Salutare!
Odata cu incheierea primului mandat la nationala mica, eu impreuna cu staff-ul speram sa avem ocazia sa continuam treaba inceputa.
Rezultatele in ultimele doua sezoane au fost multumitoare, cea mai notabila performanta fiind cea din Turneul de Consolare. O scurta analiza am prezentat-o si la finalul competitiei, in sezonul trecut, aici:
(197988.3).
In continuare, ne dorim sa incercam sa imbunatatim aceasta performanta.
Veti observa daca ati urmarit meciurile juniorilor ca mai mereu tacticile alese au dat roade, asta multumita si discutiilor care le-am avut cu baietii care imi dau o mana de ajutor, pe bbnations. Inainte de fiecare meci, am discutat despre adversar(puncte forte, puncte slabe, posibile tactici abordate de ei, posibili titulari, etc) dar si despre felul in care partida trebuie abordata, aici fiind vorba de efortul depus. Mereu am luat in condiserare si meciurile urmatoare, astfel incat sa nu avem de suferit in partidele ce urmau sa aiba loc. Nu au lipsit nici discutiile despre juctorii proprii si felul in care abordam tactic partida.
Consider ca am indeplinit intr-o oarecare masura principalele obiective si activitati care le-am prezentat in speech-ul precedentei alegeri.
Acum depinde de voi daca ne mai acordati credit in continuare
Daca sunt intrebari, le astept pe thread-ul de dezbateri.
Mult succes in noul sezon tuturor!
Remus