nie odważył się popłynąć pod prąd, to nigdy byśmy się nie dowiedzieli gdzie jest źródło ;-)
Tak więc masz moje poparcie ;-)
Często z nieudanych eksperymentów można dowiedzieć się więcej niż z udanych ;-)"
ThugMan
w odpowiedzi na post Big Z
"^^Jasne,tylko teraz tak:granie na normalu powoduje szybszy zjazd ent. i o ile sobie dobrze przypominam to na tym forum ktos sie nie raz pytal "czy ent. ma wplyw na gre w w sparingu? tzn. "czy moja druzyna majac nabity ent. 10 zagra sparing lepiej niz gdyby miala ent. 5?"...widzialem odpowiedzi,ze tak...a wiec musi jakos dzialac ten nedzny ent. podczas sparingow,a skoro tak to nie wiedze innej opcji jak tylko przyspieszanie dazenia do podstawowego poziomu skoro nie mozemy wybierac zadnej opcji,a gracze beda tak samo rozentuzjazmowani jak podczas ligowych spotkan,przy czym wiadomo,ze nie graja na luzie i po sparingu nie rosnie ent.<,stad zakladam,ze jest to cos w rodzaju gry na normalu.
Od innej strony podejscie,zauwazcie,ze Ent po sparingach jest zawsze nizszy niz przed...o ile nizszy?...chyba sie nie pomyle jak powiem,ze o tyle samo jak podczas gry normala w spotkaniach o stawke...I teraz na logike gdyby to byl "normalny" dzien bez sparingu to czy w normalnym dniu tez by o tyle spadl?
Dobra wiecej sie nie produkuje,bo ja tez pewnie nie wierzalbym na slowo,moze mi sie cos pokielbasilo,ale watpie kiedys sprawdze czy cos to moze sie wyjasni 100% :)"
Za lekkie poprzekrecanie nickow przepraszam,robilem to na szybkosci:)
Powiem tak ja teraz tego na pewno nie mam mozliwosci sprawdzienia i testowania.Nie twierdze tez,ze to bedzie sie rownac 3 razy TIE jak podczas gry w PP.Zapewniam badz wydaje mi sie,ze bedzie to okolo 1pkt na tydzien<<Mozliwe,ze przez dluzszy okres czasu bedzie to wiecej.A jezeli cos faktycznie mi sie porypalo to z gory sorrki za wprowadzenie zamieszania,no ale powiedzmy ze jestem dosc pewny tego 1 razowego skutku nie grania sparingu.
Last edited by ThugMan4shoo at 7/9/2011 11:58:39 AM