Pozdravljeni!
Kljub slabši sezoni (uvrstitev "samo" med top32 na tolažilnem turnirju) sem se odločil za še eno kandidaturo, to pa predvsem zato ker prihajata dve generaciji igralcev, v katere sem vložil ogromno truda ter časa in sem mnenja da ta generacija lahko doseže uvrstitev, tudi mogoče na svetovno prvenstvo. Moj način dela večinoma poznate, nenazadnje sem že dva mandata mladinski selektor. Sedaj bom opravil še popis nabornikov, po vsej verjetnosti bom kar sam vse popisal, saj jih lahko vpokličem, pogledam njihove sposobnosti in dejansko vemo ali je kakšen igralec resnično dober ali ne, saj se je dogajalo zadnje čase da se je kakšen dober igralec izpustil iz popisa nabornikov, ker je imel nizko plačo, kljub temu je pa bil zelo dober in se je tudi dobro razvil in želim prav to preprečiti.
Glede svojih načrtov nebom veliko napisal, cilj je svetovno prvenstvo naslednjo sezono in z ničemer drugim se ne bom zadovoljiv. Če sem Vas prepričal v teh šterih sezonah, Vas prosim za ponovni mandat in možnost da skupaj naredimo nov zgodovinski uspeh.
Lep pozdrav, braco